Connect with us

Giurgiu

O lumânare uitată aprinsă i-a lăsat fără casă! VIDEO

Publicat

pe

Din cauza neglijenței, o familie din localitatea Naipu, județul Giurgiu, a rămas pe drumuri. Proprietara casei, așa cum se obișnuiește de sărbători, a aprins o lumânare (candelă). Necazul este că a lăsat-o să ardă nesupravegheată și a plecat de acasă. Din nefericire, flăcările au fost observate prea târziu, când întreaga locuință fusese copleșită de foc. Când au ajuns pompierii la fața locului, imobilul ardea violent.

Două camere, un hol și acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 70 mp, au fost distruse. Militarii au reușit să scoată dintr-o încăpere o butelie de aragaz care risca să explodeze. De asemenea, au salvat o anexă gospodărești și obiectele de uz casnic din interiorul acesteia.

Pentru stingerea incendiului, au acționat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești și de la Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o cisternă. Au intervenit cu mijloace proprii și autoritățile publice locale din comuna Ghimpați.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

EMOȚIONANT! O pisică nu a vrut să iasă fără puii ei din casa cuprinsă de flăcări

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Pompierii de la ISU Giurgiu au avut parte de momente emoționante, azi – noapte, când au intervenit pentru stingerea unui incendiu survenit la o casă din localitatea Stăneşti.

Femeile care locuiau acolo au reușit să se salveze singure și le-au cerut militarilor să scoată din imobil și o pisicuță cu doi pui.

Pompierii au pătruns din nou în locuinţa în flăcări și învăluită în fum și, pe un geam, au scos pisica.

Micuțul animal era neliniștit, parcă cerea ceva… A fugit în casă și nu a vrut să mai iasă până ce nu a văzut că şi cei doi pui ai ei au fost salvaţi.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Giurgiu

265 de kilograme de petarde, confiscate de polițiștii giurgiuveni de la o firmă din Schitu

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Giurgiu au organizat o descindere în comuna Schitu, la sediul unei societăți comerciale vizite că ar comercializa articole pirotehnice pe care le deținea fără drept.

În urma acestei acțiuni, au fost descoperite 265 de kilograme de material pirotehnic. Toate petardele și artificiile au fost ridicate în vederea confiscării. Patronii firmei s-au ales cu dosar penal pentru săvârșirea de desfășurarea de operațiuni cu articole pirotehnice deținute fără drept.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite