Connect with us

Dâmboviţa

Fost președinte PNL, sfat pentru senatorul Guran: Pe viitor, mai multă atenție la declarații!

Publicat

pe

Declarația de la Conferința de Alegeri de la Brașov a senatorului Virgil Guran, liderul PNL Dâmbovița, am aflat că a fost bulversantă pentru mulți edili din județ. Unii au spus, vrând să depășească penibilul moment, că a sunat ca o glumă, că replicile au fost rupte din context. Alții s-au simțit jigniți, neputând înghiți remarcile lui Virgil Guran.

Unul dintre primarii deloc încântați de discursul senatorului liberal este Marius Caravețeanu. Edilul orașului Răcari, fost președinte al PNL Dâmbovița, a precizat, pentru Incomod Media, că nu prea a onorat, în ultimul an, petrecerile organizate de senatorul Virgil Guran. Nu este adeptul acestora pentru rezolvarea problemelor comunității!

„Probabil că așa se proceda! Probabil a vrut să spună ceva și a nimerit altceva. Oricum, din păcate, nu i-a ieșit. A reușit în schimb să creeze rumoare în rândul primarilor și nu numai. Cred că, pe viitor, ar trebui mai multă atenție la discurs, mai ales, la acest nivel”, ne-a declarat primarul Marius Caravețeanu.

Ex-președintele PNL Dâmbovița a vrut ca opinia publică să știe că dezaprobă modul de abordare și de rezolvare a problemelor edililor din județul Dâmbovița al actualului lider al liberalilor dâmbovițeni, senatorul Virgil Guran.

De menționat că președinte Virgil Guran, când a luat cuvântul la conferința de la Brașov, unde a fost ales vicepreședinte al partidului pe probleme de siguranță și apărare, a avut o declarație care a făcut vâlvă în toată presa românească. A spus senatorul că, atunci când se întâlnea cu primarii și când trebuia să vorbească despre proiecte, dădea drumul la lăutari, la băutură și îi liniștea.

Astăzi, în comuna Bezdead, unde a fost inaugurată o școală, Guran a mai lansat o perlă. Liderul PNL Dâmbovița i-a urat primăriței Teodora Anghelescu să o vadă pe firma școlii. Toată lumea a rămas cu gura căscată la auzul acestei replici. În traducere, urarea senatorului Guran ar fi o apreciere pentru edilul de la Bezdead, al cărui nume ar merita probabil să fie purtat de instituția de învățământ.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Va fi redeschisă Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra Târgoviște. Pe scenă, „Împărăteasa Chinei”

Publicat

pe

Conducerea Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște anunță publicul iubitor de artă dramatică că, din data de 11 februarie 2023, instituția teatrală pornește din nou, cu vânt la pupa, pe mările creației artistice. Au fost trei ani de provizorat, datorați lucrărilor de reabilitare și modernizare a Sălii Mari, demers indispensabil pentru a aduce acest templu al Thaliei aproape de standardele internaționale ale conceptului de scenă și de comunicare a actorilor cu publicul în condiții de confort și civilizație.

Și nu putea fi mai potrivit decât ca intrarea în casă nouă a actorilor și a Măriei Sale Publicul să se facă cu o premieră. Vor însufleți personajele din piesa „Împărăteasa Chinei”, de Ruth Wolff, actorii Teatrului Tony Bulandra și doi colaboratori de marcă de la Teatrul Nottara din Capitală – Ada Nafrot și Tache Florescu. Spectacolul va fi pus în scenă de regizorul Alexander Hausvater. Misiunea de a crea costumele pentru acest regal artistic i-a revenit maestrului Mc Ranin – managerul Teatrului Tony Bulandra.

Așadar, pe 11 februarie, de la ora 19:00, publicul târgoviștean este invitat în casă nouă pentru a viziona, în condiții excelente, pe o scenă schimbată total, un spectacol de excepție.

„Deși adesea par să am de-a face cu trecutul, cu istoria, pentru mine acestea sunt prezentul. Ar fi prea limitativ să fiu legată de acest moment, de acest loc. Simt că existența mea este în orice clipă, în toate locurile. Chiar și iadul, și raiul. Asta pentru că simt că natura umană nu se schimbă niciodată. Atitudinile se schimbă. Suprafețele se schimbă. Trăirile esențiale, nu. Dacă există vreo temă care trece prin toate piesele mele, aceasta este tenacitatea acestor eroine, luându-și viața în propriile mâini și realizând cât mai mult din ea. Dacă există vreun subiect care este comun tuturor textelor mele, acesta este, într-o variantă sau alta, derutantul, incitantul, enervantul, inepuizabilul, impenetrabilul subiect al iubirii” – Ruth Wolff, dramaturg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Linia de măști de la Dragomirești a clacat după trei zile de produs… rebuturi

Publicat

pe

Povestea tragi-comică a liniei de fabricație a măștilor de protecție de la Uzina Militară de la Dragomirești, județul Dâmbovița, a fost comentată în fel și chip de jurnaliști, analiști și politicieni. Fabrica de măști deschisă la nevoie și nu a produs decât un lot, câteva mii de măști neconforme.

Mașinăria de confecționat adusă de prin China nu a funcționat, conform unui document de control decât câteva zile. A produs în ziua în care s-a inaugurat linia de fabricație, în prezența membrilor Guvernului de atunci.

„Pe 29.04.2020, premierul Orban și ministrul Economiei, Virgil Popescu, tocmai inauguraseră linia de producție a măștilor FPP3. Având în vedere că mașina a funcționat doar în prezenta miniștrilor, propun să le facem biroul lângă linia de producție ca să putem salva fabrica”, a notat, pe pagina sa de Facebook, deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats