Connect with us

ACTUALITATE

Județul Dâmbovița și realizările de aici, într-un excelent exercițiu de imagine la Realitatea Plus

Publicat

pe

Imaginea este deosebit de importantă în actul politic și administrativ. Implicarea, performanța, aplecarea asupra problemelor comunităților sunt elemente care trebuie cunoscute, comunicate. Nu este vorba despre laudă, cum ar interpreta unii rău intenționați, ci despre deschidere, despre comunicare cu cetățeanul, despre prezentarea, transparent și în moduri evident plăcute, eventual și cu o minimă regie de platou, a activității desfășurate, a proiectelor derulate și a celor care urmează a fi materializate, a echipei și a circumstanțelor favorabile sau nefavorabile într-un moment istoric și social.

Rolul administrației publice locale și județene nu este acela de a sta ascunsă și de a lucra într-un total anonimat sau la distanță de ochiul cetățeanului. Până la urmă, alegătorii și-au desemnat conducătorii pentru a face treabă și a le arăta rezultatele. Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, de doi ani, tocmai asta face. Performează în administrație și comunică bine. Nu risipește nicio ocazie de a le arată cetățenilor județului, ba chiar întregii țări, ceea ce se întâmplă bun în Dâmbovița. Până la urmă, trebuie să introducem în față, în ciuda vremurilor potrivnice, pozitivismul, faptele bune, să arătăm că nu suntem dărâmați, că la noi se muncește, există unitate și se obțin rezultate.

Ieșirea de aseară în spațiul public general, la Realitatea Plus, a fost un exercițiu de imagine bine venit pentru echipa Consiliului Județean Dâmbovița, completată meritos de câțiva primari din județ, de șefi ai unor instituții importante din domeniul educației și culturii. Chiar dacă, pe alocuri, s-a simțit emoția, stare de spirit creată de lumina reflectoarelor de platou, totul a ieșit bine. Expunerile reprezentanților județului Dâmbovița și răspunsurile la întrebările moderatorilor au fost la obiect. S-a simțit plăcut spontaneitatea și sinceritatea. Nu a fost vorba despre repetiție acasă sau înainte de emisie. S-ar fi văzut imediat.

Corneliu Ștefan, Cristian Daniel Stan – edilul municipiului Târgoviște, primarii de la Șotânga, Aninoasa, Răzvad, Niculești, Cândești, Răcari au arătat că Dâmbovița este un județ mic, dar cu un potențial imens. Ca să afle lumea despre tine, despre casa ta, despre ospitalitatea ce te caracterizează, despre ceea ce poți oferi, trebuie să ieși în față, mai ales când ai cu ce. Și asta s-a întâmplat aseară la Realitatea Plus.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Au început „Zilele Municipiului Giurgiu”. Concerte seară de seară până pe 23 aprilie

Publicat

pe

Astăzi – 19 aprilie 2024, au debutat „Zilele Municipiul Giurgiu” – cinci la număr, adică până la Sf. Gheorghe – patronul spiritual al orașului. Activitățile pregătite de autoritățile includ evenimente cultural-artistice și de recreere, precum și concerte în aer liber, susținute de artiști consacrați începând cu ora 19:30. Locul de desfășurare: Parcul Tineretului, adiacent Steaua Dunării.

  • În această seară, vor urca pe scenă soliștii de muzică populară Constantin Bahrin, Elena Mândrescu și Ștefan Enășel.
  • Sâmbătă – 20 aprilie 2024, va fi un concert susținut de Adriana Gavrilă, Emilian și Bibi.
  • Duminică – 21 aprilie 2024, urmează Cristina Ene, Cabron și Lora.
  • Luni – 22 aprilie 2024: Dan Cernăvodeanu, Iuliana Zlatov, Shondy și Jean de la Craiova.
  • Marți – 23 aprilie 2024, concertul va fi susținut de Daniel Sima, Selena Mărgean, Iulian Urlea, Mihaela Băbaru, Ioana Lărgeanu, Reta Baltag, Georgeta Vasile Măsură, Mariana Simion, Adelina Găujdeanu, Adina Roșca și Cătălin Doinaș.

Pentru desfășurarea acestor evenimente în condiții de siguranță, jandarmii le recomandă participanților să respecte indicațiile organizatorilor și forțelor de ordine, să nu se implice în acțiuni ce ar putea conduce la tulburarea ordinii publice, să evite consumul de alcool, iar în situații care presupun intervenția forțelor de ordine să solicite sprijin în mod direct sau prin 112.

De asemenea, este strict interzisă folosirea aeronavelor fără pilot la bord (drone) deasupra zonelor dens populate sau a adunărilor de oameni organizate în aer liber la o înălțime mai mică de 300 de metri față de orice obstacol fix situat pe o rază de 600 de metri de la aeronavă, sancțiunea fiind cuprinsă între 25.000 și 50.000 lei.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Atenție! Casele de marcat devin obligatorii și la automatele comerciale

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

Operatorii economici care efectuează livrări de bunuri sau prestări de servicii prin intermediul automatelor comerciale care funcționează pe bază de plăți cu cardul, precum și de acceptatoare de bancnote sau monede au obligația de a le dota cu aparate de marcat electronice fiscale – informează ANAF.

Toți cei care nu se conformează, vor fi sancționați cu amendă de la 8.000 la 10.000 de lei, începând cu data de 1 octombrie 2024. De asemenea, se va dispune confiscarea sumelor nejustificate și suspendarea activității operatorului economic la unitatea de vânzare a bunurilor sau de prestare a serviciilor, până la dotarea cu aparate de marcat electronice fiscale și prezentarea dovezii de plată a amenzii sau a jumătate din cuantumul acesteia, după caz.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite