Connect with us

Giurgiu

De 16 ani salvează vieți, iar acum are nevoie urgent de ajutorul nostru!

Publicat

pe

Plt. adj. Mădălin Florea, în vârstă de 42 de ani, pompier în județul Giurgiu, a fost diagnosticat cu tumoră malignă a rectului, cu determinări secundare hepatice. În acest moment, are nevoie de 10.300 de dolari, doar pentru teste genetice și biopsi! Banii trebuie strânși în cel mai scurt timp, deoarece Mădălin este deja internat într-un spital din Istanbul.

Persoane care vor să ajute pot face donații în conturile deschise la OTP BANK România, pe numele soției sale:
LEI: RO60 OTPV 12000 1306 462 RO 02
EURO: RO44 OTPV 12000 1306 462 EU 01
Titular: FLOREA FLORENTINA-LILIANA
Revolut – RO42 BREL 0005 5194 6118 0100

„Mereu vesel și optimist, Mădalin nu a dat niciodată semne că ar avea probleme de sănătate. Până în luna mai a acestui an, când a început un adevarat coșmar, atât pentru el, cât și pentru soția și cei doi copii, de 10 și 19 ani.

A urmat toate procedurile în astfel de cazuri: biopsii, examene CT și RMN, chimioterapie… Toate și-au pus amprenta asupra sa, iar starea de sănătate este din ce în ce mai precară.

Familia a efectuat demersurile necesare și l-a transferat la un spital din Istanbul, la secția de chirurgie generală și oncologie. Aici poate să beneficieze de investigații suplimentare și de terapii inovatoare care să-l ajute să treacă mai ușor peste această boală cumplită, însă costurile sunt mari. Împreună, punând puțin câte puțin, îl putem ajuta să treacă peste această perioadă grea”, se precizează într-un apel lansat de ISU Giurgiu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

17 pisici, salvate de pompierii din Giurgiu dintr-o casă în flăcări

Publicat

pe

Incendiu violent, în această dimineață, în localitatea Găujani, județul Giurgiu. Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, a suferit arsuri la nivelul capului și al mâinilor, în încercarea de a stinge focul care a izbucnit în locuința sa.

La fața locului au acționat mai multe echipaje de pompieri și o ambulanță SMURD. Paramedicii i-au acordat primul ajutor proprietarului și l-au transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta violent la nivelul acoperișului, în bucătărie și într-o încăpere în care era amenajat un atelier. Fumul degajat a pătruns și în locuință, de unde pompierii au salvat 17 pisici.

Au ars grinzile din lemn și astereala acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 200 mp, mobilier și materiale textile. S-au deteriorat unelte electrice, un aragaz și pereții construcției pe o suprafață de circa 80 mp. Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza coșului de fum deteriorat.

Informare preventivă ISU Giurgiu 

Pentru înlăturarea pericolului de incendiu care poate apărea pe timpul exploatării coşurilor de fum, trebuie adoptate măsuri care să asigure:

– verificarea coşurilor de evacuare a fumului, pentru ca acestea să nu prezinte fisuri care să permită scânteilor să incendieze materialele combustibile ale planșeului sau acoperișului (grinzi, astereală etc.);

– curățarea periodică a coșurilor de fum pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;

– tencuirea şi văruirea părţii din pod a coşului de fum, în scopul detectării imediate a fisurilor (căldura sau scânteile care ies prin fisurile unui coş de fum deteriorat constituie surse de aprindere, dacă în zona lor există elemente de construcţie sau structuri din lemn: grinzi, bârne, suport acoperiş etc.);

– îngroșarea zidăriei coşului la trecerea prin planşee, lăsându-se un spaţiu între această zidărie şi elementele combustibile ale planşeului;

– păstrarea distanţei dintre faţa exterioară a coşurilor şi elementele combustibile ale acoperişului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Giurgiu

Gospodărie mistuită de flăcări la Pădureni, Giurgiu

Publicat

pe

Pompierii de la Garda de Intervenție Mihăilești și cei de la Detașamentul din Bolintin Deal, județul Giurgiu, au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD la un incendiu declanșat într-o gospodărie din localitatea Pădureni.

În momentul în care au ajuns militarii, focul se manifesta generalizat la mai multe anexe din gospodărie. Proprietarii locuinței au reușit să fugă din calea flăcărilor, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Focul a distrus electrocasnice, unelte și utilaje folosite în gospodărie, un metru cub de cherestea, circa patru metri cubi de lemne de foc și o motocicletă. De asemenea, a fost distrusă fațada casei, pe o suprafață de aproximativ 20 mp.

Cauza incendiului un scurtcircuit.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats