Connect with us

Argeș

Pompieri din trei județe, mobilizați să stingă un incendiu în Pitești. VIDEO

Publicat

pe

Incendiu violent, la această oră, în zona Arpechim Pitești. Focul a cuprins o hală de solvenți. Pompierii acționează cu 15 autospeciale de stingere cu apă și spumă din județele Argeș, Dâmboviţa și Olt.

De asemenea, au fost mobilizate două ambulanțe SMURD, o autospecială de salvare la înălțime și un echipaj de intervenţie în cazul accidentelor chimice, biologice, radiologice sau nucleare (CBRN).

Din cauza degajărilor mari de fum, s-a transmis și mesaj Ro-alert. Până în acest moment nu s- au identificat victime.

UPDATE ORA 22:30

Numărul autospecialelor de stingere angrenate la fața locului a ajuns la 20 – 15 ISU Argeș, 2 Dâmbovița, 2 Olt, 1 Giurgiu, plus Serviciul Privat pentru Situații de Urgență al unei societăți comerciale din zonă – Falck Fire Services. Se intervine cu spumă pentru a întrerupe aportul de oxigen în reacția de ardere. Au fost aduse butoaie cu spumogen pentru alimentarea liniilor de stingere – ne informează ISU Argeș.

UPDATE ORA 23:00

Pe o rază de aproximativ 100 m față de locul incendiului, echipajul CBRN a identificat substanțe care pot afecta starea de sănătate a personalului care intervine și s-a impus purtarea aparatelor de respirat cu aer comprimat pentru siguranța lor. În afara razei de 100 m față de incendiu, nu a mai fost identificat pericol, însă recomandăm populației din zonă să mențină ușile și ferestrele închise – precizează ISU Argeș.

UPDATE ORA 07:00 – 10 IUNIE

Echipajele de pompieri sosite în sprijin din județele Dâmbovița, Olt și Giurgiu s-au retras. Au rămas la fața locului 13 autospeciale de stingere de la ISU Argeș și 50 de pompieri. Efectivele se vor schimba la ora 08:00. Peste noapte, nu au apărut probleme de ordin medical.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Coliziune între au autocar și un autoturism pe DN7, la Morărești

Publicat

pe

Un autocar în care se aflau trei persoane și un autoturism cu două persoane au fost implicate într-un accident rutier, în această seară, pe DN 7, pe teritoriul localității Morărești, județul Argeș. În urma impactului, mașina mică a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe lateral.

Potrivit ISU, cei doi ocupanți ai autoturismului, un bărbat de 68 de ani și o femeie de 50 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost transportat la spital. Persoanele din autocar nu au suferit vătămări.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Argeș

Doi morți găsiți într-o mașină căzută într-un pârâu

Publicat

pe

Pompierii din Argeș au intervenit, în această după-amiază, pentru scoaterea unui autoturism care era căzut într-un pârâu, pe teritoriul satului Șerbănești, comuna Rociu.

Mașina, care era răsturnată pe plafon, cu partea din față în apă, a fost observată de un trecător care a alertat autoritățile. În interior, au fost găsiți doi bărbați decedați. Victimele aveau 53 și 64 de ani. Vehiculul a fost extras cu ajutorul unui buldoxcavator.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats