Connect with us

ACTUALITATE

Sărbătoarea satului Gorgota nu va fi organizată nici anul acesta

Publicat

pe

Consiliul Local Răzvad a decis, după o analiză de oportunitate, să nu se organizeze nici în acest an sărbătoarea tradițională a satului Gorgota, din 6 august. Motivația este una financiară.

Având în vedere că traversăm o perioadă în care toate preturile au luat-o razna, la inițiativa primarului Emanuel Spătaru, s-a hotărât că este de interes pentru întreaga comunitate locală ca banii să fie redirecționați pentru finalizarea proiectelor începute.

„Cred că este bine să fim prudenți cu fiecare bănuț pe care îl avem la dispoziție. Traversăm o perioadă financiară deloc ușoară, iar noi mai avem încă multe investiții de implementat pentru dezvoltarea comunei”, ne-a declarat tânărul edil Emanuel Spătaru.

Dacă lucrurile se vor îndrepta, răzvădenii vor petrece anul viitor, atât de „Zilele comunei”, în luna mai, cât și cu prilejul sărbătorii „Sbor la Gorgota”.

Reamintim că cele două evenimente nu s-au mai organizat din 2020, din cauza pandemiei de coronavirus. Primarul a decis atunci ca fondurile să fie utilizate pentru a cumpăra tablete cu acces la internet pentru ca elevii de la școlile din localitate să poată învăța online. De altfel, comuna Răzvad a fost prima localitate din județul Dâmbovița care a luat o astfel de decizie. S-a întâmplat într-o perioadă când mai-marii țării au hotărât să treacă educația în online, fără însă să asigure și infrastructura necesară.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgoviște. 10-16 iunie 2024. Babel, festivalul care deschide orașul!

Publicat

pe

De

Babel 2024, ediția a XII-a a Festivalului Internațional al Artelor Spectacolului Târgoviște, te invită în perioada 10-16 iunie să descoperi o cetate a destinelor culturale prin teatru, film, dans, spectacole de stradă, conferințe, ateliere, expoziții și multe alte evenimente și întâlniri ale artelor și creatorilor.

ELEMENTELE Universului s-au lovit de SUPERSTIȚII, care au dus la o CRIZĂ, dar, prin VORBIRE și CULORI, CORPUL și-a recăpătat demnitatea și a generat SUNETUL și GESTUL, care au compus o IMAGINE, prin care LIMBAJUL a căpătat noi FORME. CONEXIUNI 2024, 10-16 iunie.

BABEL, Festivalul Internațional al Artelor Spectacolului Târgoviște, este organizat de Teatrul Municipal „Tony Bulandra” din Târgoviște. Un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Târgoviște și Ministerul Culturii din România.

Sursa: Teatrul Tony Bulandra Târgoviște

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa te ajută să accesezi fonduri pentru înființare și dezvoltare structuri economice

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Dâmbovița a organizat, astăzi – 17 aprilie 2024, workshop-ul „Femeia antreprenor 2024”, eveniment care a inclus o sesiune de informare privind accesarea fondurilor nerambursabile și o sesiune de întrebări și răspunsuri. Prezentările au fost susținute de Ștefania Stroică – director general CCIA Dâmboviţa și Alexandra Pîrlea – Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune Europene în cadrul CCIA Dâmboviţa.

„Noutățile pe care le aduce Programul Femeia Antreprenor 2024, la acest moment, constau în introducerea criteriilor: activitatea desfășurată într-un incubator de afaceri și profitabilitatea afacerii”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Reține! Camera de Comerț Dâmbovița susține și sprijină înființarea și dezvoltarea structurilor economice private înființate și conduse de femei, îmbunătățirea performanțelor economice ale acestora, precum și realizarea unei creșteri inteligente, sustenabile și incluzive, bazate pe digitalizare, dezvoltare durabilă, inovare și pregătire antreprenorială.

Evenimentul organizat astăzi face parte dintr-o campanie de informare atât pentru mediul de afaceri dâmbovițean, cât și pentru noii antreprenori care doresc sprijin în accesarea de fonduri și implementarea de proiecte economice.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite