Connect with us

ACTUALITATE

Modă la puterea XL – cât de ușor găsim costume de baie în mărimi mari?

Publicat

pe

Vine vara, bine ne pare, mulți sunt cu planul de vacanță la purtător, iar alții și cu grijă în plus că nu vor găsi prea ușor articolele vestimentare dorite, în mărimi mari. Pentru cele cu forme rubensiene spre exemplu este destul de complicat să găsească în magazine articolele vestimentare care să le vină bine și care să le placă la nebunie. Înseamnă că nu au găsit locul potrivit și anume Bobomoda!

Unele din interesele acestui sezon sunt, desigur, costume de baie marimi mari. Bobomoda include și aceste seturi în portofoliul său. Pentru vara acestui an sunt recomandate seturile din două piese, dar și cele întregi.

Costume de baie chic, în mărimi mari

Există un stereotip legat de faptul că acele costume de baie intregi față de cele în două piese sunt maniera prin care femeile încearcă să își ascundă anumite părți ale corpului. Când cred însă că maschează ceva sau distrag atenția de la ceva, de fapt, mai rău fac. Un costum de baie fie el întreg sau nu, are nevoie de un croi potrivit și de un design pe măsură pentru a vă avantaja.

Spre exemplu, una din propunerile la acest capitol, de la Bobomoda.ro, este costumul de baie peplum. Este din două piese și în loc de clasicul sutien implică un top, cu volănaș la zona abdomenului. Ascunde foarte bine talia și este chic. Este disponibil în mărimi mari și în diversitate de culori de asemenea.

Vă simțiți mai bine în boxeri? Atunci costumul de baie poate avea nu slip, ci boxeri în set. Realizate din materiale de calitate, elastice și colorate fel de fel, astfel de costume de baie sunt într-o competiție cu variantele de costume de baie întregi.

Mărimi mari nu înseamnă siluete care nu ne-ar fura privirile

Am depășit de ceva vreme superficialitatea ce viza ca o femeie frumoasă să aibă talie de viespe și astfel mărimile unui model. Femeile cu forme voluptoase ne fură privirile numaidecât. Alegerile vestimentare sunt și ele un contribut. La fel de bine, când vine vorba de alegerea unui costum de baie, prea puțin contează ce mărime are acesta, cât designul lui.

Delectați-vă cu modele de costume de baie în mărimi mari cu animal print. Sau cu cele negre, decupaje laterale cu șnur sunt alegeri interesante. Iar pentru că vara aceasta se poartă foarte mult printurile florale, iată că și costumele de baie pot fi scăldate în flori, din abundență. Un costum de baie întreg, roșu, cu spatele gol, cu print floral poate fi o alegere minunată.

Completați-vă garderoba de vară inspirate fiind de Bobomoda

Mai mult decât costume de baie, Bobomoda pune la dispoziție o varietate de articole vestimentare, de la pantaloni la topuri, de la accesorii la rochii, de la pareo de plajă la genți de plajă sau ochelari de soare. Așadar, cum perioada concediului bate la ușă, nu întârziați să vă completați bagajele și garderoba cu articole vestimentare diverse. Prețurile sunt accesibile, calitatea este bună, așadar sesiunea de shopping poate începe!

Contact: magazin@bobomoda.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Spitalul Municipal Moreni a intrat în etapa a II-a a procedurii de acreditare

Publicat

pe

Spitalul Municipal Moreni a intrat în procedura de obținere a Acreditării ANMCS – ciclul II, după o vizită de șapte zile a factorilor responsabili, care au apreciat pozitiv eforturile depuse pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii sanitare.

În acest context, primarul Constantin Dinu a declarat că va continua procesul de îmbunătățire a activității spitalului, atât în ceea ce-i privește pe salariați, dar mai ales când vine vorba de serviciile medicale oferite pacienților.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Tabăra de vacanță liberală, organizată de OSL Târgoviște, a ajuns la final

Publicat

pe

de

Timp de o săptămână, în perioada 8-12 august, copiii înscriși au avut ocazia să călătorească în lumea satului tradițional. Au vizitat un muzeu de folclor, au descoperit tainele meșteșugurilor românești și obiceiurile transmise din generație în generație, încă din cele mai vechi timpuri.

Într-o societate a vitezei, dominată de tehnologie și gadgeturi, tabăra cu meșteșuguri tradiționale și obiceiuri populare a reprezentat pentru copii o experiență unică. Au învățat lucruri noi, au legat prietenii și au rămas cu o amintire plăcută. Precum bunicii, seniorii liberali au dat dovadă de calm, răbdare și le-au explicat celor mici noțiunile noi, pe înțelesul lor.

“Am ajuns la ultima zi de tabără. Astăzi am învățat dansurile populare și am petrecut românește. Entuziasmul copiilor a fost molipsitor. Ne-am bucurat cu toții de o săptămână deosebită. Copiii au fost minunați, dornici de cunoaștere, captivați de vechile meșteșuguri.

Am încercat să le oferim experiențe interesante și ei ne-au recompensat cu energie lor. Le mulțumesc tuturor colegilor și colegelor care s-au implicat, vom încerca să transformăm tabăra într-un eveniment anual pentru a bucura cât mai mulți copii”, a declarat Dănuț Sandu, președinte OSL Târgoviște.

La finalul taberei, pe lângă experiențele acumulate și noile cunoștințe, copiii au fost recompensați cu daruri și diplome, care să le amintească de această tabără.

Aurelian Cotinescu,
Secretar general PNL Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT