Connect with us

Dâmboviţa

A murit după ce a fost înțepat de un bondar

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Un bărbat din Dragodana, județul Dâmbovița, a murit după ce a fost înțepat în zona gâtului de un bondar. Decesul a survenit la aproximativ o oră după ce a fost atacat de insectă.

Cetățeanul, care nu era cunoscut cu alte afecțiuni medicale, se afla în curte și tăia lemne. Când s-a produs nenorocirea, în gospodărie erau mai multe rude care îl ajutau la treabă. Le-a spus celor de față că a fost înțepat de bondar, iar în scurtă vreme a început să i se umfle fața și gâtul. În prima fază, cum se intâmplă la țară, nici victima și nici apropiații nu au dat prea multă importanță cazului, crezând probabil că se rezolvă de la sine. Din păcate, nu s-a întâmplat așa. Bietul om a fost luat de amețeli și în cele din urmă a căzut la pământ. Cei de față nu ar fi sunat după ambulanță, iar dispensarul din sat era închis.

În ajutorul lor a sărit un vecin care l-a urcat în mașina personală și a pornit în trombă spre spitalul din Găești. Se pare că bărbatul era deja decedat când a ajuns la Unitatea de Primiri-Urgențe. Medicii au spus că, dacă se prezenta rapid la spital, viața i-ar fi putut fi salvată. Din păcate, a intrat în șoc anafilactic care a condus la deces.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală de la Târgovişte pentru efectuarea necropsiei. Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Comuna Poiana, anunț de mediu modernizare drumuri sătești

Publicat

pe

de

Comuna Poiana anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului/ nu se supune evaluarii adecvate/ nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Modernizare drumuri satesti DS 119 si DS 581, propus a se realiza in Comuna Poiana, sat Poiana, str DS119 si DS 581, judetul Dambovita.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la APM Dambovita din Municipiul Targoviste, str Calea Ialomitei, nr.1, judetul Dambovita, in zilele de luni – vineri, intre orele 9.00 – 16.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro .

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Doi bătrâni din Târgoviște au fost găsiți morți în apartament

Publicat

pe

O tragedie s-a consumat, în această dimineață, într-un bloc din Micro 9, din Târgoviște. Doi bătrâni, de aproximativ 85 de ani, au fost găsiți decedați în apartamentul în care locuiau, situat pe strada Virgil Drăghiceanu, la etajul 1.

Alarma a fost dată de un fizioterapeut care venea frecvent să le facă masaj. Astăzi, bătrânii nu au răspuns la ușă. Maseorul și-a dat seama că s-a întâmplat ceva și a alertat autoritățile. La fața locului, au sosit mai multe echipaje de pompieri, SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița. Au reușit militarii să intre în casă, dar nu au reușit să mai facă nimic pentru cei doi soți.

Poliția a declanșat cercetările pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul celor doi târgovișteni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats