Connect with us

Prahova

O femeie din Prahova și-a lovit mătușa cu toporul în cap

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Violența în România a căpătat noi accente. Nu îți vine să crezi când auzi că agresivitatea care, de cele mai multe ori, conduce la omor și tentativă de omor a pătruns și în rândul femeilor. O astfel de faptă reprobabilă produsă pe fondul unui conflict încă nelimpezit de oamenii legii s-a consumat în comuna Filipeștii de Pădure, județul Prahova.

O femeie de 40 de ani ar fi lovit în cap cu un topor pe mătușa sa, de 64 de ani. Când au sosit la fața locului echipajele medicale și polițiștii, victima era căzută la pământ, în stare de inconștiență. Aceasta, aflată în comă profundă, prezentând o rană la nivelul craniului, a fost transportată de urgență la spital. Medicii au depus toate eforturile pentru a-i salva viața, dar îi dau puține șanse de supraviețuire.

Persoana care a comis fapta se afla în curte, în stare de șoc, nerealizând în acele momente gravitatea faptelor sale.

Elena, de 64 de ani, locuia singură în casa din Filipeștii de Pădure. Au spus vecinii că abia se externase din spital. Agresoarea, nepoata ei, de 40 de ani, venise sâmbătă, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, să o viziteze.

Nepoata, care, au spus câțiva localnici, ar fi fost crescută de mătușa lovită cu toporul, este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor calificat. Încadrarea poate fi schimbată în omor calificat dacă victima decedează.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Percheziții la cinci spărgători de firme din județul Prahova

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Lucrătorii din cadrul Poliției orașului Boldești Scăeni, județul Prahova, au efectuat, astăzi – 16 iunie 2022, patru percheziții la domiciliile a cinci persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. O persoană a fost condusă la sediul unității de poliție pentru audieri. În urma descinderilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

„În fapt, la data de 28 aprilie a.c., 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani, ar fi sustras mai multe elemente metalice dintr-o societate comercială din orașul Boldești Scăeni, pe care ulterior le-ar fi vândut. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 6.500 de lei”, se precizează într-un comunicat transmis de Poliția Română.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și de cel al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Prahova

16 salvamontiști și o intervenție de 6 ore pentru recuperarea a patru turiști blocați în Bucegi

Publicat

pe

Noaptea-trecută, salvamontiștii din Bușteni au pornit în căutarea a patru turiști blocați pe Vâlcelul Portiței din Masivul Bucegi. Aceștia plecaseră pe munte fără echipament suficient și au constatat că nu au corzi suficient de lungi pentru a coborî Săritoatea lui Magheru.

Mai mult decât atât. Una dintre femeile din grup suferise un traumatism la genunchi și nu se mai putea deplasa. Intervenția celor 16 salvamontiști a durat aproape 6 ore. Abia la 03:30, cei patru turiști au fost coborâți de pe munte.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT