Connect with us

Dâmboviţa

Primăria Titu distribuie pachete alimentare, cu ocazia Paștelui

Publicat

pe

Primăria Titu va demara, marți – 12 aprilie 2022, acțiunea de distribuire a pachetelor cu alimente de bază oferite persoanelor vulnerabile, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Cererile și documentele doveditoare se depun la sediul Primăriei Titu – Compartimebtul Asistență Socială. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0784.295.550 sau prin email primatiatitu@yahoo.com.

Pachetul alimentar conține: 1 pui, 1 litru de ulei, 2 kg făină, 2 kg zahăr, 2 kg orez, 2 kg mălai și o cutie pastă de tomate. Acestea vor putea fi ridicate de la Centrul pentru Tineret, din strada Gării, Nr. 21.

Beneficiari sunt:
– Persoanele cu handicap grav sau accentuat
– Pensionarii cu venituri până la 1.400 lei, inclusiv
– Persoanele cu vârsta peste 65 de ani care nu realizează venituri
– Beneficiarii de ajutor social.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Concursul pentru șefia IPJ Dâmbovița, câștigat de comisarul șef Adrian Antofie, a fost invalidat

Publicat

pe

Inspectoratul General al Poliției Române a decis, astăzi – 6 decembrie 2023, să invalideze concursul pentru ocuparea funcției de inspector șef al IPJ Dâmbovița, organizat în data de 20 noiembrie 2023 și câștigat de comisarul șef Adrian Claudiu Antofie – în prezent comandant al Poliției Municipiului Târgoviște.

„În conformitate cu prevederile art. 51(4) alin. (1) lit. a) din Anexa 3 la O.m.a.i. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., cu modificările și completările ulterioare,

Cu data prezentului anunţ, se invalidează concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de şef al inspectoratului de politie judeţean I la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa”, este anunțul publicat pe site-ul IGPR în această seară.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Doi răniți într-un accident rutier pe DN 72A, în Voinești

Publicat

pe

Accident rutier, astăzi – 6 decembrie 2023, pe DN 72A, în comuna Voinești. Un bărbat de 48 de ani a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat cu mașina în afara carosabilului.

Potrivit IPJ Dâmbovița, șoferul și o pasageră în vârstă de 37 de ani au fost transportați la spital cu diferite traumatisme. Polițiștii urmează să stabilească toate împrejurările în care s-a produs acest accident.

La fața locului au acționat pompierii din Voinești și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmboviţa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite