Connect with us

Dâmboviţa

S-a consumat un nou episod din maratonul conducerii PSD Dâmboviţa prin județ

Publicat

pe

Liderul PSD Dâmbovița – Corneliu Ștefan, împreună cu ceilalți membri ai echipei de conducere a organizației, au făcut și la acest sfârșit de săptămână, un maraton politic prin mai multe localități din județ, unde au avut loc, înainte de conferința județeană, adunări pentru alegerea celor care vor coordona filialele social democrate pentru următorii 4 ani.

Președintele Corneliu Ștefan, însoțit de prefectul Claudia Gilia, de vicepreședintele CJ – Luciana Cristea, de secretarul general al PSD Dâmbovița – Cristian Daniel Stan, de deputații Carmen Holban, Radu Popa, Ionuț Vulpescu și Marian Țachianu și de ceilalți membri ai staff-ului PSD Dâmbovița, s-au aflat la Aninoasa, Doicești, Șotânga, Vulcana Pandele, Vulcana Băi, Văcărești, Gura Șuții, Perșinari, Produlești, Costeștii din Vale, Fieni, Moroeni și Runcu.

Întâlnirile la care au participat sute de cetățeni ai localităților respective, membri și simpatizanți PSD, dar și multe alte persoane dornice să se inițieze cu atmosfera politică, interesate de propunerile și proiectele social-democraților, au fost transparente, bazate pe dialog, cu date clare, precise, cu problematica socio-economică și administrativă la vedere. După cum a precizat liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, la aceste conferințe nu s-a discutat doar despre lucruri și situații din politica internă partidului și organizației, ci le-au fost comunicate cetățenilor ce s-a făcut până astăzi și ce vor face de acum înainte.

„Investițiile finalizate, cele aflate în derulare sau proiectele viitoare sunt rezultatele unei gândiri politice unitare a PSD Dâmboviţa menite să dezvolte toate comunitățile dâmbovițene. Sunt meritele unei echipe politice și administrative bine sudate, pliate pe nevoile tuturor locuitorilor”, a precizat Corneliu Ștefan.

Concluzia conducerii PSD Dâmboviţa, după consumarea acestor conferințe de alegeri locale, confirmă încă o dată că PSD este cel mai important partid din județul Dâmbovița. Diferența dintre social-democrați și reprezentanții celorlalte formațiuni politice este una imensă. PSD, după cum a mărturisit Corneliu Ștefan, ia pulsul comunităților, se află în permanență lângă oameni și le prezintă rezultatele promisiunilor electorale.

„Ținta noastră este câștigarea tuturor alegerilor din 2024, iar pentru atingerea acestui deziderat consolidăm sau reconstruim acolo unde este nevoie”, a mai spus Corneliu Ștefan.

Lista cu președinții organizațiilor PSD aleși în acest weekend:
Vlăduț Niculae – PSD Aninoasa,
Stana Cosmin Petruț – PSD Doicești,
Tănase Marian – PSD Șotânga,
Radu Vasile – PSD Vulcana Pandele
Marin Mădălina Mihaela – Vulcana Băi.
Stoica Romică – PSD Văcărești
Bunea Marian – PSD Perșinari
Dinu Constantin – PSD Gura Șuții
George Georgescuv- PSD Produlești
Prodan Petre – PSD Costești din Vale
Laurențiu Moraru – PSD Moroeni
Gheorghe Secăreanu – PSD Fieni
Bogdan Mocancea – PSD Runcu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Crăciun la Turn. La Târgoviște, trecutul a deschis porțile prezentului…

Publicat

pe

Un eveniment-fluviu, pornit chiar în seara zilei de 1 Decembrie, de Consiliul Judeţean Dâmboviţa în colaborare cu Primăria Târgoviște, în incinta vechii Cetății de Scaun a Țării Românești, la umbra bătrânului Turn al Chindiei.

Se întâmplă și la noi ca în alte orașe ale României, ca în marile capitale europene, unde trecutul se îmbină armonios, cu respect, cu prezentul și viitorul, unde vâlvătaia vremurilor și exuberanța tinerilor sunt domolite și cizelate prin solemnul impus de istorie.

Este o premieră pentru Târgoviște, pentru județul Dâmbovița, care ar trebui multiplicată și chiar permanentizată. Locul unde s-a făurit istoria nu este un cimitir, ci un spațiu viu care trebuie să păstreze conexiunea cu mersul societății. Respectul față de trecut nu este dat de porțile închise, de singurătate și norme speciale. Trebuie să fim parte din istorie, să ne contopim cu ea. Tocmai asta a făcut președintele Corneliu Ștefan, a conectat prezentul cu trecutul, folosind ca motivații speciale tradițiile, Sărbătorile de Crăciun. Și astfel curtea interioară de sub Turnul Chindiei s-a umplut de viață, de culoare, de zumzetul și zâmbetele copiilor care gustă din vata de zahăr și din gogoșelele calde, privind sau sprijinindu-se de zidurile trainice construite de înaintași.

Mii de târgovișteni s-au aflat, în această seară, la deschiderea oficială a sărbătorilor sub Turnul Chindiei. Printre ei, președintele Consiliului Județean – Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, prefectul Claudia Gilia, subprefectul Corneliu Sălișteanu, primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, deputații Carmen Holban, Ionuț Vulpescu și Marian Țachianu și mulți reprezentanți ai autorităților locale și județene.

În aplauzele publicului și după numărătoarea inversă, s-au aprins luminile în Curtea Domnească! O imagine unică, o cetate de basm.

În perimetrul destinat acestui inedit pastel de iarnă, au fost montate căsuțe, de unde pot fi procurate dulciuri, fructe, jucării, suvenire. A fost amenajat și un patinoar.

Pe scenă, în prima seară din acestă frumoasă carte de poveste, s-a derulat un spectacol muzical dedicat Zilei de 1 Decembrie, intitulat „Noi suntem români”. Pe scenă, au evoluat trupele Zavera și Distinto, Diana Matei și Taraful Cleante.

Corneliu Ștefan a spus că ceea ce s-a conturat acum, plăcut, la Curtea Domnească a fost apreciat și de reprezentanții Comisiei Europene care s-au aflat săptămâna trecută într-o vizită de lucru în județul Dâmbovița.

„De astăzi și până la sfârșitul anului, vom avea aici diferite activități specifice sărbătorilor de iarnă. Vom primi colindători, iar sâmbătă vom deschide și patinoarul unde, de Sfântul Nicolae, accesul va fi gratuit pentru toți copiii. Îi așteptăm să vină în număr cât mai mare. Urez un sincer la mulți ani tuturor dâmbovițenilor, să fim sănătoși și să ne bucurăm de aceste sărbători”, este mesajul transmis de președintele Corneliu Ștefan.

Primarul Daniel Cristian Stan a menționat, cu bucurie, că Târgoviște se îmbracă de sărbătoare. A mai spus edilul că este ceva deosebit ca, lângă Turnul Chindiei, să se consume un eveniment care, practic, deschide seria de manifestări dedicate Crăciunului și sfârșitului de an.

„Așa cum am anunțat, luni – 5 decembrie, la ora 18:00, vor fi aprinse luminile de sărbătoare în tot orașul. Va fi un spectacol deosebit. Îi invit pe toți târgoviștenii, pe dâmbovițeni, în Piața Tricolorului la un eveniment aparte”, a mai adăugat primarul municipiului Târgoviște.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Acces gratuit pentru copii la patinoarul de la Turnul Chindiei, de Moș Nicolae!

Publicat

pe

Copiii vor avea acces gratuit la patinoarul din incinta Curții Domnești de la Târgoviște, în ziua de Sfântul Nicolae.

Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Dâmboviţa – Corneliu Ștefan, care îi invită să vină în număr cât mai mare la Turnul Chindiei și să se bucure de această surpriză.

Patinoarul de la Curtea Domnească va fi deschis începând de sâmbătă – 3 decembrie 2022.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats