Connect with us

ACTUALITATE

Sanrotex – Un magazin online de consumabile medicale cu o gamă vastă de produse

Publicat

pe

Fiecare loc și domeniu de muncă implică anumite riscuri. Atât cei care lucrează la calculator cât și cei care depun muncă fizică sunt expuși la anumite riscuri, pot avea diverse probleme de sănătate din cauza muncii sau pot face diverse greșeli.

Totuși, atunci când vorbim despre industria medicală atenția ar trebui să fie cu atât mai mare. Asta pentru că este vorba în general despre contact cu oameni bolnavi, despre expunerea la anumite bacterii chiar.

Motiv pentru care v-ar putea interesa magazinul online sanrotex.ro. Cei interesați pot găsi aici fel și fel de consumabile medicale și materiale de protecție, necesare în orice spital, clinică privată, cabinet stomatologic și multe alte locuri de acest gen. Unul dintre avantaje este faptul că aici veți găsi un stoc complet de produse de care aveți nevoie, dintre care puteți alege ceea ce preferați, ce vi se pare potrivit.

Dezinfectanții sunt esențiali – Sanrotex vine cu un stoc complet

Atunci când vorbim despre dezinfectanți vorbim atât despre cei care curăță suprafețele, cât și despre cei care curăță o rană spre exemplu. La Sanrotex veți găsi ambele variante.

Puteți alege un dezinfectant suprafete în cantitate mai mare astfel încât să beneficiați de el timp îndelungat. Sunt pe site variante de 5 kg, 10 kg și chiar 20 kg. Asta depinde și de tipul de dezinfectant pe care îl alegeți. Aceste produse disponibile la Sanrotex respectă normele în vigoare, având un înalt standard din punct de vedere a calității.

Alături de dezinfectanții pentru suprafețe care trebuie pulverizați și lăsați câteva secunde să acționeze, veți mai găsi și dezinfectanți pentru instrumentar, pentru mâini și multe altele.

Consumabilele – mereu necesare în cantitate mare

În orice laborator sau clinică medicală privată sunt necesare anumite consumabile medicale. Acestea trebuie să fie pregătite în stoc complet pentru a putea ajuta cât mai mulți pacienți. Astfel că aveți nevoie de fel și fel de consumabile pe care tot la Sanrotex le puteți găsi.

Printre acestea enumerăm acele consumabile pe care le utilizează și oamenii acasă în general, precum plasturii. Sunt disponibile mai multe variante, de diverse marimi. De asemenea veți găsi și alte consumabile pe care nu oricine știe să le folosească. Printre acestea enumerăm perfuzoarele, trusele pentru stomatologie, ace, sonde, fire sutură și multe altele.

În fiecare categorie veți putea vedea zeci de subcategorii din care alegeți cele necesare. Astfel este mult mai ușor să găsiți ce aveți nevoie, fără a pierde prea mult timp.

Lucruri medicale esențiale pentru acasă

De la Sanrotex și persoanele fizice au posibilitatea de a comanda. Deseori într-o casă sunt necesare fel și fel de lucruri medicale, în caz de orice urgență. Puteți comanda plasturi, bandaje dar și aparate de aerosoli, glaucometre, tensiometre, pulsoximetre și multe altele.

Oricând este bine să fiți pregătiți și informați. Sanrotex este magazinul online care vă pune la dispoziție toate cele necesare pentru a avea grijă de voi și de întreaga familie.

Contact:
+40 790 871 000‬
online@sanrotex.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! A fost suspendată circulația pe TransBucegi, din cauza viscolului

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița a luat decizia închiderii circulației rutiere pe DJ 713, sectorul Cabana Dichiu – intersecție drum de acces Cabana Piatra Arsă, ca urmare a fenomenelor meteo nefavorabile – cod portocaliu de viscol și căderi abundente de zăpadă.

„Recomandăm evitarea deplasărilor în această perioadă, iar în cazul în care acestea nu pot fi amânate, conducătorii auto trebuie să echipeze corespunzător autovehiculele, să respecte semnalizarea rutieră din zonă, indicațiile agenților de poliție, ale reprezentanților jandarmeriei montane, ale Serviciului Public Salvamont-Salvaspeo Dâmbovița, precum și ale reprezentanților SC Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița SA, operatorul economic ce asigură servicii de deszăpezire pe drumurile județene.

Luând în considerare factorii de mediu ce au determinat depunerile abundente de zăpadă pe carosabilul drumului județean 713, sectorul mai sus- amintit, recomandăm evitarea, pe cât posibil, a deplasărilor pe timp de ninsoare și viscol”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Cum procedez dacă nu sunt angajat și vreau să mă asigur pentru concedii şi indemnizații de asigurări sociale de sănătate?

Publicat

pe

Persoanele fizice care nu au încheiate raporturi juridice de muncă cu un angajator şi nu realizează venituri din desfăşurarea unei activităţi în baza unui contract individual de muncă, a unui raport de serviciu, act de detaşare sau a unui statut special prevăzut de lege, nici alte venituri asimilate salariilor şi nu se încadrează în categoria persoanelor care beneficiază de indemnizaţie de şomaj, se pot asigura în sistemul de asigurări sociale de sănătate pentru a beneficia de concedii și indemnizații de asigurări sociale de sănătate în baza unui contract de asigurare – ne informează Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa.

„Contractul de asigurare pentru concedii şi indemnizaţii de asigurări sociale de sănătate se încheie între persoana interesată și casa de asigurări de sănătate la care se află în evidenţă ca persoană asigurată în sistemul de asigurări sociale de sănătate.

Citește și: Comunicat CNAS: O aplicare justă, echitabilă şi nediscriminatorie pentru calculul indemnizaţiei de maternitate

Contractul poate fi încheiat pentru o perioadă determinată / nedeterminată la un venit ales de către asigurat, ce nu ține cont de veniturile impozabile realizate. Venitul ales nu poate fi mai mic decât valoarea lunară a salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată stabilit potrivit legii (3.000 lei începând cu 1 ianuarie 2023) şi nu poate depăși valoarea a 12 salarii minime.

Contractul de asigurare nu se încheie retroactiv și produce efecte exclusiv de la data înregistrării. Contribuţia lunară de asigurare pentru concedii şi indemnizații de asigurări sociale de sănătate este de 1% şi se aplică asupra venitului înscris în contract”.

Citește și: Nu ai loc de muncă și vrei să te asiguri în sistemul public de sănătate? Află procedura aici!

Stagiul minim de cotizare pentru acordarea concediilor şi indemnizaţiilor de asigurări sociale de sănătate este de 6 luni realizate în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical.

„În cazul în care nu au fost realizate venituri în ultimele 6 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical, stagiul de asigurare se consideră realizat dacă prin însumarea perioadelor din ultimele 12 luni anterioare producerii riscului rezultă un număr de zile de stagiu de asigurare cel puţin egal cu numărul total de zile lucrătoare din ultimele 6 luni anterioare producerii riscului.

Persoanele asigurate pentru concedii și indemnizații beneficiază de concedii şi indemnizaţii, fără îndeplinirea condiţiei de stagiu de asigurare, în cazul unor situaţii de excepţie, respectiv în cazul urgenţelor medico-chirurgicale, tuberculozei, bolilor infectocontagioase din grupa A, stabilite prin Hotărâre a Guvernului, neoplaziilor, SIDA, riscului maternal, carantinei, precum şi în cazul izolării urmare a infectării cu Covid-19)”, ne mai informează Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats