Connect with us

Argeș

La Stoenești, în Argeș, trăiește cea mai numeroasă familie din România! Cei doi soți au 20 de copii

Publicat

pe

Sursa foto: infostiri.ro

În județul Argeș, în satul Cotenești, comuna Stoenești, trăiește se pare una dintre cele mai numeroase familii din România. Soț, soție și 20 de copii. Zece fete și zece băieți, cu vârste cuprinse între 2 și 23 de ani. Mama, Georgiana Văcaru, are 44 de ani. Merge la Biserica Penticostală și spune că, dacă Dumnezeu îi va mai da copii, nu îi va opri.

Din cele povestite, s-a căsătorit imediat după ce a împlinit vârsta majoratului, iar primul copil, un băiat, l-a născut pe când avea 19 ani. Apoi, a rămas însărcinată aproape în fiecare an. Nu se plânge de greutăți. Se descurcă onorabil. Soțul este meseriaș. Pleacă de primăvara și până toamna la muncă în străinătate. La Cotenești, trăiesc într-o casă cu opt camere ridicată de bărbat. În fiecare cameră au instalate paturi suprapuse.

În afară de veniturile tatălui, în casă mai intră alocațiile copiilor. În 2020, familia Văcaru din Stoenești, Argeș, cu 22 de membri, era considerată cea mai numeroasă din România.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Coliziune între au autocar și un autoturism pe DN7, la Morărești

Publicat

pe

Un autocar în care se aflau trei persoane și un autoturism cu două persoane au fost implicate într-un accident rutier, în această seară, pe DN 7, pe teritoriul localității Morărești, județul Argeș. În urma impactului, mașina mică a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe lateral.

Potrivit ISU, cei doi ocupanți ai autoturismului, un bărbat de 68 de ani și o femeie de 50 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost transportat la spital. Persoanele din autocar nu au suferit vătămări.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Argeș

Doi morți găsiți într-o mașină căzută într-un pârâu

Publicat

pe

Pompierii din Argeș au intervenit, în această după-amiază, pentru scoaterea unui autoturism care era căzut într-un pârâu, pe teritoriul satului Șerbănești, comuna Rociu.

Mașina, care era răsturnată pe plafon, cu partea din față în apă, a fost observată de un trecător care a alertat autoritățile. În interior, au fost găsiți doi bărbați decedați. Victimele aveau 53 și 64 de ani. Vehiculul a fost extras cu ajutorul unui buldoxcavator.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats