Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Gura Ocniței continuă să implementeze proiecte de anvergură

Publicat

pe

Proiectele care aduc confort și civilizație la Gura Ocniței curg unul după altul. Totul s-a schimbat. Nimic nu mai arată ca altădată. Școli, grădinițe, cămine culturale, biblioteci, locuri de joacă, terenuri de sport, drumuri, parcuri sunt acum la nivel european.

În viitorul apropiat, urmează să demareze lucrările de execuție a rețelei de canalizare în satul Săcuieni. Vin la rând Gura Ocniței, proiect aflat în licitație publică pe Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). Nu a fost uitat nici satul Adânca, fiind promovat studiul de fezabilitate pentru realizarea canalizării și în această așezare. Primarul Sorin Vasile Ioniță speră ca, în toamnă, să demareze procedurile tehnice și pentru această investiție.

„Rostul nostru, al celor aleși de oameni, împuterniciți în primul rând cu încredere, este să avem grijă de comunitate, de toți aceia care o compun. Obiectivele pe care am reușit să le realizez împreună cu întreaga echipă a Primăriei, cu concursul Consiliului Local și cu sprijinul Consiliului Județean, cele care urmează a fi materializate reprezintă zestrea acestei localități, ceea ce vom lăsa copiilor noștri.

O comună care dispune de întreaga infrastructură educațională, socială, medicală, culturală, sportivă, rutieră și utilități așa cum trebuie este un mediu deschis în permanență dezvoltării, atrage prosperitate, mai multă încredere în ziua de mâine. Noi tocmai asta facem. Stimulăm încrederea și speranța în mai bine”, ne-a declarat primarul Sorin Vasile Ioniță.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Lucrări în grafic la Școala Gimnazială Specială Târgoviște

Publicat

pe

În această perioadă, se lucrează intens la reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Speciale din municipiul Târgoviște, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița, prin Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului.

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, împreună cu vicepreședintele Luciana Cristea și administratorul public Cristian Avanu, au vizitat astăzi, 29 noiembrie 2022, șantierul școlii speciale din Micro 5. Șeful administrației județene a fost mulțumit de stadiul lucrărilor, remarcând faptul că, în doar câteva luni, imaginea de nou este puternic vizibilă.

Investiția se ridică la aproximativ 8.000.000 de lei, din care 6.000.000 de lei – fonduri europene nerambursabile, iar 2.000.000 de lei sunt asigurate de Consiliului Județean Dâmbovița.

Ne-a precizat președintele CJD că, pe tot parcursul iernii, se va lucra la amenajările interioare. La final, copiii care primesc aici o educație specială vor beneficia de 29 de săli de clasă, 13 cabinete moderne, 4 ateliere, respectiv: tâmplărie, mecanic, croitorie și unul pentru desprinderea activităților gospodărești. Instituția de învățământ special va mai avea în structură trei spații pentru activități specifice: sală multisenzorială, metodică și pentru kinetoterapie. Vor mai avea elevii la dispoziție două laboratoare, de informatică și multimedia, și o bibliotecă. Termenul de finalizare al lucrărilor este 31 decembrie 2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște a pregătit un spectacol-surpriză fără precedent în deschiderea Târgului de Crăciun. VIDEO

Publicat

pe

La Târgoviște, Târgul de Crăciun va fi deschis anul acesta, luni – 5 decembrie, la ora 18:00, odată cu aprinderea iluminatului festiv. Astăzi – 29 noiembrie, primarul Daniel Cristian Stan a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că administrația locală a pregătit pentru acest moment un spectacol-surpriză fără precedent în oraș.

Târgul va fi localizat în Piața Tricolorului, Piața Mihai Viteazul și Parcul Mitropoliei, unde vor exista standuri cu produse specifice sărbătorilor de iarnă și concerte de colinde. De asemenea, a mai spus edilul, au fost pregătite foarte multe activități pentru copii, începând cu parada lui Moș Crăciun, în data de 16 decembrie.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats