Connect with us

SOCIAL

Bătrână rămasă încarcerată în urma unui accident de circulație

Publicat

pe

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident de circulație petrecut pe un drum din localitatea Poeni, județul Teleorman. În eveniment au fost implicate două autoturisme.

Pompierii militari au intervenit rapid pentru scoaterea dintr-o mașină avariată a unei femei de circa 70 de ani rămasă încarcerată. Bătrâna, prezentând multiple leziuni dar conștientă, a fost predată echipajului medical care a transportat-o la Spitalul Municipal din București.

Soțul acesteia, de 66 de ani, a fost trimis cu ambulanța la Spitalul din Găești. Celelalte victime ale accidentului, două tinere de 19 și 24 de ani, au primit îngrijiri la fața locului, refuzând transportul la o unitate medicală.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Patru tineri au plonjat cu mașina în albia unui râu, în Câmpulung

Publicat

pe

Accident rutier, în această seară, în zona Apă Sărată din municipiul Câmpulung, județul Argeș. Un autoturism în care se aflau patru tineri a plonjat de pe un pod în albia râului Târgului – ne informează ISU Argeș. Trei persoane, două de sex feminin și una de sex masculin, au fost transportate la spital de echipajele SMURD și SAJ.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Accident rutier la Crevedia. A fost activat planul roșu de intervenție

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Accident rutier, în această seară, pe DN 1A, în comuna Crevedia, județul Dâmbovița. Este vorba despre o coliziune între două autoturisme și un microbuz de transport persoane pe ruta Crevedia – Ciocănești. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

Potrivit ISU Dâmboviţa, la fața locului fost alocate opt ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere, un punct medical avansat și trei ambulanțe SAJ.

Trei persoane, respectiv un pasager din microbuz, unul dintr-un autoturism și șoferița uneia dintre mașinile implicate, au fost transportate la spital. Alte trei victime, pasageri în microbuz, au refuzat să fie duse la o unitate medicală. Vom reveni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite