Connect with us

Giurgiu

Scandal mai rău ca-n vestul sălbatic în satul lăutarilor de la Clejani

Publicat

pe

Sâmbătă – 27 august 2022, în renumita localitate a lăutarilor de la Clejani s-a produs un scandal care a pus în mișcare toată poliția din Giurgiu. Oamenii legii au primit un telefon de la o femeie care le solicita intervenția întrucât între membri a două familii a pornit un adevărat măcel.

La fața locului, polițiștii Secției nr. 6 Rurală Mihăilești au constatat că faptele sesizate se confirmă. Din cercetări a reieșit că, în seara de 27 august, ora 23:20, membrii unei familii, având în mâini obiecte contondente, ar fi pătruns în curtea locuinței unui bărbat, unde ar fi distrus geamurile casei și ar fi lovit-o pe concubina acestuia. Ulterior, aceiași gașcă ar fi intrat într-o altă gospodărie,unde ar fi distrus două geamuri ale casei, precum și geamurile unui autoturism. Ușa de acces de la o altă casă, geamurile și telefonul mobil al unei femei au fost, de asemenea, distruse de familia violentă.

Și necazurile nu s-au oprit aici. Șirul distrugerilor și amenințărilor a continuat. Conflictul a fost, în cele din urmă, aplanat de oamenii legii, la fața locului rămânând o echipă de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale și o patrulă formată din 2 polițiști.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere.

Ieri – 28 august, 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 41 de ani, toți din comuna Clejani, județul Giurgiu, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, cu propuneri procedurale.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

17 pisici, salvate de pompierii din Giurgiu dintr-o casă în flăcări

Publicat

pe

Incendiu violent, în această dimineață, în localitatea Găujani, județul Giurgiu. Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, a suferit arsuri la nivelul capului și al mâinilor, în încercarea de a stinge focul care a izbucnit în locuința sa.

La fața locului au acționat mai multe echipaje de pompieri și o ambulanță SMURD. Paramedicii i-au acordat primul ajutor proprietarului și l-au transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta violent la nivelul acoperișului, în bucătărie și într-o încăpere în care era amenajat un atelier. Fumul degajat a pătruns și în locuință, de unde pompierii au salvat 17 pisici.

Au ars grinzile din lemn și astereala acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 200 mp, mobilier și materiale textile. S-au deteriorat unelte electrice, un aragaz și pereții construcției pe o suprafață de circa 80 mp. Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza coșului de fum deteriorat.

Informare preventivă ISU Giurgiu 

Pentru înlăturarea pericolului de incendiu care poate apărea pe timpul exploatării coşurilor de fum, trebuie adoptate măsuri care să asigure:

– verificarea coşurilor de evacuare a fumului, pentru ca acestea să nu prezinte fisuri care să permită scânteilor să incendieze materialele combustibile ale planșeului sau acoperișului (grinzi, astereală etc.);

– curățarea periodică a coșurilor de fum pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;

– tencuirea şi văruirea părţii din pod a coşului de fum, în scopul detectării imediate a fisurilor (căldura sau scânteile care ies prin fisurile unui coş de fum deteriorat constituie surse de aprindere, dacă în zona lor există elemente de construcţie sau structuri din lemn: grinzi, bârne, suport acoperiş etc.);

– îngroșarea zidăriei coşului la trecerea prin planşee, lăsându-se un spaţiu între această zidărie şi elementele combustibile ale planşeului;

– păstrarea distanţei dintre faţa exterioară a coşurilor şi elementele combustibile ale acoperişului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Giurgiu

Gospodărie mistuită de flăcări la Pădureni, Giurgiu

Publicat

pe

Pompierii de la Garda de Intervenție Mihăilești și cei de la Detașamentul din Bolintin Deal, județul Giurgiu, au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD la un incendiu declanșat într-o gospodărie din localitatea Pădureni.

În momentul în care au ajuns militarii, focul se manifesta generalizat la mai multe anexe din gospodărie. Proprietarii locuinței au reușit să fugă din calea flăcărilor, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Focul a distrus electrocasnice, unelte și utilaje folosite în gospodărie, un metru cub de cherestea, circa patru metri cubi de lemne de foc și o motocicletă. De asemenea, a fost distrusă fațada casei, pe o suprafață de aproximativ 20 mp.

Cauza incendiului un scurtcircuit.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats