Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Proiect finalizat. Amenajare șanțuri, trotuare și podețe în comuna Poiana

Publicat

pe

Primăria Poiana, din județul Dâmbovița, a finalizat, luna aceasta, proiectul care a vizat amenajarea trotuarelor, șanțurilor și a podețelor de acces în gospodării, pe o distanță de 3,5 km (2 x 1,75 km) în satul de centru. De asemenea, au fost plantați 500 de arbuști ornamentali, respectiv tuia. Lucrările au demarat în luna iunie 2021.

Investiția a fost implementată în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmboviţa și are o valoare totală de 2.197.359,28 lei. Din această sumă, 1.187.422,92 lei au fost suportați din bugetul propriu al comunei Poiana, iar diferența de 1.009.936,36 lei reprezintă contribuția administrației județene.

„Îi mulțumesc președintelui Corneliu Ștefan pentru ajutorul acordat comunei Poiana. Programul Județean de Dezvoltare Locală pe care l-a inițiat reprezintă o sursă de finanțare foarte importantă pentru comunitățile locale”, ne-a declarat edilul Marian Șerban.

Reamintim faptul că, în 2021, Primăria Poiana a realizat, tot în colaborare cu Consiliul Județean Dâmboviţa, în clădirea dispensarului, un cabinet de medicină generală, cu toate dotările necesare, și are în implementare, în prezent, asfaltarea a două drumuri sătești, în lungime de 2,827 km: DS 119 (Gerilă până la râul Dâmbovița) și DS 581 (Silcu – Stăvilar), proiect care va fi finalizat anul viitor.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primar Târgoviște: Terminăm stadionul și se dărâmă subiectul electoral al liberalilor

Publicat

pe

Liberalii încearcă să reducă tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani, din punct de vedere investițional, în municipiul Târgoviște la o singură chestiune: lucrările de la stadionul „Eugen Popescu” – spune primarul Daniel Cristian Stan, după ce, ieri – 20 martie 2023, consilierul local PNL Dan Alexandru Tică a formulat mai multe acuze într-un comunicat transmis către mass-media.

„Nici măcar nu e o replică sau un răspuns. Când auziți un liberal vorbind despre Târgoviște, despre câte sunt rele aici și câte puteau fi bune, puteți să-l blocați brusc: Ce-a făcut partidul dumitale pentru acest oraș? Ce bani a adus partidul dumitale pentru acest oraș cât a fost la putere cu USR? Câți bani a primit acest oraș pentru Stadion? Dar pentru alte proiecte? Veți auzi o tăcere rușinoasă. Pentru că atât au putut produce aceste personaje, care și-au construit o iluzie de campanie pe o ipocrizie.

Terminăm rapid Stadionul și se dărâmă și subiectul lor electoral, pentru că altceva n-au găsit. Încearcă să reducă tooooot ce s-a întâmplat în Târgoviște, în acești ani, la o singură chestiune. Mare bogăție de idei! În fine, nu vreau nici să le acord prea multă importanță, pentru că avem multe de făcut, dar nici să le permit unora care n-au adus nici 0,1% beneficiu acestui oraș să creadă că oamenii sunt plastilina lor electorală. Vor vedea asta în 2024!”, a scris primarul municipiului Târgoviște, pe pagina sa de Facebook.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Biblioteca din Gura Ocniței va deveni centru pentru dezvoltarea abilităților digitale

Publicat

pe

Primarul comunei Gura Ocniței, Sorin Vasile Ioniță, a semnat cu reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița un acord privind implementarea investiției „Hub-uri de dezvoltare a competențelor digitale la biblioteci”. Proiectul se va materializa prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

„Vom reabilita energetic Biblioteca Comunală Gura Ocniței și vom moderniza spațiile destinate activităților de educație și formare în domeniul digital. Biblioteca Comunală Gura Ocniței va fi echipată cu tehnologie digitală modernă, inclusiv tablete interactive, calculatoare desktop, laptopuri, tablete, dispozitive de proiectare și prezentare, cameră videoconferință, casetofon cu microfon, sistem de sunet, imprimantă multifuncțională. Suntem bucuroși să fim parte în acest proiect care va sprijini deopotrivă tinerii și adulții din comunitatea noastră pentru a dobândi abilități digitale esențiale pentru viitor”, a precizat primarul Sorin Vasile Ioniță.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats