Connect with us

ANUNŢURI

Comunicat de presă: Asigurarea materialelor sanitare necesare în unitățile de învățământ din comuna Vulcana-Pandele pentru protecția împotriva SARS-COV2

Publicat

pe

Data: 21.09.2022

– Numele beneficiarului proiectului: Comuna Vulcana-Pandele

– Care este scopul / obiectivul general al proiectului?

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă desfășurarea în condiții de siguranță a anului școlar în curs, în condițiile crizei pandemice create de coronavirusul SARS-COV2, pentru a evita o creștere rapidă a numărului de cazuri de infecție. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și autoritățile de sănătate publică din întreaga lume iau măsuri pentru a ține sub control pandemia de COVID-19. Pentru a limita cât mai mult răspândirea noului coronavirus, este nevoie ca toate sectoarele societății noastre, inclusiv unitățile care activează în domeniul educației, să se implice activ în a opri răspândirea acestei boli. Obiectivul principal al acestor eforturi este acela de a ne păstra elevii și cadrele didactice în siguranță, dar și de a asigura în același timp continuitate în procesul educațional. Sănătatea și siguranța participantilor în procesul educativ, copii și adulti, elevi și educatori, reprezintă obiectivul numărul unu și de aici rezultă depunerea tuturor eforturilor pentru ca școala să confere condițiile de reducere la minimum a riscurilor legate de raspândirea COVID-19.

– Care sunt rezultatele așteptate / finale în urma implementării proiectului ?

1. Asigurarea gestionării corespunzatoare a procesului de implementare a proiectului.
2. Asigurarea dotărilor și echipamentelor necesare în contextul gestionării crizei COVID 19.
3. Asigurarea acțiunilor obligatorii privind transparența pentru proiectele finanțate din fonduri europene, conform manualului de identitate vizuală.

– Valoarea totală a proiectului, așa cum apare în contractul / decizia de finanțare, precum și valoarea cofinanțării UE: 288.416,60 Lei

– Data începerii și data finalizării proiectului: 19.11.2020 – 31.12.2022

– Codul Mysmis: 149522

– Datele de contact ale beneficiarului ca entitate juridică în partea de jos a documentului (website, email, telefon, fax, adresă etc):

Comuna Vulcana-Pandele, Str. Principală, nr. 9, județul Dâmbovița, România, cod poștal 137540, telefon 0245.708.728, fax 0245.230.340, poștă electronică: office@vulcanapandele.ro.

Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, va invităm să vizitaţi www.mfe.gov.ro 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Anunț de mediu PARASCHIV E-M GABRIEL COSMIN I.I.

Publicat

pe

de

PARASCHIV GABRIEL COSMIN, în calitate de reprezentant al PARASCHIV E-M GABRIEL COSMIN ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALA, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire hală producție – peleți”, propus a fi amplasat în comuna Conțești, sat Boteni, str. Zidărești, județul Dâmbovița.

Informații privind proiectul propus pot fi consultate pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița la adresa de internet http://apmdb.anpm.ro.

Observațiile publicului se primesc în scris la sediul APM Dâmbovița, cu sediul în Municipiul Târgoviște, Calea Ialomiței, nr. 1, județul Dâmbovița sau electronic la adresa de e-mail APM Dâmbovița: office@apmdb.anpm.ro.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ANUNŢURI

SC Club Like Music SRL, anunț solicitare acord de mediu

Publicat

pe

de

SC Club Like Music SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire centru de evenimente – Restaurant – Terase exterioare „, propus în județul Dâmbovița, comuna Sălcioara.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate pe site-ul APM Dâmbovița – http://www.anpm.ro/web/apm-dambovita/anunturi-publice.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT