Connect with us

ACTUALITATE

Dâmbovița: Lot al proiectului de dezvoltare a infrastructurii de apă și canalizare intră în proiectare și execuție

Publicat

pe

Astăzi – 7 iulie 2022, la sediul Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița, a fost semnat contractul de proiectare și execuție surse de apă, rezervoare, stații de clorinare, stații pompare și aducțiuni pentru orașele Titu și Răcari și pentru comunele Conțești, Lungulețu, Potlogi, Odobești, Ciocănești, Slobozia Moară și Produlești. Valoarea acestor investiții este de aproximativ 8.200.000 de lei.

Cele mai importante lucrări care se vor realiza în cadrul acestui lot sunt: extinderea și reabilitarea frontului de captare Braniștea, construcția stației de pompare și a aducțiunilor pentru transmiterea apei din gospodăria de apă Titu în gospodăriile de apă Conțești, Colacu, Răcari, Ciocănești, Slobozia Moară, Pitaru și Lungulețu; lucrări de reabilitare, extindere și integrare în sistemul SCADA a obiectelor din gospodariile de apă, lucrări de reabilitare și extindere a gospodăriei de apă Produlești; reabilitarea a 10 puțuri existente și forarea a 5 puțuri noi în zona frontului de captare Braniștea; reabilitarea, extinderea și construirea de gospodării de apă; conducte noi de aducțiune.

„În perioada următoare, vom semna contractele și pentru celelalte loturi care fac parte din acest uriaș proiect pentru județul Dâmbovița. Documentațiile sunt pregătite, iar proiectul își urmează cursul normal. Lotul pentru care astăzi a fost semnat contractul de proiectare și execuție face parte din cea mai mare investiție cu fonduri europene din Dâmbovița, respectiv proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată care are o valoare de aproximativ 450.000.000 de euro. De aceste obiective de infrastructură vor beneficia cetățenii din 52 de localități dâmbovițene”, a precizat Corneliu Ștefan, președintele CJD.

Vor fi executați 300 km de rețele noi pentru apă potabilă, iar alți 60 de kilometri vor fi reabilitați. De asemenea, se vor extinde și reabilita 198 km de conducte de aducțiune, vor fi construite 8 stații de tratare și 17 rezervoare de înmagazinare a apei potabile și alte 11 rezervoare de înmagazinare a apei vor fi reabilitate.

În ceea ce privește sectorul epurării apelor uzate, se vor înființa și extinde 448 km de rețea de canalizare.Vor fi construite 2 stații de epurare a apelor uzate și alte 7 stații vor fi extinse.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Repară telefonul la MobileFIX! Te poți bucura de gadgetul tău în doar 30 de minute

Publicat

pe

de

Noile telefoane mobile, respectiv cele smart, sunt foarte pretențioase și nu toată lumea își permite de fiecare dată să cumpere unul nou atunci când se defectează. Se întâmplă de multe ori ce acesta să poată fi reparat, însă să nu știi unde să îl duci și astfel ajungi mereu să cumperi unul nou. Repară telefonul la unul dintre cele mai bune service-uri! Te poți bucura de gadgetul tău în doar 30 de minute! MobileFIX îți oferă acces la o gamă extinsă de servicii, iar reparațiile se fac pe loc în incinta service-ului.

Telefonul mobil este cu adevărat parte din viața noastră și, de cele mai multe ori, reprezintă o reală problemă atunci când se defectează. Atunci când acesta are probleme, foarte mulți dintre noi îl utilizează în acest fel, de teamă că nu își pot permite unul nou. Cu ajutorul specialiștilor de la MobileFIX nu trebuie să îți mai faci griji în acest sens. Telefonul va beneficia de unele dintre cele mai bune piese, de un timp de reparare scurt și de un preț pentru buzunarul tuturor. Din fericire, aici gasesti un service gsm bun pe mâna căruia să îți poți lăsa în siguranță telefonul.

În doar 30 de minute problemele telefonului tău vor fi soluționate. Tot ce trebuie să faci este să mergi la una dintre locațiile service-ului, iar dacă nu poți ajunge ai posibilitatea de a trimite telefonul prin curier. Locațiile unde poți găsi service-ul sunt în București, Cluj-Napoca, Brașov și Constanța. Specialiștii te așteaptă cu piese gata pregătite pentru ca gadgetul tău să fie reparat în cel mai scurt timp.

Garanția reparațiilor și reparații în timp util pentru gadgeturile tale

Toți clienții au parte de unele dintre cele mai bune servicii la MobileFIX, acolo unde vei găsi o echipă specializată ce îți poate soluționa problemele telefonului. Atunci când acesta este gata, clientul primește o garanție a reparației, iar în cazul în care telefonul este trimis prin curier, clientul trebuie să se asigure că totul este în regulă la primire. Va trebui să comunici faptul că telefonul funcționează perfect, imediat ce îl primești de la curier.

Reparațiile se fac în timp util, deoarece cu toții cunoaștem importanța unui astfel de dispozitiv. Totul se repară în bune condiții, cu respectarea intimității fiecărui client în parte. În acest fel, nu este necesar să cumperi un alt telefon și nici să investești foarte mult în reparații.

Costul serviciilor se știe înainte

La acest service nu vei avea probleme legate de costuri suplimentare sau de cele inexistente. Pentru a vedea care este prețul fiecărei reparații, pentru fiecare model și marcă, intra pe site-ul MobileFIX.ro.

Sunt afișate toate tipurile de reparații, împreună cu marca și modelul telefonului, alături de prețul pe care îl plătești. În acest fel, te poți decide dacă vei alege sau nu serviciile MobileFIX și dacă acestea se potrivesc bugetului tău. Specialiștii te așteaptă cu servicii de calitate, prestate în scurt timp.

Contact: contact@mobilefix.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Biblioteca Județeană Dâmbovița a lansat „Cloud Library”. Ai cărțile direct pe telefon sau PC

Publicat

pe

de

Nu te desparți de telefon, dar parcă ai și citi ceva? Iubești cărțile, dar e cam greu să ajungi la bibliotecă? Vrei să răsfoiești cele mai noi apariții, dar librăria e prea departe?

Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” Dâmbovița vine în ajutorul tău cu noul serviciu Cloud Library! Instalează pe device-ul tău preferat (telefon, calculator, tabletă) aplicația Cloud Library și conectează-te cu numărul permisului tău de bibliotecă (BJDB******) atât la utilizator cât și la parolă. Acum ai o mini bibliotecă, cu zeci de titluri din zeci de domenii, pe care le poți împrumuta, citi și returna, fără să ieși din casă!

Pentru instrucțiuni de folosire suplimentare accesați:
http://www.bjdb.ro/docs/TUTORIAL%20-%20Cloud%20Library.pdf

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats