Connect with us

ACTUALITATE

Titu: Administrația locală va continua investițiile în învățământ. Mesajul primarului Traian Niculae la începutul anului școlar

Publicat

pe

Stimați elevi și cadre didactice,
Stimați părinți,

Astăzi, este o zi plină de emoție și de bucurie, ziua în care are loc deschiderea noului an școlar 2022-2023. Este un bun prilej să ne arătăm prețuirea pentru copiii noștri și pentru dascălii care au menirea de a educa și forma caractere, de a fi mentorii mai multor generații.

Educația rămâne un domeniu de interes major, mereu pe agenda publică a orașului Titu. Administrația publică locală a investit mult și va investi în continuare în învățământul din localitatea noastră, pentru că se dorește să dăm copiilor posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile de viață și competențe fundamentale. Avem în derulare proiecte care să aducă cele mai bune condiții în care să fie desfășurată activitatea școlară și extrașcolară.

Pe acest drum al vostru, ne angajăm împreună – elevi, cadre didactice, părinți și autorități locale – să contribuim la obținerea unor rezultate bune și să îmbunătățim dimensiunea educațională a comunității noastre. Vă doresc mult succes în noul an școlar!

Traian Niculae,
Primarul Orașului Titu

 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ACTUALITATE

1 IUNIE 2024: Nu rata activitățile organizate de Camera de Comerț Dâmboviţa pentru copii!

Publicat

pe

Camera de Comerț, industrie și Agricultură Dâmbovița a pregătit și anul acesta activități interesante pentru copii, cu prilejul zilei de 1 iunie.

Prin urmare, sâmbătă – 1 iunie 2024, între orele 10:00 și 13:00, se vor organiza, la sediul Camerei de Comerț Dâmboviţa – Calea Câmpulung , Nr. 6A, Târgoviște, următoarele activități:
– Ateliere de creație: lego, puzzle, desen
– Club de robotică Code School Clubs Targoviste
– Puctură pe față DINI LAND
– Karaoke și Mini Disco
– Festivalul Culorilor. Crează-ți propriul univers cu creta!
– Copiii în acțiune: Întâlnire cu Poliția – Siguranță și distracție
– Multe alte surprize.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Va fi mare sărbătoare pe 26 mai 2024 la Ghimpați (oraș Răcari). Detalii aici

Publicat

pe

Duminică – 26 mai 2024, Primăria și Consiliul Local Răcari, județul Dâmbovița, organizează, în colaborare cu Asociația Ghimpați 2008, o serie de manifestări cultural-sportive, artistice și religioase prilejuite de împlinirea a 452 de ani de la prima atestare documentară a localității Ghimpați.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite