Connect with us

ACTUALITATE

Reîncarcă online cartela și bucură-te de conversațiile cu cei dragi!

Publicat

pe

Atunci când rămâi fără credit, totul în jur parcă devine mai agitat. Nu poți suna pe nimeni, nu poți lua legătura prin niciun mijloc și dacă nu poți reîncărca rapid, vei fi agitat într-un procent și mai mare. Pentru toate aceste probleme există o singură soluție – reîncărcarea online. Aceasta poate fi efectuată fără prea multe bătăi de cap, la unii dintre cei mai importanți operatori de telefonie mobilă de la noi din țară. Reîncarcă online cartela și bucură-te de conversațiile cu cei dragi!

Pe site-ul re-incarcare.ro ai parte de accesibilitate non-stop și multă flexibilitate. Poți reîncărca oriunde și oricând, fără a fi necesar ca operatorii să fie în timpul programului de lucru. Fie că este zi de sărbătoare sau ore târzii, ai ocazia de a opta pentru reincarcare cartela Vodafone online cu card, cât și la Telekom sau Orange. Așadar, ai nevoie doar de datele personale și ale cardului pentru a te bucura de credit.

În funcție de tipul ales, respectiv credit sau opțiuni, cartela ta va beneficia instant de ceea ce ai solicitat. În plus, ai la dispoziție și câteva bonusuri la fiecare dintre operatorii de mai sus, pe care le poți vizualiza pe site. Site-ul re-incarcare.ro este un partener autorizat cu Orange, Vodafone și Telekom, așadar sumele plătite sunt în siguranță. Tranzacțiile pot fi efectuate în orice moment al zilei.

2 pași simpli pentru reîncărcarea cartelei!

La Re-incarcare tot ce trebuie să faci este să selectezi valoarea, datele de contact, apoi să efectuezi plata. Primul lucru este să selectezi operatorul, pachetul de reîncărcare, tipul reîncărcării, numărul de telefon și adresa de e-mail. Prin poșta electronică vei primi o factură care are descrisă tranzacția și dovada plății.

Flexibilitatea clienților este pe primul plan, așadar poți plăti cu VISA, Maestro sau Mastercard atunci când faci reîncărcarea. La oricare dintre operatorii de mai sus ești client, vei putea face plata cu aceleași carduri emise de către unitățile menționate anterior.

Este important ca la final să verifici toate datele furnizate, pentru a te asigura că numărul pe care dorești să faci reîncărcarea este corect, iar datele cardului sunt încă valabile.

Totul se întâmplă într-un timp foarte scurt, iar imediat după efectuarea tranzacției vei avea parte de opțiunea sau valoarea creditului solicitat. În același timp, te poți bucura și de câteva bonusuri care sunt afișate pe site, în funcție de operatorul de telefonie mobilă.

Datele sunt protejate, iar tranzacțiile se fac într-un mediu sigur

Probabil ai uneori rețineri la plata cu cardul, însă nu ar trebui să fie o situație similară și în acest caz. La Re-incarcare te bucuri de un mediu sigur în care să efectuezi tranzacțiile, fără să ai impresia că sumele plătite vor ajunge în alte conturi. Datele tale sunt folosite exclusiv în scopul plătirii creditului și nu în altul.

Plata este securizată și nu reprezintă niciun fel de problemă. Datele cu caracter personal nu se solicită decât pentru efectuarea plății creditului sau a opțiunilor solicitate. Deci, spune, alegi această metodă practică?

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Va fi redeschisă Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra Târgoviște. Pe scenă, „Împărăteasa Chinei”

Publicat

pe

Conducerea Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște anunță publicul iubitor de artă dramatică că, din data de 11 februarie 2023, instituția teatrală pornește din nou, cu vânt la pupa, pe mările creației artistice. Au fost trei ani de provizorat, datorați lucrărilor de reabilitare și modernizare a Sălii Mari, demers indispensabil pentru a aduce acest templu al Thaliei aproape de standardele internaționale ale conceptului de scenă și de comunicare a actorilor cu publicul în condiții de confort și civilizație.

Și nu putea fi mai potrivit decât ca intrarea în casă nouă a actorilor și a Măriei Sale Publicul să se facă cu o premieră. Vor însufleți personajele din piesa „Împărăteasa Chinei”, de Ruth Wolff, actorii Teatrului Tony Bulandra și doi colaboratori de marcă de la Teatrul Nottara din Capitală – Ada Nafrot și Tache Florescu. Spectacolul va fi pus în scenă de regizorul Alexander Hausvater. Misiunea de a crea costumele pentru acest regal artistic i-a revenit maestrului Mc Ranin – managerul Teatrului Tony Bulandra.

Așadar, pe 11 februarie, de la ora 19:00, publicul târgoviștean este invitat în casă nouă pentru a viziona, în condiții excelente, pe o scenă schimbată total, un spectacol de excepție.

„Deși adesea par să am de-a face cu trecutul, cu istoria, pentru mine acestea sunt prezentul. Ar fi prea limitativ să fiu legată de acest moment, de acest loc. Simt că existența mea este în orice clipă, în toate locurile. Chiar și iadul, și raiul. Asta pentru că simt că natura umană nu se schimbă niciodată. Atitudinile se schimbă. Suprafețele se schimbă. Trăirile esențiale, nu. Dacă există vreo temă care trece prin toate piesele mele, aceasta este tenacitatea acestor eroine, luându-și viața în propriile mâini și realizând cât mai mult din ea. Dacă există vreun subiect care este comun tuturor textelor mele, acesta este, într-o variantă sau alta, derutantul, incitantul, enervantul, inepuizabilul, impenetrabilul subiect al iubirii” – Ruth Wolff, dramaturg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Linia de măști de la Dragomirești a clacat după trei zile de produs… rebuturi

Publicat

pe

Povestea tragi-comică a liniei de fabricație a măștilor de protecție de la Uzina Militară de la Dragomirești, județul Dâmbovița, a fost comentată în fel și chip de jurnaliști, analiști și politicieni. Fabrica de măști deschisă la nevoie și nu a produs decât un lot, câteva mii de măști neconforme.

Mașinăria de confecționat adusă de prin China nu a funcționat, conform unui document de control decât câteva zile. A produs în ziua în care s-a inaugurat linia de fabricație, în prezența membrilor Guvernului de atunci.

„Pe 29.04.2020, premierul Orban și ministrul Economiei, Virgil Popescu, tocmai inauguraseră linia de producție a măștilor FPP3. Având în vedere că mașina a funcționat doar în prezenta miniștrilor, propun să le facem biroul lângă linia de producție ca să putem salva fabrica”, a notat, pe pagina sa de Facebook, deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats