Connect with us

Giurgiu

Furtuna a făcut ravagii în județul Giurgiu

Publicat

pe

Furtunile din ultimele 24 de ore au răvășit sudul țării. Vântul puternic și ploile abundente au creat numeroase probleme în mai multe localități din județul Giurgiu. Pompierii au avut zeci de intervenții.

În localitatea Vadu Lat, militarii de la Garda Roata de Jos au acționat pentru degajarea a patru copaci căzuți peste cablurile de electricitate și pe mai multe străzi. Un arbore doborât pe partea carosabilă a DJ 601, între comunele Crevedia și Roata de Jos, a trebuit, de asemenea, îndepărtat.

În localitatea Ghimpați, un autoturism a fost avariat de un copac. Alții pomi au fost puși la pământ de vântul puternic, blocând mai multe străzi.

Pe șoseaua Alexandriei, spre comuna Vieru, pompierii au intervenit cu forțe sporite pentru deblocarea drumului de arborii măturați de furtună.

În municipiul Giurgiu, încă se acționează pentru evacuarea apei de pe strada Gării și din mai multe curți, pe străzile Prunarului, Uzunu, Rozelor, Sloboziei, Ulicioara Vidra, Bradului, Pietrelor și Negru Vodă. Aceste misiuni sunt executate de pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu autospeciale de primă intervenție și comandă și motopompe. În sprijinul militarilor au venit și reprezentații Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Giurgiu și angajați de la compania Apa Service.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

A fost găsit mort în locuința cuprinsă de foc

Publicat

pe

Un bătrân în vârstă de 89 de ani, din satul Moșteni, județul Giurgiu, și-a pierdut viața în urma unui incendiu izbucnit în propria sa locuință. Tragedia s-a produs astăzi, în jurul orei prânzului.

Pentru stingerea flăcărilor au intervenit mai multe echipaje de pompieri de la Detașamentul din Bolintin Deal. La sosirea salvatorilor focul se manifesta violent în bucătărie, dormitor, hol, dar și la acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 40 mp.

Vecinii i-au anunțat pe militari de posibilitatea ca proprietarul să fi rămas în interiorul casei cuprinse de flăcări. Imediat, pompierii au început căutările. Bătrânul a fost găsit sub un tavan care s-a prăbușit. Din păcate, nu mai era în viață.

Incendiul, care a fost observat târziu de vecini, s-a produs se pare din cauza burlanului de fum neprotejat termic față de materialele combustibile din apropiere.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Giurgiu

Mașină în flăcări pe centura municipiului Giurgiu

Publicat

pe

Un autoturism staționat pe șoseaua de centură a municipiului Giurgiu a luat foc în această dimineață. Pompierii au fost alertați de oamenii care se aflau în zonă și care s-au mobilizat imediat, încercând să stingă incendiul.

La fața locului au sosit o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. Au ars mase plastice de la nivelul compartimentului motor. Potrivit ISU Giurgiu, cel mai probabil evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

Pentru a preveni incendiile auto, recomandăm respectarea următoarelor măsuri:
✔ verificaţi instalaţia electrică;
✔ asiguraţi-vă că echipamentele de iluminat electric nu sunt defecte sau neizolate;
✔ verificaţi dacă apar eventuale scurgeri de carburanți sau lubrifianți;
✔ nu faceți improvizații la instalația electrică;
✔ verificați perioada de valabilitate a stingătorului din autovehicul.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats