Connect with us

ACTUALITATE

Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște angajează încă 36 de medici

Publicat

pe

Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște a scos la concurs 36 de posturi de medici specialiști, după ce, în ultimul an, au fost angajați 23 de doctori și un farmacist.

În același timp, în cadrul unității sanitare continuă proiectele care vizează îmbunătățirea condițiilor de tratament, respectiv: construirea unui corp nou de Policlinică (Ambulatoriu), extinderea, modernizarea, reabilitarea și dotarea UPU (Unitatea de Primiri Urgențe) și extinderea Secției Cardiologie, care va fi dotată cu angiograf. Primele două investiții sunt deja în faza de execuție, iar în cazul celei de-a treia, licitația urmează să fie finalizată săptămâna aceasta, după care vor demara lucrările propriu-zise. Valoarea acestor trei proiecte, implementate cu fonduri europene nerambursabile și de la Consiliul Județean Dâmboviţa, se ridică la aproximativ 36 de milioane de lei.

„Este bine știut faptul că, pentru a aduce cei mai buni medici, aceștia au nevoie de condiții optime în care să își trateze pacienții. Vreau să acoperim toate specializările, astfel încât dâmbovițenii care au nevoie de consult sau tratament să beneficieze aici, la Târgoviște, de toate serviciile necesare”, a precizat președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

În acest moment, la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște sunt scoase la concurs următoarele posturi de medici: gastroenterolog – 1; medicină internă – 2; nefrologie – 1; neurologie – 4; pediatrie – 6, dintre care 1 rezident an V; ATI – 1; boli infecțioase – 4; radiologie și imagistică medicală – 2; pneumologie – 2; medicină de urgență – 3; chirurgie vasculară – 2; chirurgie plastică – 2; cardiologie – 1; ortopedie traumatologie – 1; recuperare medicală – 1; oftalmologie – 1; endocrinologie – 1 și chimist – 1.

Managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, dr . Claudiu Dumitrescu, ne-a declarat că modernizarea condițiilor de tratament și atragerea de medici bine pregătiți și, foarte important, care să-și dorească să rămână la Târgoviște sunt cele două direcții principale în care a acționat încă de la preluarea mandatului, în anul 2016, conștient fiind că lucrurile nu se pot schimba peste noapte. Astăzi însă, are satisfacția că s-au făcut pași importanți, care se văd chiar dacă mai sunt în continuare multe de înfăptuit pentru ca Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște să ajungă acolo unde își dorește, ca doctor și conducător al unității.

„Odată ce vom finaliza și cele trei investiții mari pe care le avem în implementare – Secția UPU, Ambulatoriul și extinderea Cardiologiei, pacienții vor beneficia de alte schimbări majore, pe care sunt convins că le vor aprecia, în special pe cele de la Secția UPU, pentru că vom avea o Unitate de Primiri Urgențe ca în țările dezvoltate din vestul Europei”, a punctat dr. Claudiu Dumitrescu – managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

Urmărește Incomod Media și pe Google News


Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Repară telefonul la MobileFIX! Te poți bucura de gadgetul tău în doar 30 de minute

Publicat

pe

de

Noile telefoane mobile, respectiv cele smart, sunt foarte pretențioase și nu toată lumea își permite de fiecare dată să cumpere unul nou atunci când se defectează. Se întâmplă de multe ori ce acesta să poată fi reparat, însă să nu știi unde să îl duci și astfel ajungi mereu să cumperi unul nou. Repară telefonul la unul dintre cele mai bune service-uri! Te poți bucura de gadgetul tău în doar 30 de minute! MobileFIX îți oferă acces la o gamă extinsă de servicii, iar reparațiile se fac pe loc în incinta service-ului.

Telefonul mobil este cu adevărat parte din viața noastră și, de cele mai multe ori, reprezintă o reală problemă atunci când se defectează. Atunci când acesta are probleme, foarte mulți dintre noi îl utilizează în acest fel, de teamă că nu își pot permite unul nou. Cu ajutorul specialiștilor de la MobileFIX nu trebuie să îți mai faci griji în acest sens. Telefonul va beneficia de unele dintre cele mai bune piese, de un timp de reparare scurt și de un preț pentru buzunarul tuturor. Din fericire, aici gasesti un service gsm bun pe mâna căruia să îți poți lăsa în siguranță telefonul.

În doar 30 de minute problemele telefonului tău vor fi soluționate. Tot ce trebuie să faci este să mergi la una dintre locațiile service-ului, iar dacă nu poți ajunge ai posibilitatea de a trimite telefonul prin curier. Locațiile unde poți găsi service-ul sunt în București, Cluj-Napoca, Brașov și Constanța. Specialiștii te așteaptă cu piese gata pregătite pentru ca gadgetul tău să fie reparat în cel mai scurt timp.

Garanția reparațiilor și reparații în timp util pentru gadgeturile tale

Toți clienții au parte de unele dintre cele mai bune servicii la MobileFIX, acolo unde vei găsi o echipă specializată ce îți poate soluționa problemele telefonului. Atunci când acesta este gata, clientul primește o garanție a reparației, iar în cazul în care telefonul este trimis prin curier, clientul trebuie să se asigure că totul este în regulă la primire. Va trebui să comunici faptul că telefonul funcționează perfect, imediat ce îl primești de la curier.

Reparațiile se fac în timp util, deoarece cu toții cunoaștem importanța unui astfel de dispozitiv. Totul se repară în bune condiții, cu respectarea intimității fiecărui client în parte. În acest fel, nu este necesar să cumperi un alt telefon și nici să investești foarte mult în reparații.

Costul serviciilor se știe înainte

La acest service nu vei avea probleme legate de costuri suplimentare sau de cele inexistente. Pentru a vedea care este prețul fiecărei reparații, pentru fiecare model și marcă, intra pe site-ul MobileFIX.ro.

Sunt afișate toate tipurile de reparații, împreună cu marca și modelul telefonului, alături de prețul pe care îl plătești. În acest fel, te poți decide dacă vei alege sau nu serviciile MobileFIX și dacă acestea se potrivesc bugetului tău. Specialiștii te așteaptă cu servicii de calitate, prestate în scurt timp.

Contact: contact@mobilefix.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Biblioteca Județeană Dâmbovița a lansat „Cloud Library”. Ai cărțile direct pe telefon sau PC

Publicat

pe

de

Nu te desparți de telefon, dar parcă ai și citi ceva? Iubești cărțile, dar e cam greu să ajungi la bibliotecă? Vrei să răsfoiești cele mai noi apariții, dar librăria e prea departe?

Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” Dâmbovița vine în ajutorul tău cu noul serviciu Cloud Library! Instalează pe device-ul tău preferat (telefon, calculator, tabletă) aplicația Cloud Library și conectează-te cu numărul permisului tău de bibliotecă (BJDB******) atât la utilizator cât și la parolă. Acum ai o mini bibliotecă, cu zeci de titluri din zeci de domenii, pe care le poți împrumuta, citi și returna, fără să ieși din casă!

Pentru instrucțiuni de folosire suplimentare accesați:
http://www.bjdb.ro/docs/TUTORIAL%20-%20Cloud%20Library.pdf

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats