ANUNŢURI

Comunicat de presă: Asigurarea materialelor sanitare necesare unitaților de învățământ din comuna Vulcana-Băi în vederea gestionarii situației de pandemie generată de virusul SARSCoV-2

06.09.2022N

• Numele beneficiarului proiectului: COMUNA VULCANA-BĂI
  • Care este scopul/ obiectivul general al proiectului?

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă desfășurarea în condiții de siguranță a anului școlar în curs, în condițiile crizei pandemice create de coronavirusul SARS-COV2, pentru a evita o creștere rapidă a numărului de cazuri de infecție. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și autoritățile de sănătate publică din întreaga lume iau măsuri pentru a ține sub control pandemia de COVID-19. Pentru a limita cât mai mult răspândirea noului coronavirus, este nevoie ca toate sectoarele societății noastre, inclusiv unitățile care activează în domeniul educației, să se implice activ în a opri răspândirea acestei boli.

Obiectivul principal al acestor eforturi este acela de a ne păstra elevii și cadrele didactice în siguranță, dar și de a asigura în același timp continuitate în procesul educațional.

Sănătatea și siguranța participantilor în procesul educativ, copii și adulți, elevi și educatori, reprezintă obiectivul numărul unu și de aici rezultă depunerea tuturor eforturilor pentru ca școala să confere condițiile de reducere la minimum a riscurilor legate de răspândirea COVID-19.

• Care sunt rezultatele așteptate / finale în urma implementării proiectului?

1. Asigurarea gestionării corespunzătoare a procesului de implementare a proiectului
2. Asigurarea dotărilor și echipamentelor necesare în contextul gestionării crizei COVID 19 înainte de depunerea cererii de finanțare
3. Asigurarea dotărilor și echipamentelor necesare în contextul gestionării crizei COVID 19 ulterior semnării contractului de finanțare
4. Asigurarea acțiunilor obligatorii privind transparența pentru proiectele finanțate din fonduri europene, conform prevederilor manualului de identitate vizuală

• Valoarea totală a proiectului, așa cum apare în contractul / decizia de finanțare, precum și valoarea cofinanțării UE: 119.449,33 Lei
  • Data începerii și data finalizării proiectului: 10.09.2020 – 31.12.2022
  • Codul Mysmis / codul proiectului: 149521
  • Datele de contact ale beneficiarului ca entitate juridică în partea de jos a documentului (website, email, telefon, fax, adresă etc):
    Comuna Vulcana-Băi, Str. Vlad Țepeș, nr.18, județul Dâmbovița, România, cod poștal 137535, telefon 0245.230.890, fax 0245.230.904, poștă electronică: primaria@vulcanabai.ro.

Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, va invităm să vizitaţi www.mfe.gov.ro .

ANUNŢURI

Camera de Comerț Dâmbovița oferă spre închiriere spații pentru cursuri, seminarii etc.

Camera de Comerț Dâmbovița oferă spre închiriere spații celor interesați să susțină cursuri, seminarii, training-uri, workshop-uri, ateliere de lucru, conferințe, mese rotunde, întâlniri într-o locație centrală, spații ce pot fi amenajate conform solicitărilor dumneavoastră.

Spațiul are în dotare wi-fi, laptop, videopriector, whiteboard și accesorii, flipchart, aer condiționat, facilități de găzduire echipamente auxiliare (roll-up, desk). De asemenea, amintim că există un spațiu special destinat pentru coffee-break, spațiu separat de sala de desfășurare a cursului.

Pentru închirierea sălii, prețul este de 200 lei/h (coffee-break inclus).

Date de contact pentru închiriere și informații suplimentare:
– Telefon: 0751.153.708
– E-mail: info@cciadb.ro
– Sediul: str. Calea Câmpulung, Nr. 6A, Târgoviște.

Informare publică SC Balastiera Nedelea SRL

Această informare este efectuată de:

SC BALATIERA NEDELEA SRL

ce intenţionează să solicite de la ADMINISTRAȚIA NAȚIONALĂ „APELE ROMÂNE”, Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea, aviz de gospodărire a apelor pentru redare teren în suprafață totală de 114.784 mp la starea inițială, prin umplerea unui număr de 3 bazine piscicole cu material de decoperta rezultata în urma exploatărilor de agregate minerale de pe amplasamentele exploatărilor în curs, comuna Potlogi, județul Dâmbovița.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa:

– Societății: S.C. BALASTIERA NEDELEA S.R.L cu sediul în comuna POTLOGI, sat ROMÂNEȘTI, județul DÂMBOVIȚA, tel. 0768.101.060, persoană contact Ciulei Constantin
– Administrației Bazinale de Apă ARGEȘ-VEDEA Pitești, str. Câmpulung nr. 6-8, cod poștal 0300, tel.0248/223.449.

Web Analytics
View My Stats