Connect with us

ACTUALITATE

Județul Dâmbovița și realizările de aici, într-un excelent exercițiu de imagine la Realitatea Plus

Publicat

pe

Imaginea este deosebit de importantă în actul politic și administrativ. Implicarea, performanța, aplecarea asupra problemelor comunităților sunt elemente care trebuie cunoscute, comunicate. Nu este vorba despre laudă, cum ar interpreta unii rău intenționați, ci despre deschidere, despre comunicare cu cetățeanul, despre prezentarea, transparent și în moduri evident plăcute, eventual și cu o minimă regie de platou, a activității desfășurate, a proiectelor derulate și a celor care urmează a fi materializate, a echipei și a circumstanțelor favorabile sau nefavorabile într-un moment istoric și social.

Rolul administrației publice locale și județene nu este acela de a sta ascunsă și de a lucra într-un total anonimat sau la distanță de ochiul cetățeanului. Până la urmă, alegătorii și-au desemnat conducătorii pentru a face treabă și a le arăta rezultatele. Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, de doi ani, tocmai asta face. Performează în administrație și comunică bine. Nu risipește nicio ocazie de a le arată cetățenilor județului, ba chiar întregii țări, ceea ce se întâmplă bun în Dâmbovița. Până la urmă, trebuie să introducem în față, în ciuda vremurilor potrivnice, pozitivismul, faptele bune, să arătăm că nu suntem dărâmați, că la noi se muncește, există unitate și se obțin rezultate.

Ieșirea de aseară în spațiul public general, la Realitatea Plus, a fost un exercițiu de imagine bine venit pentru echipa Consiliului Județean Dâmbovița, completată meritos de câțiva primari din județ, de șefi ai unor instituții importante din domeniul educației și culturii. Chiar dacă, pe alocuri, s-a simțit emoția, stare de spirit creată de lumina reflectoarelor de platou, totul a ieșit bine. Expunerile reprezentanților județului Dâmbovița și răspunsurile la întrebările moderatorilor au fost la obiect. S-a simțit plăcut spontaneitatea și sinceritatea. Nu a fost vorba despre repetiție acasă sau înainte de emisie. S-ar fi văzut imediat.

Corneliu Ștefan, Cristian Daniel Stan – edilul municipiului Târgoviște, primarii de la Șotânga, Aninoasa, Răzvad, Niculești, Cândești, Răcari au arătat că Dâmbovița este un județ mic, dar cu un potențial imens. Ca să afle lumea despre tine, despre casa ta, despre ospitalitatea ce te caracterizează, despre ceea ce poți oferi, trebuie să ieși în față, mai ales când ai cu ce. Și asta s-a întâmplat aseară la Realitatea Plus.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Va fi redeschisă Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra Târgoviște. Pe scenă, „Împărăteasa Chinei”

Publicat

pe

Conducerea Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște anunță publicul iubitor de artă dramatică că, din data de 11 februarie 2023, instituția teatrală pornește din nou, cu vânt la pupa, pe mările creației artistice. Au fost trei ani de provizorat, datorați lucrărilor de reabilitare și modernizare a Sălii Mari, demers indispensabil pentru a aduce acest templu al Thaliei aproape de standardele internaționale ale conceptului de scenă și de comunicare a actorilor cu publicul în condiții de confort și civilizație.

Și nu putea fi mai potrivit decât ca intrarea în casă nouă a actorilor și a Măriei Sale Publicul să se facă cu o premieră. Vor însufleți personajele din piesa „Împărăteasa Chinei”, de Ruth Wolff, actorii Teatrului Tony Bulandra și doi colaboratori de marcă de la Teatrul Nottara din Capitală – Ada Nafrot și Tache Florescu. Spectacolul va fi pus în scenă de regizorul Alexander Hausvater. Misiunea de a crea costumele pentru acest regal artistic i-a revenit maestrului Mc Ranin – managerul Teatrului Tony Bulandra.

Așadar, pe 11 februarie, de la ora 19:00, publicul târgoviștean este invitat în casă nouă pentru a viziona, în condiții excelente, pe o scenă schimbată total, un spectacol de excepție.

„Deși adesea par să am de-a face cu trecutul, cu istoria, pentru mine acestea sunt prezentul. Ar fi prea limitativ să fiu legată de acest moment, de acest loc. Simt că existența mea este în orice clipă, în toate locurile. Chiar și iadul, și raiul. Asta pentru că simt că natura umană nu se schimbă niciodată. Atitudinile se schimbă. Suprafețele se schimbă. Trăirile esențiale, nu. Dacă există vreo temă care trece prin toate piesele mele, aceasta este tenacitatea acestor eroine, luându-și viața în propriile mâini și realizând cât mai mult din ea. Dacă există vreun subiect care este comun tuturor textelor mele, acesta este, într-o variantă sau alta, derutantul, incitantul, enervantul, inepuizabilul, impenetrabilul subiect al iubirii” – Ruth Wolff, dramaturg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Linia de măști de la Dragomirești a clacat după trei zile de produs… rebuturi

Publicat

pe

Povestea tragi-comică a liniei de fabricație a măștilor de protecție de la Uzina Militară de la Dragomirești, județul Dâmbovița, a fost comentată în fel și chip de jurnaliști, analiști și politicieni. Fabrica de măști deschisă la nevoie și nu a produs decât un lot, câteva mii de măști neconforme.

Mașinăria de confecționat adusă de prin China nu a funcționat, conform unui document de control decât câteva zile. A produs în ziua în care s-a inaugurat linia de fabricație, în prezența membrilor Guvernului de atunci.

„Pe 29.04.2020, premierul Orban și ministrul Economiei, Virgil Popescu, tocmai inauguraseră linia de producție a măștilor FPP3. Având în vedere că mașina a funcționat doar în prezenta miniștrilor, propun să le facem biroul lângă linia de producție ca să putem salva fabrica”, a notat, pe pagina sa de Facebook, deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats