Connect with us

ACTUALITATE

Cutii carton cu fereastră de plastic și alte ambalaje sustenabile disponibile pe Snick-Ambalaje.com

Publicat

pe

Torturile și deserturile sunt întotdeauna o idee bună atunci când doriți să surprindeți pe cineva cu ceva dulce. După felurile principale de mâncare chiar este recomandat să serviți câteva ceva aromat, pentru a vă simți mai bine. În zilele noastre cei mai mulți preferă să cumpere prăjituri și torturi de la cofetării pentru a economisi timp. Dați comandă cu ceea ce doriți, iar la data stabilită mergeți și ridicați cutia frumos ambalată cu acel conținut dulce.

Vorbind de cutii și de ambalare, trebuie să oferiți încă de la bun început ambalaje de calitate și rezistente pentru un transport cât mai ușor. Snick Ambalaje vă poate deveni un partener de nădejde și vă poate oferi aceste ambalaje și nu numai pentru a fi de la început luat în considerare de către consumatori.

Tacâmuri de unică folosință din lemn, caserole biodegradabile sau cutii carton cu fereastra de plastic, cele din urmă fiind esențiale pentru împachetarea prăjiturilor, dar și alte ambalaje sunt disponibile la aceștia.

Rezistența unui ambalaj contează

Trebuie să aveți în vedere întotdeauna cutii rezistente și de bună calitate pentru transportul prăjiturilor. Având în vedere că o mare parte din comenzi sunt solicitate la pachet, nu trebuie să dați greș în alegerea ambalajelor. Acestea trebuie să fie plăcute și simțului vizual și celui practic.

La interior acesta trebuie să fie spațios, să aibă o formă ideală și să nu se atingă de textura tortului sau a prăjiturilor. Nu e foarte ideal ca atunci când un client deschide cutia, pe aceasta să rămână frișcă sau vreun ingredient din compoziție. Impresia creată nu este una bună și uite așa clientul alege să nu mai comande vreodată de la cofetărie.

Un ambalaj marca Snick Ambalaje are toate calitățile necesare pentru a fi luat în considerare. Carton gros sau mai puțin gros, se poate procura cu ușurință și poate servi în special scopurilor pentru care a fost creat.

Snick Ambalaje vă ajută să economisiți și să protejați mediul în același timp

Ambalajele din plastic au fost interzise datorită nivelului de poluare mare al mediului. Cei care aleg să le folosească în continuare, în industria cateringului, sunt sancționați dur dacă sunt prinși că le utilizează. Achiziționând produse de pe Snick-Ambalaje.com nu va mai trebuie să vă faceți griji pentru acest lucru. Gama lor de produse este destul de variată și vă permite să achiziționați fix ce aveți nevoie pentru afacerea dumneavoastră.

De-a lungul timpului, Snick Ambalaje s-a impus ca un furnizor de încredere pentru toată breasla de catering și pentru acele restaurante care se ocupă și cu livrările la domiciliu. Au promovat folosirea unor materiale sustenabile ceea ce le-a adus un plus de pozitivitate imaginii.

Snick-Ambalaje oferă pentru cei curioși și doritori, sacoșa cu mostre distribuită în mod gratuit pentru a încerca tot ce credeți că vi s-ar potrivi afacerii și ulterior să luați toate deciziile de cumpărare. Testați ambalajele pentru a știi exact ce este necesar și ce nu în tot acest proces. La cumpărături mai voluminoase primiți și un discount generos.

Contact:
comenzi@snick-ambalaje.com

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Peste 1400 de femei din Dâmbovița au fost testate gratuit pentru prevenirea cancerului de col uterin. Proiectul continuă!

Publicat

pe

Instituția Prefectului Județul Dâmbovița este partener în proiectul ”Screening pentru cancerul de col uterin și tratament precoce – SCCUT”, alături de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului ”Alessandrescu – Rusescu”, Asociația ”Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen, Fundația ”Renașterea pentru educație, sănătate și cultură” și Asociația Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate – SASTIPEN.

În acest context, astăzi – 2 februarie 2023, a fost organizat la Târgoviște, la Universitatea Valahia, un eveniment de lansare a acestui amplu demers pentru îmbunătățirea prevenției cancerului de col uterin în Regiunea Sud Muntenia.

„Toți cei care suntem implicați în acest proiect avem un crez, și anume, că nimic nu este mai important decât viața însăși.

Ceea ce ne-am propus să facem prin acest proiect este cu adevărat un pas spre a salva vieți, a aduce zâmbete pe fețele a mii de familii și a generaliza un comportament sănătos în societate, și anume, prevenția.

Proiectul a pornit de la o realitate statistică foarte tristă pentru țara noastră: suntem pe primele locuri la mortalitate din cauza cancerului de col uterin și pe ultimele locuri la prevenție. Nu este de mirare! Așa a fost construit sistemul nostru sanitar și modelul cultural-educațional. Am fost mai degrabă încurajați să tratăm, nu să prevenim”, a spus prefectul județului Dâmbovița – Claudia Gilia.

Potrivit specialiștilor, România este pe primele locuri la incidența acestei boli din următoarele cauze:
– Lipsa controlului;
– Lipsa vaccinului;
– Teama de un diagnostic nefast;
– Puțini medici / cabinete, puține informații;
– Multe persoane neasigurate sau care fac parte din categorii vulnerabile.

Rezultatele de până acum ale proiectului „Screening pentru cancerul de col uterin și tratament precoce – SCCUT” în județul Dâmbovița:

6350 – femei informate
1402 – femei testate
– Găești – 132
– Moreni -136
– Gura – Ocniței -124
– Ludești -70
– Potlogi – 68
– Răzvad -80
– Poiana -52
– Produlești -57
– Morteni- 80
– Comișani -68
– Moroeni -89
– Nucet -54
– Valea-Mare -93
– Vișina -85
– Cobia -47

De reținut faptul că programele de screening scad riscul de cancer cu 30 până la 50%, sau chiar cu 80% dacă există o regularitate, iar un cancer descoperit în fază incipientă poate fi tratat cu o rată de succes de aproape 100%.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

4,5 milioane de euro pentru cămăși de poliție pe care sindicaliștii Europol le consideră „mizerii”

Publicat

pe

Polițiștii români sunt dezamăgiți. Noile cămăși care intră în componența uniformelor sunt sub orice critică. Reprezentanții Sindicatului Europol critică piesele de vestimentație pe care le numesc niște mizerii.

„Dacă în varianta „prototip” materialele prezentate erau la limita a ceea ce ne doream noi pentru polițiști, dar net superioare față de ce am purtat timp de 20 de ani, ceea ce s-a distribuit nu are nicio legătură cu specificațiile din caietele de sarcini și cu toate acestea, au fost recepționate, plătite și distribuite polițiștilor cu titlu de „noua uniformă”.

După cum puteți constata cu ochiul liber, în loc de materialul de tip „mesh” care trebuia să fie aplicat la subraț pentru respirabilitate, firma efectiv a cusut plasă de țânțari. Dacă la cămașa de prezentare a fost prezentă țesătura de tip „ripstop”, specifică uniformelor tactice pentru creșterea rezistenței, la cămașa primită de noii polițiști lipsește cu desăvârșire, iar materialul este un soi de tercot laminat, foarte ieftin, folosit în special la salopete. Inclusiv materialul „velcro” de pe braț este un „fake” ordinar pe care nici nu se poate fixa însemnul heraldic textil. Nici măcar culoarea nu s-au obosit să o respecte, cu toate că și aceasta este o condiție de sine stătătoare în cuprinsul caietului de sarcini.

Suma plătită pentru aceste mizerii se ridică la aproximativ 4,5 milioane euro pentru 3.000 de complete și ne sperie faptul că urmează să se mai cheltuiască încă 70 milioane de euro pentru toți polițiștii în activitate”, au scris, pe pagina lor de Facebook, reprezentanții Europol.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats