Connect with us

Argeș

Comisar de poliție s-a înecat în Dunăre, când era cu prietenii la pescuit

Publicat

pe

Sursa foto: argesexpress.ro

Zilele trecute, reprezentanții ISU Giurgiu anunțau presa despre dispariția în apele Dunării a unui bărbat care se afla la pescuit în zona localității Prundu. Alarma a fost dată de prietenii acestuia noaptea, în jurul orei 01:00, când au observat că tovarășul lor nu mai apare.

La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, cu bărci pneumatice, dar și scafandrii de la ISU Giurgiu. Trupul bărbatului a cărui identitate nu a fost dată publicității a fost găsit pe 11 septembrie, în apropiere de comuna Greaca, la circa 7 km de locul în care a fost sesizată dispariția.

În cele din urmă, s-a aflat cine este persoana înecată în Dunăre, în timp ce se afla cu prietenii la o partidă de pescuit. Este vorba despre comisarul de poliție Marius Florescu, în vârstă de 44 de ani, originar din comuna Ciofrângeni, județul Argeș. Acesta locuia în Curtea de Argeș și își desfășura activitatea profesională la Secția 24 din cadrul Direcției Generale de Poliție București.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Tineri, prinși cu droguri pe o stradă din Curtea de Argeș

Publicat

pe

Doi tineri, în vârstă de 19 și 23 de ani, au fost prinși de jandarmi, într-o zonă retrasă din municipiul Curtea de Argeș, având asupra lor fragmente de vegetație uscată, ambalate în staniol, susceptibile de a fi interzise de legislația în vigoare. De asemenea, cei doi aveau cu ei și un grinder (tocător).

Jandarmii au întocmit actele necesare începerii cercetărilor penale în baza legii privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, documente pe care le-au predat lucrătorilor de la Biroul pentru Combaterea Crimei Organizate Pitești, împreună cu substanțele vegetale confiscate.

Ne mai informează IJJ Argeș că, de la începutul lunii septembrie și până în prezent, jandarmii argeșeni au constatat în mod independent 12 fapte de natură penală prevăzute de Legea nr. 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Doi frați, de 13 și 16 ani, au fugit dintr-un centru social

Publicat

pe

de

Polițiștii din Ștefănești, județul Argeș, au fost sesizați, ieri – 19 septembrie 2022, că doi minori, în vârstă de 13 și 16 ani, frați, au plecat dintr-un centru social și nu au mai revenit. Persoanele care pot oferi informații despre aceștia sunt rugate să sune la 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Ștefănești, la telefon 0248.265.185.

ȚIȚIRIGĂ ALEXANDRU VASILE, 16 ANI: 1,50 m înălțime, aproximativ 35 de kg, ochi căprui, păr blond. La momentul plecării ar fi purtat șapcă de culoare neagră, bluză de trening de culoare neagră, tricou alb și pantaloni de tip blig de culoare neagră.

ȚIȚIRIGĂ PETRIȘOR DANIEL, 13 ANI: 1,36 m înălțime, aproximativ 35 de kg, ochi căprui, păr blond. La momentul plecării ar fi purtat pantaloni de trening și tricou albastru.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT