Connect with us

ACTUALITATE

Traget, soluții optime pentru amenajarea căminului tău

Publicat

pe

Cu ce începi când vrei o schimbare

Odată ce te-ai mutat în casă nouă sau locuiești de mai mulți ani în aceeași locuință știi foarte bine că o casă necesită – pe lângă plățile la diverse facturi de consum – și o întreținere permanentă a ei în cât mai bună stare de funcționare. Astfel, instalațiile termice sau sanitare se pot strica când îți este lumea mai dragă și este nevoie neapărat să cumperi altele noi pentru a le înlocui pe cele defecte.

Poate te-ai hotărât brusc, la un moment dat, să schimbi parchetul din camerele principale și nici modelul tapetului nu îți mai place sau vrei să îl asortezi în ton cu mobilierul cel nou. Apoi ți-ai propus să dai cu vopsea și amorsă o anumită zonă în zilele libere și uite așa se adună niște cheltuieli suplimentare, dar necesare, dacă îți dorești un cămin așa cum l-ai visat.

Cum timpul în ziua de azi este o resursă prețioasă și e dificil să alergi de la un magazin la altul, ce ai spune dacă le-ai găsi pe toate sub același acoperiș?

Ce poți găsi la un magazin bun de decorațiuni interioare

Dacă îți dorești să faci niște schimbări în locuința proprie ai nevoie să știi de unde poți achiziționa produse de calitate, fără timp pierdut sau cheltuieli inutile.

Astfel, pe Traget.ro ai deplină încredere că ai nimerit unde trebuie pentru toate produsele pe care intenționezi să le cumperi pentru reparațiile sau renovările din locuința ta.

Firma se ocupă de mai bine de douăzeci de ani cu dezvoltarea în domeniul distribuției de materiale de construcții și finisaje interioare și are standarde înalte în ceea ce privește calitatea produselor comercializate. Astfel, aici se găsesc o gamă largă de produse, decorațiuni interioare și exterioare, produse electrice, instalații termice și sanitare, parchet laminat și lambriuri, vopsele și produse chimice și multe altele necesare într-o gospodărie.

Într-adevăr toate acestea sunt mai mult decât necesare pentru redecorare sau înlocuirea produselor deteriorate sau vechi.

Spuma poliuretanică, indispensabilă la izolarea termică și fonică

Un tub sau chiar două de spumă poliuretanică ar trebui să existe în orice locuință, pentru etanșarea ușilor și ferestrelor.

Acest lucru este necesar deoarece o mai bună izolare termică va reduce costurile agentului termic iar, pe de altă parte, se obține și o bună izolare fonică.

Spuma poliuretanica de la Traget este produsul ideal pentru montajul și etanșarea ușilor și ferestrelor, deoarece ea se așează practic numai în spațiile libere, fără să afecteze tocurile. Ea poate fi utilizată și de profesioniști, cât și de utilizatorii casnici.

Modul de aplicare este ușor, cu ajutorul pistolului profesional, iar întărirea se produce aproape instantaneu, datorită umidității din aer, formând un model de tip fagure. Ea are proprietăți de izolare cu până la 50% mai bune decât spuma clasică, fiind astfel un bun izolator termic și fonic.

Una dintre proprietățile ei este aceea că după întărire ea rămâne elastică, permițând astfel să fie tăiată la doar 30 de minute de la aplicare. Tăierea spumei nu va afecta durata ei de viață sau proprietățile ei.

Cum se întrebuințează spuma poliuretanică

Înainte de a folosi spuma din tub se curăță bine suprafața de praf, ipsos sau resturi de mortar iar apoi se umezește. Tubul se agită în prealabil și este important ca aplicarea să nu se facă la temperaturi scăzute, sub 20 de grade Celsius. În acest caz tubul cu spumă se poate încălzi în apă caldă.

Dacă se dorește, după aplicare și întărire, spuma se poate vopsi. Se comercializează în tuburi de 1000 ml, conținutul fiind de 750 ml.

Mai multe detalii pe site-ul traget.ro!

Contact: comenzi@traget.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Va fi redeschisă Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra Târgoviște. Pe scenă, „Împărăteasa Chinei”

Publicat

pe

Conducerea Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște anunță publicul iubitor de artă dramatică că, din data de 11 februarie 2023, instituția teatrală pornește din nou, cu vânt la pupa, pe mările creației artistice. Au fost trei ani de provizorat, datorați lucrărilor de reabilitare și modernizare a Sălii Mari, demers indispensabil pentru a aduce acest templu al Thaliei aproape de standardele internaționale ale conceptului de scenă și de comunicare a actorilor cu publicul în condiții de confort și civilizație.

Și nu putea fi mai potrivit decât ca intrarea în casă nouă a actorilor și a Măriei Sale Publicul să se facă cu o premieră. Vor însufleți personajele din piesa „Împărăteasa Chinei”, de Ruth Wolff, actorii Teatrului Tony Bulandra și doi colaboratori de marcă de la Teatrul Nottara din Capitală – Ada Nafrot și Tache Florescu. Spectacolul va fi pus în scenă de regizorul Alexander Hausvater. Misiunea de a crea costumele pentru acest regal artistic i-a revenit maestrului Mc Ranin – managerul Teatrului Tony Bulandra.

Așadar, pe 11 februarie, de la ora 19:00, publicul târgoviștean este invitat în casă nouă pentru a viziona, în condiții excelente, pe o scenă schimbată total, un spectacol de excepție.

„Deși adesea par să am de-a face cu trecutul, cu istoria, pentru mine acestea sunt prezentul. Ar fi prea limitativ să fiu legată de acest moment, de acest loc. Simt că existența mea este în orice clipă, în toate locurile. Chiar și iadul, și raiul. Asta pentru că simt că natura umană nu se schimbă niciodată. Atitudinile se schimbă. Suprafețele se schimbă. Trăirile esențiale, nu. Dacă există vreo temă care trece prin toate piesele mele, aceasta este tenacitatea acestor eroine, luându-și viața în propriile mâini și realizând cât mai mult din ea. Dacă există vreun subiect care este comun tuturor textelor mele, acesta este, într-o variantă sau alta, derutantul, incitantul, enervantul, inepuizabilul, impenetrabilul subiect al iubirii” – Ruth Wolff, dramaturg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Linia de măști de la Dragomirești a clacat după trei zile de produs… rebuturi

Publicat

pe

Povestea tragi-comică a liniei de fabricație a măștilor de protecție de la Uzina Militară de la Dragomirești, județul Dâmbovița, a fost comentată în fel și chip de jurnaliști, analiști și politicieni. Fabrica de măști deschisă la nevoie și nu a produs decât un lot, câteva mii de măști neconforme.

Mașinăria de confecționat adusă de prin China nu a funcționat, conform unui document de control decât câteva zile. A produs în ziua în care s-a inaugurat linia de fabricație, în prezența membrilor Guvernului de atunci.

„Pe 29.04.2020, premierul Orban și ministrul Economiei, Virgil Popescu, tocmai inauguraseră linia de producție a măștilor FPP3. Având în vedere că mașina a funcționat doar în prezenta miniștrilor, propun să le facem biroul lângă linia de producție ca să putem salva fabrica”, a notat, pe pagina sa de Facebook, deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats