Connect with us

SOCIAL

E incomod să faci cumpărături din mai multe locuri? Alege ghivece și nu numai, de la noi.ro

Publicat

pe

Printre produsele cele mai folosite într-o gospodărie se numără și acele obiecte care sunt indispensabile pentru grădină sau bricolaj, pentru cei pasionați de aceste activități.

Chiar dacă locuiești la casă sau la bloc, tot se poate amenaja o mică grădină pe balcon, cu recipientele necesare, respectiv ghivece de diferite dimensiuni cu tăvile care împiedică curgerea apei.

Fie că vorbim de legume sau fructe, indiferent de anotimp, un colț verde tot se poate amenaja dacă se achiziționează de la Noi accesoriile necesare pentru acesta. Produsele de la Noi se găsesc pe pagina oficială Noi.ro la prețuri accesibile oricărui buzunar.

Ghivece pentru flori și legume, multitudine de forme

A crește și a îngriji flori în ghivece poate fi o ocupație foarte relaxantă și plăcută în același timp, deoarece grădinăritul este o pasiune frumoasă care te menține în formă, implicând în același timp sufletul și trupul.

De la semințe până floare este un drum care implică răbdare, atenție, dedicare, dar și ustensilele necesare pentru ca florile să crească și să se dezvolte armonios.

Apoi mai sunt și soiuri care cresc inițial în ghivece dar care, mai apoi sunt transplantate direct în pământ.

Toate acestea necesită ghivece din materiale de calitate, rezistente la intemperii sau mutare dacă florile necesită mai mult soare sau umbră.

Ghivecele care pot fi achiziționate de la Noi respectă standardele de calitate, sunt confecționate din materiale cum ar fi ceramica, rășinile sintetice sau teracotă. Multe dintre ele prezintă și o tavă pentru scurgerea apei, inclusă, dar acestea se pot achiziționa și separat, la nevoie.

Jardiniere și ghivece cu agățătoare pentru spații deschise

Depinzând de gusturile și de dorința cumpărătorului, ghivecele pot avea diverse forme, de la cele clasice rotunde, pătrate, trecând la cele cu formă delicată pentru flori prețioase care cer răsfăț sau ghivece triple în care se pot planta și trei sortimente diferite.

Indiferent de materialul din care sunt confecționate ghivecele, este important ca înainte de a le achiziționa să se verifice, dacă are orificii de scurgere ale apei în exces. Acesta este unul dintre factorii cei mai importanți în prevenirea putrezirii rădăcinilor plantelor.

De la magazinul magazinelor așa cum este supranumit Noi, se pot achiziționa și jardiniere, potrivite atât pentru florile decorative care au nevoie să se desfășoare pe lungime, cât și pentru legume care se folosesc la gătit și care au nevoie de un spațiu special, nu unul de grădină.

De altfel, jardinierele sunt folosite des în spații mai mici, pe terase sau pe balcoane și cu rol estetic, dar și practic. În felul acesta se pot îmbina utilul cu plăcutul. Nu uitați și de suportul pentru ele. Iar ghivecele cu agățătoare se pot aranja în locuri nu foarte pretențioase, pot fi puse pe verandă, pe terasă sau în copaci pentru a crea un efect special.

Ghivece rafinate, care pot fi făcute cadou

Ghivecele aurii, negre, transparente sau cele de culoare roșie pot fi cumpărate și făcute cadou, ele prezentându-se în recipiente de 2 litri, suficient de încăpătoare.

Cele rustice sau de tip amforă au și ele un farmec aparte dacă sunt plasate într-un spațiu care să le pună în valoare.

Mai multe detalii despre aceste produse, dar nu numai se găsesc pe site-ul oficial.

Contact: comenzi@noi.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Doi bătrâni din Târgoviște au fost găsiți morți în apartament

Publicat

pe

O tragedie s-a consumat, în această dimineață, într-un bloc din Micro 9, din Târgoviște. Doi bătrâni, de aproximativ 85 de ani, au fost găsiți decedați în apartamentul în care locuiau, situat pe strada Virgil Drăghiceanu, la etajul 1.

Alarma a fost dată de un fizioterapeut care venea frecvent să le facă masaj. Astăzi, bătrânii nu au răspuns la ușă. Maseorul și-a dat seama că s-a întâmplat ceva și a alertat autoritățile. La fața locului, au sosit mai multe echipaje de pompieri, SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița. Au reușit militarii să intre în casă, dar nu au reușit să mai facă nimic pentru cei doi soți.

Poliția a declanșat cercetările pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul celor doi târgovișteni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Bătrână din Hulubești, sfâșiată de propriul câine. I-au fost amputate ambele mâini

Publicat

pe

O bătrână de 90 de ani din satul Păișeni, comuna Hulubești, județul Dâmbovița, se zbate între viață și moarte într-un spital din Capitală, după ce a fost sfâșiată de câinele pe care îl avea în bătătură. Tanti Ioana, cum îi spuneau vecinii, a ieșit de dimineață din casă, așa cum făcea de obicei, să dea de mâncare dulăului, un metis destul de frumos rezultat probabil dintr-un câine maidanez și ciobănesc german. Îl creștea de mic. Îl adusese un nepot.

Animalul pe care îl ținea legat îi scăpase din lanț. Tanti Ioana ar fi vrut să-l ademenească probabil cu mâncare și să îi pună din nou cureaua pe cap. Patrupedul, furios, s-a înfipt în mâinile bătrânei și aproape că a dezmembrat-o. Un vecin care ieșise în curte să fumeze o țigară a auzit niște gemete suspecte dinspre ograda femeii. Au mers imediat să vadă ce s-a întâmplat. Ușa casei era larg deschisă. Au găsit-o pe biata femeie căzută în curte. Inertă, cu mâinile sfâșiate. Câinele se afla în apropierea ei.

Au fost alertate echipajele de salvare. Până la sosirea lor, vecinii au protejat-o cum au putut de frig. Au acoperit-o cu pături. Medicul sosit la fața locului, după ce a văzut rănile și i-a acordat îngrijiri, a ajuns la concluzia că femeia trebuie trimisă de urgență la un spital din București. A fost solicitat elicopterul SMURD, care a transportat-o în Capitală.

Am aflat că tanti Ioana a fost supusă de urgență unei intervenții chirurgicale. Din nefericire, ambele mâini i-au fost amputate.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats