Connect with us

ACTUALITATE

Modă la puterea XL – cât de ușor găsim costume de baie în mărimi mari?

Publicat

pe

Vine vara, bine ne pare, mulți sunt cu planul de vacanță la purtător, iar alții și cu grijă în plus că nu vor găsi prea ușor articolele vestimentare dorite, în mărimi mari. Pentru cele cu forme rubensiene spre exemplu este destul de complicat să găsească în magazine articolele vestimentare care să le vină bine și care să le placă la nebunie. Înseamnă că nu au găsit locul potrivit și anume Bobomoda!

Unele din interesele acestui sezon sunt, desigur, costume de baie marimi mari. Bobomoda include și aceste seturi în portofoliul său. Pentru vara acestui an sunt recomandate seturile din două piese, dar și cele întregi.

Costume de baie chic, în mărimi mari

Există un stereotip legat de faptul că acele costume de baie intregi față de cele în două piese sunt maniera prin care femeile încearcă să își ascundă anumite părți ale corpului. Când cred însă că maschează ceva sau distrag atenția de la ceva, de fapt, mai rău fac. Un costum de baie fie el întreg sau nu, are nevoie de un croi potrivit și de un design pe măsură pentru a vă avantaja.

Spre exemplu, una din propunerile la acest capitol, de la Bobomoda.ro, este costumul de baie peplum. Este din două piese și în loc de clasicul sutien implică un top, cu volănaș la zona abdomenului. Ascunde foarte bine talia și este chic. Este disponibil în mărimi mari și în diversitate de culori de asemenea.

Vă simțiți mai bine în boxeri? Atunci costumul de baie poate avea nu slip, ci boxeri în set. Realizate din materiale de calitate, elastice și colorate fel de fel, astfel de costume de baie sunt într-o competiție cu variantele de costume de baie întregi.

Mărimi mari nu înseamnă siluete care nu ne-ar fura privirile

Am depășit de ceva vreme superficialitatea ce viza ca o femeie frumoasă să aibă talie de viespe și astfel mărimile unui model. Femeile cu forme voluptoase ne fură privirile numaidecât. Alegerile vestimentare sunt și ele un contribut. La fel de bine, când vine vorba de alegerea unui costum de baie, prea puțin contează ce mărime are acesta, cât designul lui.

Delectați-vă cu modele de costume de baie în mărimi mari cu animal print. Sau cu cele negre, decupaje laterale cu șnur sunt alegeri interesante. Iar pentru că vara aceasta se poartă foarte mult printurile florale, iată că și costumele de baie pot fi scăldate în flori, din abundență. Un costum de baie întreg, roșu, cu spatele gol, cu print floral poate fi o alegere minunată.

Completați-vă garderoba de vară inspirate fiind de Bobomoda

Mai mult decât costume de baie, Bobomoda pune la dispoziție o varietate de articole vestimentare, de la pantaloni la topuri, de la accesorii la rochii, de la pareo de plajă la genți de plajă sau ochelari de soare. Așadar, cum perioada concediului bate la ușă, nu întârziați să vă completați bagajele și garderoba cu articole vestimentare diverse. Prețurile sunt accesibile, calitatea este bună, așadar sesiunea de shopping poate începe!

Contact: magazin@bobomoda.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Vizită de încurajare în Secția de Oncologie a Spitalului Județean din Târgoviște

Publicat

pe

Doamnele din conducerea OFSD Dâmbovița s-au aflat astăzi printre pacienții internați în Secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, scopul vizitei fiind unul de încurajare, în contextul în care în data de 4 februarie se marchează Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului.

Este esențial de reținut faptul că vorbim despre o afecțiune care poate fi ținută sub control și chiar vindecată, dacă este depistată la timp! Sunt așadar esențiale în investigațiile preventive.

În acest context, reamintim că în județul Dâmbovița se implementează, în această perioadă, un proiect de screening gratuit pentru cancerul de col uterin, care are în România o incidență de peste 32,3 la suta de mii de femei, mult peste media în statele Uniunii Europene, de 12,8 la suta de mii de femei – spune deputata Carmen Holban, președinta OFSD Dâmbovița.

„Este o situație mai mult decât îngrijorătoare, care necesită un efort comun pentru scăderea cât mai rapidă a numărului de cazuri de cancer de acest tip. Programele de screening sunt mai mult decât importante, fapt dovedit de scăderea drastică a cazurilor de mortalitate prin cancer de col uterin.

Este îmbucurător și faptul că, prin intermediul Unității Mobile a Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului, peste 1.200 de dâmbovițence din 18 localități ale județului nostru au efectuat, în mod gratuit, testul Papanicolau și HPV.

Așadar, în perioada următoare, încurajez doamnele și domnișoarele din Dâmbovița să se îndrepte către Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, Spitalul Orășenesc Găești și Spitalul Municipal Moreni – instituții medicale afiliate acestui program, implementat de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului. Parteneri ai acestui proiect sunt: Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen FILIA, Fundația Renașterea și Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Peste 5.000 de euro la hectar, ajutor de stat pentru cultivatorii de tutun!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: publika.md)

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a început procesul de autorizare la plată a ajutoarelor naţionale tranzitorii în sectoarele vegetal şi zootehnic, pentru anul de cerere 2022. Plățile se efectuează în lei, la cursul valutar de 4,9490 lei pentru un euro, stabilit de Banca Centrală Europeană la data de 30 septembrie 2022.

În județul Dâmbovița, au aplicat pentru ANT 1 – culturi în teren arabil – 17.826 de fermieri, ANT 4 – tutun – 1 fermier, ANTZ 7 – sector lapte bovine – 336 fermieri, ANTZ 8 – sector carne bovine – 1.194 fermieri, ANTZ 9 – ovine / caprine – 361 fermieri, ne informează Centrul APIA.

Valoarea plafonului la nivel național este de 223.998.200 euro, se asigură de la bugetul de stat, prin Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, și a fost repartizată astfel:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats