Connect with us

ACTUALITATE

Ce cadou puteți cumpăra unui bărbat, dar și unei femei? Descoperiți 999cadouri.ro

Publicat

pe

Când vine vorba să alegem un cadou pentru oricine din viața noastră, ne întâlnim cu una din cele mai mari provocări vreodată. Pentru că acel ceva oferit cadou trebuie să fie potrivit contextului, persoanei în cauză și câte și mai câte pretenții nu sunt. Căutăm ceva specific pentru bărbați sau femei, în funcție de domeniul de activitate, poate chiar în funcție de interesele și hobby-urile fiecăruia. Descoperiți 999cadouri.ro și o gamă largă de produse de lux, ce se pot transforma în cadouri de lux!

Seturi de instrumente de scris

Dacă cel sau cea care ar urma să primească cadoul vostru este prin natura meseriei sale cu munca de birou, atunci un cadou potrivit poate fi chiar un set Parker. Instrumentele de scris sunt necesare și deopotrivă elegante, în mod special dacă vorbim despre acest brand, Parker. A primit recunoașterea la scară largă, fiind furnizor pentru casa regala britanică.

Seturile Parker sunt variate în stocul de la 999cadouri.ro. În plus, pentru ca un cadou să fie cu adevărat special nu uitați de personalizare. În acest caz vorbim despre gravare laser. O inițială, un scurt mesaj sau notarea datei sunt printre alegerile populare. Cadoul devine așadar o amintire dragă pentru cel care îl primește!

Plusați cu un stilou cu peniță de aur

Pentru cei sau cele care parcă le au pe toate și când trebuie să alegeți un cadou vă găsiți în mare dificultate preferați spre exemplu gama de lux. Cum sună să alegeți un stilou penita aur sau placat cu aur? Un cadou devine astfel o investiție sau chiar o piesă de completare într-o colecție special dedicată.

Dacă știți că persoană în cauză are astfel de pasiuni, nu ezitați să căutați în gama de la 999cadouri.ro seturile de instrumente de scris placate cu aur. Veți găsi spre exemplu set Parker Urban Premium din componența căruia fac parte două instrumente de scris, cartuș cu cerneală, garanție, totul ambalat în cutie elegantă, premium.

Alte idei de la aceeași sursă

Dacă veți dori să faceți un cadou special unei femei puteți adapta ideea de cadou cu instrumente de scris. Unele seturi pot avea în componență și agende sau eșarfe de mătase. Acestea nu sunt singurele idei pe care le veți găsi aici. Icoane interesante, pe suport din lemn, pictate în relief sau rame foto pot fi de asemenea opțiuni aici.

999cadouri.ro pune accent pe gama de lux. Descoperiți aici cadouri de lux, opțiuni potrivite pentru orice ocazie sau sărbătoare. Alegerea unui cadou devine așadar o plăcere. Mare parte din produsele de aici pot fi și personalizate, astfel încât după selectarea să bifați gravarea cu laser. Veți putea comanda doar dacă plătiți online cu cardul. Comenzile aici sunt posibile exclusiv online.

Cadourile oferite sunt momente mai rare în viețile noastre, de aceea și merită toată atenția și strădania de a alege minuțios. Nu uitați că efectul este unul maxim dacă acel cadou vine și cu o poveste în spate! Inspirați-vă de la 999cadouri.ro pentru a crea momente speciale celor din viețile voastre.

Contact: contact@999cadouri.ro

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Ion Dumitru spulberă Regia Națională a Pădurilor într-un proces de răsunet

Publicat

pe

Fostul director general al Regiei Naționale a Pădurilor, Ion Dumitru, singurul manager al acestei unități mamut care a reușit, în numai câțiva ani, să refacă de la zero o serie de subunități lăsate în paragină, numim aici Herghelia de la Jegălia, Muzeul Cinegetic Posada și multe sedii de ocoale etc., de ani de zile, luptă cu sistemul nevăzut ce le pune imediat piedică acela care se remarcă, care capătă notorietate mai mult decât li se permite.

Realizările sale în domeniului silvic, faptul că a ținut cu mână de fier Romsilva și nu a cedat la presiunile celor care ar fi vrut să acapareze pădurile și o serie de proprietăți ale RNP-ului, vorbim și de terenuri din inima Capitalei, l-au purtat pe Ion Dumitru ani întregi pe culoarele pașilor pierduți, l-au dus în fața instanțele cu dedicație, numite special pentru a spulbera caractere și personalități.

Ion Dumitru a fost un luptător și, chiar dacă o serie de foști colegi politici i-au întins capcane, l-au îndepărtat (nu dăm acum numele unui fost ministru de la Mediu și Păduri, din același partid, după ce Ion Dumitru a câștigat în instanță dreptul de a-l repune în funcție, a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-l îndepărta de o astfel de oportunitate.

Și, uite așa, un om dedicat meseriei, un specialist prin excelență, care ar fi putut, în toți acești ani, să aducă plus valoare Regiei Naționale a Pădurilor condusă de mulți neaveniți, a fost ținut în umbră de sistem.

Aflăm acum că fostul lider social-democrat, fost deputat în Parlamentul Românei, om care a stat tot timpul alături de cei mulți și necăjiți, a câștigat la Curtea de Apel București procesul cu Regia Națională a Pădurilor Romsilva.

Instituția, după cum a scris Ion Dumitru pe pagina sa de Facebook, este obligată să îi plătescă despagubiri egale cu salariile indexate, majorate și reactualizate și cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat în calitate de director general al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

Este incredibil. Fostul director general al Regiei Naționale a Pădurilor trebuie să primească despăgubiri calculate de la data de 17 aprilie 2001 până la data de 15 august 2020. Curtea de Apel București a constatat că raporturile de muncă dintre Ion Dumitru și RNP nu au fost deloc viciate. Oare, ce zice acum doamna fost ministru pe la Mediu și Păduri care a refuzat să îl repună în drepturi pe profesionistul Ion Dumitru, târât nedrept de statul paralel într-un scandal juridic și mediatic, doar cu scopul de a-l discredita și elimina?

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

ISU Giurgiu angajează 18 șoferi pentru autospecialele de intervenție

Publicat

pe

de

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu organizează concurs pentru ocuparea a 18 posturi de conducător auto (autospeciale), prin încadrare directă. Pot participa la concurs persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, împliniți anul acesta, care dețin permis de conducere categoriile B și C și au absolvit liceul cu diplomă de bacalaureat.

Toate actele necesare pentru constituirea dosarului de recrutare în vederea participării la concurs trebuie transmise la adresa de e-mail recrutare@isugiurgiu.ro, exclusiv în format electronic (pdf.), astfel:
– cererile de înscriere, completate lizibil și semnate, alături de copii ale actului de identitate, permisului de conducere categoriile B și C, declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare și CV-ul, până la data de 06.07.2022, ora 14:00, inclusiv în zilele nelucrătoare;
– dosarul de recrutare, cu toate documentele prevăzute în anunțul postat pe pagina www.isugiurgiu.ro, până la data de 19.07.2022, ora 14:00.

În eventualitatea depăşirii mărimii maxime a capacităţii de ataşamente (50 de megabytes), vor fi transmise e-mail-uri succesive, numerotate crescător. E-mail-urile de înaintare a documentelor vor cuprinde la rubrica ,,Subiect” sintagma ,,Cerere de înscriere” sau ,,Dosar”, în funcţie de situaţie, urmat de numele şi prenumele candidatului și de postul pentru care candidează (exemplu: Dosar_Ionescu Ion_Conducător auto).

Concursul constă în:
– o probă practică ce are caracter eliminatoriu (testarea abilității de a conduce un autovehicul care necesită permis de conducere categoria C). Aceasta se va desfășura în perioada 29.07 – 03.08.2022. Locația, data, ora prezentării vor fi comunicate ulterior, în funcție de numărul candidaților, conform planificării;
– test scris ce va fi susținut în data de 11.08.2022, din tematica şi bibliografia de concurs;
– un interviu pe subiecte profesionale (doar în situaţia în care se impune departajarea candidaţilor).

Examinarea medicală și evaluarea psihologică efectuate de structurile de specialitate ale M.A.I. se vor realiza doar de către candidații declarați „Admis”.

Pentru detalii, accesați: bit.ly/Concurs_conducator_auto

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT