Connect with us

ACTUALITATE

Cupa pescarului răcărean 2022 a aliniat la start 40 de echipe

Publicat

pe

O competiția unică deocamdată la nivelul județului Dâmbovița s-a consumat astăzi, 10 iulie, la Răcari pe pe balta „Fanu” Săbiești.

La concursul de pescuit pornit la 5 dimineața, organizat la inițiativa primarului Marius Caravețeanu și ajuns la cea de-a treia ediție, au participat foarte mulți pescari din localitate și nu numai.

„După extragerea locurilor, cele 40 de echipe, formate din câte doi participanți, s-au așezat în standuri (cu gândul la prinderea celor mai mari pești). Indiferent că au fost parteneri vechi de pescuit, colegi de serviciu, soț și soție sau frați pasionați, toți au pescuit și au încercat să puncteze, indiferent de miză”, ne-a precizat Marius Caravețeanu.

La ora 18:00, întrecerea pescarilor s-a încheiat, după care a urmat festivitatea de premiere. Diploma pentru cel mai vârstnic pescar i-a revenit lui Răzvan Tănăsescu. Premiul pentru cel mai tânăr participant a fost adjudecat de Rareș Iohan.

Pentru cea mai mare cantitate de pește scoasă cu undița din baltă, locul 1 a fost câștigat de echipa formată din Ionuț Daniel Toader și Cătălin Ștefan. Pe locul 2 s-a clasat echipa Ionel și Mihai Rizea. Locul 3 a revenit echipei Ștefan Ilie și Răzvan Matei.

Pescarul care a reușit să agațe în ac cel mai mic pește a primit „Moaca de aur”. Anul acesta, hazliul premiu i-a fost acordat lui Eric Dobre.

După festivitatea de premiere, participanții au fost invitați la picnic și socializare.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Deputat Carmen Holban: Lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, a participat, astăzi – 12 aprilie 2024, alături de ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse – Natalia Intotero și alți colegi parlamentari, la întâlnirea organizată în cadrul Caravanei naționale „Fără bariere – Tot adevărul despre droguri”.

Evenimentul s-a dovedit a fi, consideră Carmen Holban, o experiență profundă și emoționantă, toți cei prezenți având ocazia să asculte poveștile unor persoane care au suferit din cauza consumului de droguri.

„Fiecare poveste spusă în fața tinerilor prezenți la Cinematograful „Independența” a fost o lecție de viață, un apel la conștiință și un semnal de alarmă pentru toți cei care pot fi tentați să încerce drogurile. Acum, mai mult ca oricând, lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun”, ne-a precizat deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Tânărul Dragoș Lucian Predescu, 28 de ani, este noul prefect al județului Argeș

Publicat

pe

Județul Argeș are de astăzi, 12 aprilie 2024, un nou prefect, după ce Radu Perianu a demisionat întrucât va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Noul reprezentant al Guvernului în Argeș este liberalul Dragoș Lucian Predescu, în vârstă de 28 de ani. Acesta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și a profesat avocatura. În 2021, a fost numit subprefect al județului Argeș, iar din 2022 a fost director al Cancelariei Prefectului Județului Argeș.

“Vin cu bună credință și încrezător că pot arăta că generația tânără poate face lucruri foarte bune dacă i se oferă șansa. Îi mulțumesc pentru încredere prefectului Radu Perianu. Am făcut o echipă foarte bună la Instituția Prefectului județului Argeș și experiența acestor ani o voi folosi pentru a lua cele mai bune decizii din noua poziție. Îmi doresc să fiu un prefect deschis spre oameni, spre comunicare, așa cum aș vrea să fie toate instituțiile publice. Voi continua proiectele prefectului Radu Perianu”, a fost mesajul transmis de noul prefect al județului Argeș – Dragoș Lucian Predescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite