Connect with us

ACTUALITATE

Inițiativă a Camerei de Comerț Dâmboviţa în sprijinul firmelor, blocată fără sens!

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița nu va participa la Bursa locurilor de muncă organizată, mâine – 20 mai 2022, de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Locurilor de Muncă Dâmbovița – se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Ne cerem scuze companiilor care au răspuns la apelul nostru și au trimis liste cu necesarul de personal, dar nu-i putem reprezenta mâine deoarece în Protocolul pe care AJOFM Dâmbovița ni l-a prezentat, Camera de Comerț are statutul de invitat și nu poate reprezenta firmele dâmbovițene.

Concret, „este important” ca mâine la Bursa locurilor de muncă să fie prezente fizic cât mai multe companii, nu și cele care din motive obiective ar fi mandatat Camera de Comerț să prezinte ofertele de muncă în numele acestora.

„În opinia mea „este important” numai pentru AJOFM, în niciun caz pentru mediul de afaceri. Asta pentru că am o experiență ca și participant la mai multe ediții ale acestei Burse, am fost mereu nemulțumit de rezultat și am propus acum, în calitate de președinte al Camera de Comerț Dâmbovița să încercăm o abordare nouă din punct de vedere organizatoric.

Am înțeles că nu „este de acord Bucureștiul”(!!!) și ca urmare, rog toți antreprenorii să meargă mâine la Bursa Locurilor de Muncă și să-și prezinte locurile vacante.

Vă rog să mai încercați încă o dată. Nu cred că vor fi prezenți acolo decât persoanele aflate în evidențele de plată șomaj de la AJOFM (și care sunt obligate să participe ca să nu li se oprească indemnizațiile), dar, nu se știe, poate o să găsiți omul potrivit pentru locul potrivit” a declarat domnul Valentin Calcan – președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Încurajăm pe oricine altcineva care dorește un loc de muncă sau care dorește o schimbare a locului de muncă să mergă mâine la Bursă.

Chiar dacă nu există o promovare a evenimentului în acest sens, vă îndrumăm să mergeți mâine 20 mai 2022 la ora 10.00 la Bursa Locurilor de Muncă de la Clubul Studenților, strada Tineretului nr 1, Târgoviște și să vă interesați la standurile companiilor despre ofertele acestora.

Bursa de mâine NU este numai pentru cei aflați în situația temporară de șomaj, este pentru oricine dorește un loc de muncă! Vă dorim mult succes!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Va fi redeschisă Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra Târgoviște. Pe scenă, „Împărăteasa Chinei”

Publicat

pe

Conducerea Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște anunță publicul iubitor de artă dramatică că, din data de 11 februarie 2023, instituția teatrală pornește din nou, cu vânt la pupa, pe mările creației artistice. Au fost trei ani de provizorat, datorați lucrărilor de reabilitare și modernizare a Sălii Mari, demers indispensabil pentru a aduce acest templu al Thaliei aproape de standardele internaționale ale conceptului de scenă și de comunicare a actorilor cu publicul în condiții de confort și civilizație.

Și nu putea fi mai potrivit decât ca intrarea în casă nouă a actorilor și a Măriei Sale Publicul să se facă cu o premieră. Vor însufleți personajele din piesa „Împărăteasa Chinei”, de Ruth Wolff, actorii Teatrului Tony Bulandra și doi colaboratori de marcă de la Teatrul Nottara din Capitală – Ada Nafrot și Tache Florescu. Spectacolul va fi pus în scenă de regizorul Alexander Hausvater. Misiunea de a crea costumele pentru acest regal artistic i-a revenit maestrului Mc Ranin – managerul Teatrului Tony Bulandra.

Așadar, pe 11 februarie, de la ora 19:00, publicul târgoviștean este invitat în casă nouă pentru a viziona, în condiții excelente, pe o scenă schimbată total, un spectacol de excepție.

„Deși adesea par să am de-a face cu trecutul, cu istoria, pentru mine acestea sunt prezentul. Ar fi prea limitativ să fiu legată de acest moment, de acest loc. Simt că existența mea este în orice clipă, în toate locurile. Chiar și iadul, și raiul. Asta pentru că simt că natura umană nu se schimbă niciodată. Atitudinile se schimbă. Suprafețele se schimbă. Trăirile esențiale, nu. Dacă există vreo temă care trece prin toate piesele mele, aceasta este tenacitatea acestor eroine, luându-și viața în propriile mâini și realizând cât mai mult din ea. Dacă există vreun subiect care este comun tuturor textelor mele, acesta este, într-o variantă sau alta, derutantul, incitantul, enervantul, inepuizabilul, impenetrabilul subiect al iubirii” – Ruth Wolff, dramaturg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Linia de măști de la Dragomirești a clacat după trei zile de produs… rebuturi

Publicat

pe

Povestea tragi-comică a liniei de fabricație a măștilor de protecție de la Uzina Militară de la Dragomirești, județul Dâmbovița, a fost comentată în fel și chip de jurnaliști, analiști și politicieni. Fabrica de măști deschisă la nevoie și nu a produs decât un lot, câteva mii de măști neconforme.

Mașinăria de confecționat adusă de prin China nu a funcționat, conform unui document de control decât câteva zile. A produs în ziua în care s-a inaugurat linia de fabricație, în prezența membrilor Guvernului de atunci.

„Pe 29.04.2020, premierul Orban și ministrul Economiei, Virgil Popescu, tocmai inauguraseră linia de producție a măștilor FPP3. Având în vedere că mașina a funcționat doar în prezenta miniștrilor, propun să le facem biroul lângă linia de producție ca să putem salva fabrica”, a notat, pe pagina sa de Facebook, deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats