Connect with us

ACTUALITATE

Smiley și Theo Rose, spectacol extraordinar la „Simfonia Lalelelor” 2022

Publicat

pe

Vineri – 15 aprilie 2022, se dă startul celei de-a 45-a ediție a Festivalului „Simfonia Lalelelor”, organizat de Primăria Pitești.

Programul celor trei zile cuprinde lansări de carte, comunicați științifice și simpozioane, ateliere demonstrative de creație florală, expoziție dendro-floricolă și târg de flori. De reținut că vor exista și zone de food și picnic.

De asemenea, participanții la „Simfonia Lalelelor” 2022 se vor bucura în fiecare zi de evenimente artistice diferite, puse în scenă de instituțiile de cultură din Pitești: Filarmonica, Școala Populară de Arte și Centrul Cultural.

Sâmbătă – 16 aprilie 2022, de la ora 20:30, vor susține un spectacol extraordinar Smiley și Theo Rose. Prezentator: Ilinca Vandici.

Anul acesta, locul de desfășurare va fi Parcul Lunca Argeșului. Transportul va fi asigurat gratuit de către operatorul Publitrans 2000 SA, pe traseul Teatrul Carol Davila – Parcul Lunca Argeșului. Vă circula un autobuz la fiecare 30 de minute, vineri – de la ora 14:00, iar sâmbătă și duminică – de la ora 10:00.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT