Connect with us

ANUNŢURI

Anunț de mediu pentru alimentare cu apă în comuna Valea Mare, județul Dâmbovița

Publicat

pe

CONSILIUL LOCAL VALEA MARE SERVICIUL APĂ CANAL anunță publicul interesat privind depunerea solicitării în vederea emiterii autorizației de mediu pentru “ALIMENTAREA CU APĂ A SATELOR VALEA CASELOR, VALEA MARE, GÂRLENI, LIVEZILE, FEȚENI, SARU ȘI STRATONEȘTI DIN COMUNA VALEA MARE, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA, din comuna Valea Mare, județul Dâmbovița.

Informații privind potențialul impact asupra mediului al activității, consultarea documentației tehnice sau contestarea deciziei de emitere a autorizației de mediu se pot efectua, pe toată perioada derulării procedurii de autorizare, la Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița, din municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței, nr. 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni – joi, între orele 09:00-15:00, și vineri, între 09:00-13:00.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

GAL Dealurile Sultanului: Apel de selecție M5/6A, varianta simplificată

Publicat

pe

De

Numărul de referință al sesiunii cererii de proiecte: M5/6A -1/24-28.03.2024
Data publicării: 28.03.2024

Asociația Grupul de Acțiune Locală Dealurile Sultanului anunță lansarea unei sesiuni de cereri de proiecte pentru Măsura M5/6A -”Sprijinirea antreprenoriatului non-agricol în vederea diversificării activităţilor, creşterii competitivităţii economice şi sporirii locurilor de muncă în localităţile din teritoriul GAL Dealurile Sultanului”, fonduri FEADR.

I. Data lansării apelului de selecție: 28.03.2024
II. Data limită de depunere a proiectelor: 30.04.2024
III. Locul și intervalul orar în care se pot depune proiectele: Depunerea proiectelor se va face la sediul Grupului de Acțiune Locală Dealurile Sultanului din comuna Vișinești, sat Vișinești, nr. 77, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 16:00.
IV. Beneficiari eligibili:
– Micro‐întreprinderi şi întreprinderi neagricole mici, existente sau nou‐înfiinţate (start‐up), din teritoriul GAL Dealurile Sultanului;
– Fermieri sau membrii unor gospodării agricole (autorizaţi cu statut minim pe PFA) care îşi diversifică activitatea de bază agricolă prin dezvoltarea unei activităţi neagricole în teritoriul GAL Dealurile Sultanului în cadrul întreprinderii deja existente, încadrabile în micro‐întreprinderi şi întreprinderi mici, cu excepţia persoanelor fizice neautorizate.
V. Fondul disponibil – alocat pentru această sesiune:
– Fondul disponibil pentru această sesiune de cerere de proiecte este de 220.000 euro, fonduri FEADR.
– Suma maximă nerambursabilă ce poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect este 55.000 Euro.
– Termenul de finalizare a proiectelor ( inclusiv efectuarea ultimei plăți) – 31.12.2025.
– Termenul maxim de contractare – 30.06.2024.
VI. Datele de contact ale GAL unde solicitanții pot obține informații detaliate:
Pentru o obține informații detaliate ne puteți contacta de luni până vineri, de la 08:30-16:30, la sediul GAL Dealurile Sultanului din Comuna Vișinești, nr. 77, județul Dâmbovița sau prin telefon la 0245.662.654/0787.508.655 sau prin e-mail la office@gal-dealurilesultanului.ro
VII. Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului elaborate de GAL Dealurile Sultanului și pot fi descărcate de pe pagina de internet a GAL Dealurile Sultanului www.gal-dealurilesultanului.ro
VIII. La sediul GAL Dealurile Sultanului este disponibilă versiunea pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferente măsurii M5/6A.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ANUNŢURI

SC Port Trans SRL, anunț solicitare autorizație de mediu

Publicat

pe

De

S.C. PORT TRANS S.R.L., cu sediul în sat Sălcuța, oraș Titu, nr. 302, județul Dâmbovița, prin cererea depusă la APM Dâmbovița, a solicitat eliberarea AUTORIZAȚIEI DE MEDIU pentru desfășurarea activității:

„Fabricarea betonului – cod CAEN 2363
„Amplasare stație de betoane mobilă”, în sat Românești, comuna Potlogi, județul Dâmbovița.

Informațiile referitoare la prezenta activitate, precum și eventualele sugestii și contestații se pot obține, respectiv depune, în scris, sub semnătură și cu date de identificare, la sediul APM Dâmbovița, în termen de 15 zile lucrătoare de la publicarea (afisarea) anunțului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite