Connect with us

Argeș

Pompieri din trei județe, mobilizați să stingă un incendiu în Pitești. VIDEO

Publicat

pe

Incendiu violent, la această oră, în zona Arpechim Pitești. Focul a cuprins o hală de solvenți. Pompierii acționează cu 15 autospeciale de stingere cu apă și spumă din județele Argeș, Dâmboviţa și Olt.

De asemenea, au fost mobilizate două ambulanțe SMURD, o autospecială de salvare la înălțime și un echipaj de intervenţie în cazul accidentelor chimice, biologice, radiologice sau nucleare (CBRN).

Din cauza degajărilor mari de fum, s-a transmis și mesaj Ro-alert. Până în acest moment nu s- au identificat victime.

UPDATE ORA 22:30

Numărul autospecialelor de stingere angrenate la fața locului a ajuns la 20 – 15 ISU Argeș, 2 Dâmbovița, 2 Olt, 1 Giurgiu, plus Serviciul Privat pentru Situații de Urgență al unei societăți comerciale din zonă – Falck Fire Services. Se intervine cu spumă pentru a întrerupe aportul de oxigen în reacția de ardere. Au fost aduse butoaie cu spumogen pentru alimentarea liniilor de stingere – ne informează ISU Argeș.

UPDATE ORA 23:00

Pe o rază de aproximativ 100 m față de locul incendiului, echipajul CBRN a identificat substanțe care pot afecta starea de sănătate a personalului care intervine și s-a impus purtarea aparatelor de respirat cu aer comprimat pentru siguranța lor. În afara razei de 100 m față de incendiu, nu a mai fost identificat pericol, însă recomandăm populației din zonă să mențină ușile și ferestrele închise – precizează ISU Argeș.

UPDATE ORA 07:00 – 10 IUNIE

Echipajele de pompieri sosite în sprijin din județele Dâmbovița, Olt și Giurgiu s-au retras. Au rămas la fața locului 13 autospeciale de stingere de la ISU Argeș și 50 de pompieri. Efectivele se vor schimba la ora 08:00. Peste noapte, nu au apărut probleme de ordin medical.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Autocamion încărcat cu lemne, confiscat de jandarmii din Argeș

Publicat

pe

O patrulă de jandarmi din județul Argeș, care își efectua serviciul în zona Vidruța, comuna Arefu, s-a intersectat pe traseu cu un autocamion încărcat cu lemn de esență molid pentru care documentele de transport nu erau completate legal în aplicația SUMAL 2.0 CONTROL, în speță, deși camionul era în mișcare, figura cu statusul „Aviz-inregistrare”.

Jandarmii au procedat la verificarea documentelor în format letric și au descoperit că avizul nu era ștampilat de către firma pentru care se efectua transportul.

Având în vedere cele constatate, au fost întocmite actele de sesizare pentru “transport de material lemnos fără documente de însoțire”. În conformitate cu prevederile Codului Silvic, atât materialul lemnos, cât și autocamionul folosit la transportul acestuia au fost ridicate în vederea confiscării, iar documentele de constatare au fost înaintate organelor competente în vederea efectuării cercetării penale.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Argeș

Și-a omorât cinci membri ai familiei! Bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice

Publicat

pe

Sursa foto: ziarulargesul.ro
Sursa foto: ziarulargesul.ro

O tragedie care a cutremurat întreaga țară s-a petrecut astăzi în comuna Bascov, județul Argeș. Un bărbat de 48 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, și-a măcelărit întreaga familie. Polițiștii sosiți la fața locului, în satul Stejăret, au înlemnit când au găsit în două case aflate într-o singură curte cadavrele a cinci oameni.

Criminalul psihopat și-a înjunghiat mortal, cu un cuțit, părinții, fratele, sora și o nepoțică de 5 ani. Potrivit presei argeșene, polițiștii nu au oferit prea multe informații despre acest caz terifiant. Mai multe date a prezentat jurnaliștilor primarul comunei Bascov, Gheorghe Stancu. Edilul a spus că ucigașul primea indemnizație de persoană cu handicap. Nimeni nu știe care au fost motivele care l-au determinat să recurgă la această faptă de o cruzime inimaginabilă. După ce și-a omorât rudele, psihopatul a fugit. A fost găsit de jandarmi într-o pădure. Din întrega familie nu a scăpat de furia criminalului decât cumnatul său, un fost colonel, medic militar ieșit la pensie.

A mai mărturisit primarul de la Bascov, puternic marcat de carnagiul săvârșit în comunitatea pe care o păstorește, că ucigașul celor cinci oameni se trage dintr-o familie bună. Tatăl său a fost inginer la stația de pompare de la Budureasa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT