Connect with us

ACTUALITATE

De ce majoritatea jucătorilor de blackjack pierd la joc

Publicat

pe

În oferta oricărui cazino predomină fără discuţie păcănelele. Sunt jocuri de noroc care nu implică vreo strategie elaborată, modul în care jocul se desfăşoară este simplu şi pot face cu adevărat fericit un jucător în materie de secunde. Câştigurile sunt mari, iar jackpot-urile ataşate acestora explică popularitatea de care se bucură. Acest lucru face că jucătorii să ignore însă alte jocuri de masă, mult mai ofertante decât păcănelele şi care admit şi aplicarea de strategii.

Poate cel mai rentabil joc de masă este cel de blackjack, un joc ofertant care excelează printr-o margine de casă mică. În ciuda acestor prognoze favorabile, majoritatea jucătorilor pierd la acest joc din motive care par puerile, pe care le vom detalia în topicul următor.

Se bazează pe noroc

Să beneficiezi de rotiri gratuite fara depunere într-un cazino este o ocazie de către trebuie întotdeauna să ţi cont. Tot ce vine sub formă de bonus şi nu te costă nici un ban, trebuie accesat fără nici o discuţie. Singura problemă este că nu le poţi folosi la jocul de blackjack, unde îţi trebuie fonduri proprii pe care să le arunci în joc. Şi dacă o să faci acest lucru doar la noroc, atunci o să ai parte de un singur rezultat sigur, falimentul.

Este adevărat că toate platformele online insistă asupra faptului că toate jocurile lor se bazează pe noroc, dar de ce să îi crezi întotdeauna? Este explicaţia sub care cazinourile îşi înregistrează profiturile pe când tu ca jucător doar pierderile. Dacă eşti adeptul acestei teorii la jocul de blackjack, atunci nu cunoşti sigur regulile jocului şi nu cunoşti avantajele pe care le aduce. Să te bazezi doar pe noroc la blackjack este cea mai proastă strategie pe care te poţi axa şi care te va duce fără îndoială la pierderi masive.

În esenţa sa, jocul de blackjack este unul simplu, la care valoarea fiecărei cărţi în parte face diferenţa. Să realizezi 21 la blackjack nu este atât de important decât pentru un jucător începător, unul experimentat va ţinti întotdeauna câştigul. Cum poţi să faci acest lucru? Simplu, învaţă cât mai bine regulile jocului şi câştigă cât mai multă experienţă de joc. Lasă partea care ţine de hazard deoparte şi deprinde ce strategii se potrivesc în blackjack şi mai ales aplică-le consecvent.

Ignoră strategia

Să ştii că un joc de noroc se pretează la aplicarea unei strategii şi să priveşti acest lucru cu uşurinţă, este o greşeală fatală pentru orice jucător. În acest caz rămâi doar la voia norocului şi vei experimenta cât mai curând gustul amar al pierderilor. Un jucător experimentat va căuta întotdeauna cea mai bună cale de a-şi mări şansele de câştig şi în nici un caz nu va da la o parte o strategie bună de joc. O va testa pentru început pe o miză cât mai mică, miză pe care o va mări constant pe măsură ce aceasta dă roadele aşteptate.

Dar pierderile vin tocmai din ignorarea acestei posibilităţi, ceea ce denotă un jucător neexperimentat dar şi unul care se bazează doar pe noroc atunci când joacă blackjack.

Pariază doar din inerţie şi aşteaptă ca hazardul să îşi facă jocul şi să îl premieze cât mai des. Din această ecuaţie întotdeauna jucătorul va ieşi cel mai şifonat, înregistrând pierderi după pierderi. Şi ce ai putea aştepta dacă pariezi întotdeauna la noroc? Poate că vei avea parte şi de câteva câştiguri dar cu siguranţă că balanţa se va înclina întotdeauna în defavoarea ta.

Norocul şi-l face omul cu mâna lui şi când vine vorba despre jocul de blackjack numai aplicarea de strategii care să se muleze pe acest joc este norocul tău. Nu fi reticent, caută cele mai bune strategii şi nu ezita să le aplici cât mai repede în joc. Vei observa imediat diferenţa şi te vei convinge că până acum ai jucat doar din inerţie, fără să îţi pui gândirea la contribuţie. Gândeşte deci pozitiv şi adoptă o strategie de blackjack care să se dovedească eficientă pentru tine.

Încearcă să îşi recupereze pierderile

Nu există vreun profil de jucător care să nu îşi dorească cât mai multe şi mai dese câştiguri financiare. Este motorul care ţine în priză jucătorii şi care le dă în final satisfacţia supremă, un cont financiar cât mai consistent. Dar ca să ajungi acolo nu îţi trebuie doar noroc cât mai ales un buget consistent de joc. Faci bani numai dacă investeşti bani, este regula de aur a jocului de blackjack. Ca să ajungi însă în această ipostază, este nevoie de crearea unui buget care să se muleze pe profilul tău de jucător.

Aici este de fapt toată „şmecheria” jocului de blackjack, să îţi creezi un buget de joc care să nu îţi afecteze viaţa personală dar care să îţi dea totuşi posibilitatea să faci şi câteva pariuri. Nu te poţi baza pe 10 RON în jocul de blackjack, este nevoie de puţin mai mult.

Odată ce ai stabilit câte fonduri vei aloca acestui joc, este timpul să pariezi cât mai responsabil. Nu înseamnă că dacă ai o carte bună în mâna trebuie să pui în joc cea mai mică miză, dimpotrivă, mai trebuie să şi rişti din când în când.

Important este să găseşti întotdeauna balansul potrivit şi să ai tot timpul bugetul sub control. Ai câştigat, foarte bine, înseamnă că eşti şi inspirat dar şi aplici de minune o strategie de joc care aduce randamentele scontate. Pierzi din ce în ce mai mult, ia o pauză şi fă rapid o analiză a jocului. Observă ce nu a mers şi fă adaptările din mers, aducând bugetul pe calea cea bună. În cazul în care şi aşa pierderile continuă să apară, renunţă la joc imediat.

În nici un caz să nu faci greşeala de a suplimenta bugetul de joc în speranţa recuperării pierderilor. Este cea mai proastă decizie pe care o poţi lua şi care nu va face decât să te adânceşti şi mai mult în datorii. Rămâi deci consecvent unui joc responsabil şi dacă este cazul, nu ezita să abandonezi jocul.

Concluzie

Dacă nu vrei să te regăseşti în categoria jucătorilor care pierd mereu la jocul de blackjack, ţine cont de sfaturile de mai sus. Nu te baza numai pe noroc, caută cele mai bune strategii de joc şi nu juca la recuperare. Nu este reţeta de succes care să aducă numai câştiguri, dar cu siguranţă că te va ţine departe de orice problemă şi mai ales în bugetul de joc alocat.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

10 posturi disponibile la Jandarmeria Teleorman

Publicat

pe

de

Jandarmeria Teleorman organizează concurs pentru ocuparea a 10 funcții de subofițer pază principal prin încadrare directă / rechemare în activitate.

Cererile de înscriere se depun în perioada 27.06.2022 – 08.07.2022.

Mai multe detalii legate de componența dosarului, tematica și bibliografia, puteți afla accesând următorul link:
http://www.jandarmeriateleorman.ro/1440-2/.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Târgoviște: 400 de înotători participă la Campionatul Național de Cadeți

Publicat

pe

Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește în aceste zile Campionatul Național de Cadeți, care reunește aproape 400 de înotători din toată țara. Este vorba despre o competiție care se organizează la Târgoviște de mai mulți ani. Un concurs în cadrul căruia sportivul momentului în România, campionul mondial David Popovici, a stabilit, în ultimii ani, multe recorduri naționale – după cum au punctat Camelia Potec – președinta Federației Române de Natație și primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan.

„Putem spune că o mică parte din ceea ce înseamnă pregătirea lui David Popovici se datorează și participării la competiția organizată în bazinul olimpic de înot de la Târgoviște. Încet-încet, având o bază care este bună, se naște și performanța. La Târgoviște, un oraș care, în urmă cu 10 ani, nu spunea foarte mult pe harta înotului românesc.

Mă bucur că la Târgoviște, în momentul în care în țară nu prea se vorbea de natație, aici se construia un bazin olimpic de înot. Am fost inspirați. Îi mulțumesc Cameliei Potec pentru faptul că, atunci când acest bazin avea nevoie de promovare, a venit alături de noi și a adus aici câteva competiții importante și am creat un parteneriat benefic pentru comunitatea locală și pentru performanța sportivă”, a declarat edilul Daniel Cristian Stan.

Președinta Federației Române de Natație, Camelia Potec, a spus că a găsit la Târgoviște condiții excelente pentru organizarea competițiilor la înot, dar și sprijin necondiționat din partea reprezentanților Primăriei, care nu au spus niciodată nu atunci când a propus un proiect.

„În momentul de față, înotul este pe buzele tuturor. David Popovici este deja unul dintre cei mai cunoscuți sportivi ai României și, da, toate lucrurile construite până acum au dus la rezultatele lui și ale natației românești. Este foarte important să organizăm competiții pentru acești copii, pentru că aici putem face selecția, putem găsi talentele pe care să le sprijinim în vederea participării la competițiile internaționale de obiectiv. David Popovici a reușit multe recorduri naționale în acest bazin de la Târgoviște. Fac această precizare pentru persoanele care întreabă de unde a ieșit David Popovici”, a precizat Camelia Potec.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT