Connect with us

ACTUALITATE

ISU Giurgiu angajează mecanic auto. Detalii aici!

Publicat

pe

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu organizează concurs pentru ocuparea postului de mecanic auto în cadrul Serviciului Logistic – Echipa de revizii și reparații auto.

Persoanele interesate de participarea la concurs trebuie să fie absolvente de liceu, cu diplomă de bacalaureat și să dețină un document care să ateste calificarea de mecanic auto.

Cererile de înscriere și dosarele de concurs trebuie depuse personal de candidați, la sediul instituției din str. Dorobanți, nr. 19, până la data de 21.04.2022, inclusiv, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 09:00 – 15:00.

Depunerea cererii de înscriere la concurs nu este condiționată de depunerea simultană, în volum complet, a dosarului de concurs.

Concursul constă în trei etape succesive:
1. selecția dosarelor de concurs;
2. proba scrisă, în data de 05.05.2022, ora 12:00, la sediul inspectoratului. Aceasta constă în rezolvarea unui test-grilă, pe baza tematicii şi a bibliografiei de concurs;
3. un interviu, în data de 10.05.2022, ora 12:00, la sediul inspectoratului.

Pentru a participa la concurs, la fiecare probă candidaţii vor prezenta cartea de identitate în original / cartea de identitate provizorie. Se pot prezenta la următoarea etapă numai candidaţii declaraţi “Admis” la etapa precedentă.

Informații suplimentare despre organizarea concursului și depunerea documentelor se pot obține la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” al judeţului Giurgiu, tel. 0246.215.150 interior 27004.

Pentru detalii, accesați: http://www.isugiurgiu.ro/doc/Anunturi/Anunt%20mecanic%20auto.PDF

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT