Connect with us

Dâmboviţa

Deputat Carmen Holban: Târgurile tradiționale întăresc legăturile între oameni

Publicat

pe

Deputata PSD de Dâmbovița Carmen Holban nu a scăpat niciun prilej de a întreprinde vizite în localitățile județului, în zilele de sărbătoare, când oamenii lasă preocupările zilnice deoparte și merg în târguri, unde se încing la discuții în fața unei halbe cu bere și urmăresc programele artistice dedicate întregii comunități.

Este un bun moment pentru un parlamentar să afle păsurile cetățenilor, cum văd ei scena politică și ce cred că trebuie făcut pentru binele țării. Cu aceste gânduri, deputata Carmen Holban a trecut, în ultimele zile, împreună cu conducerea județului și cu alți colegi parlamentari, prin târgurile tradiționale de la Ocnița, Brezoaiele și Cornățelu. Urmează,  săptămâna aceasta,  cel de la Titu.

„Târgurile noastre au un farmec aparte și sunt încântată să văd că, în fiecare an, dâmbovițenii din toate părțile județelui vin să participe la astfel de momente. Este o adevărată plăcere să vezi cât de strânse sunt legăturile dintre oameni. Comunitățile unite reușesc întotdeauna să creeze evenimente frumoase, menite să ducă mai departe tradiția noastră, să stimuleze încrederea în viitor”, a precizat deputata PSD Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Dâmboviţa

Șofer băut a plonjat cu mașina în râul Dâmbovița

Publicat

pe

Accident rutier, în această după-amiază, în comuna Brezoaele, județul Dâmbovița. Un șofer în vârstă de 38 de ani a pierdut controlul asupra direcției mașinii, a părăsit partea carosabilă și a plonjat de pe un pod în râul Dâmbovița.

La fața locului au acționat două echipaje de pompieri, de la Titu și Răcari, și o ambulanță SMURD. Bărbatul a fost găsit pe malul apei, reușind să se autoevacueze din autoturism. Era rănit ușor, dar tot a necesitat transportul la spital – ne informează ISU Dâmbovița.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Veteran de război din Gura Ocniței, sărbătorit cu prețuire la împlinirea vârstei de 101 ani

Publicat

pe

Atent până la ultimul detaliu la viața comunității, la lucrurile bune și rele cu care se confruntă cetățenii, fiindu-le alături la bine dar și la necaz, primarul comunei Gura Ocniței, Sorin Vasile Ioniță, poate reprezenta un model de urmat pentru mulți edii care, după ce „prind” mandatul, uită care sunt rosturile lor în obște. Devin simpli funcționari care lucrează mașinal, preferând să rămână prinși în șabloanele reci ale unei funcții trecătoare.

Zilele trecute, edilul Sorin Vasile Ioniță a mers cu inima deschisă la un fiu al comunei, veteran de război. Printre puținii care ne-au mai rămas, monumente vii, de neprețuit, ale unor vremuri făcătoare de istorie și destin.

Constantin Georgescu a împlinit 101 ani. Primarul comunei Gura Ocniței, însoțit de mai mulți colaboratori, i-a urat veteranului sănătate și viață tot mai lungă, apoi i-a oferit o diplomă de onoare „pentru serviciul său neobosit și sacrificiul adus pentru apărarea țării noastre”.

„Să prețuim oamenii care au contribuit la binele societății noastre, cât sunt încă în mijlocul nostru. La mulți ani, domnule Georgescu Constantin”, a fost mesajul primarului Sorin Vasile Ioniță.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats