Connect with us

Dâmboviţa

Deputatul PSD Radu Popa, cu tunul pe ministrul Energiei care vorbește mult și degeaba!

Publicat

pe

Ministrul Energiei, liberalul Virgil Daniel Popescu, este deja renumit pentru faptul că apare în spațiul public narând ficțiuni despre problemele energiei, invocând tot soiul de situații, proiecte fantasmagorice și nimic concret. Cum ar spune românul, știe să se ascundă pe după păpușoi. Noroc că mai sunt politicieni care îl sancționează imediat și traduc pentru tot poporul ceea ce spune și, mai ales, ce nu spune ministrul Energiei, scăpat de două ori de moțiune.

Deputatul social-democrat Radu Popa este unul dintre cei care cunosc cum stau lucrurile în domeniul energiei și a atras atenția în nenumărate rânduri asupra problemelor și crizelor grave care ne pândesc și care l-a sancționat pe Virgil Popescu pentru incapacitatea de a conduce ministerul Energiei și pentru vorbitul în dodii, neconcludent.

Aseară, ministrul Popescu a apărut public și a vorbit, spune Radu Popa, despre independența energetică a României, dar nu a spus nimic despre faptul că, de mai bine de 30 de zile, nu se realizează nicio achiziție de energie, iar iarna ne bate la ușă.

„Cum rezistăm o lună – dacă nu e frig și pentru că am plănuit să oprim toți marii consumatori industriali.

Cum costul cu energia a închis producătorii de îngrășăminte și agricultura noastră e în aer, producătorii de fier-beton devin necompetitivi dar vrem să facem autostrăzi din banii UE.

Faptul că depindem total de importuri de gaz într-o perioadă în care traderii nu mai au interes să importe și când nimeni din regiune nu mai vrea să exporte, așteptând să vadă ce se întâmplă cu evoluția războiului Rusiei și Ucraina, iar asta ne duce la alte crize si mai grave”, a scris deputatul Radu Popa.

Se întreabă parlamentarul social-democrat de ce nu a vorbit ministrul Energiei, Virgil Popescu, despre deciziile proaste pe care le-au luat până acum. Despre semnăturile pe care și le-a pus pe ordinele de închidere a unor facilități de producție fără să pună altceva în loc. Vorbărie goală!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Va fi redeschisă Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra Târgoviște. Pe scenă, „Împărăteasa Chinei”

Publicat

pe

Conducerea Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște anunță publicul iubitor de artă dramatică că, din data de 11 februarie 2023, instituția teatrală pornește din nou, cu vânt la pupa, pe mările creației artistice. Au fost trei ani de provizorat, datorați lucrărilor de reabilitare și modernizare a Sălii Mari, demers indispensabil pentru a aduce acest templu al Thaliei aproape de standardele internaționale ale conceptului de scenă și de comunicare a actorilor cu publicul în condiții de confort și civilizație.

Și nu putea fi mai potrivit decât ca intrarea în casă nouă a actorilor și a Măriei Sale Publicul să se facă cu o premieră. Vor însufleți personajele din piesa „Împărăteasa Chinei”, de Ruth Wolff, actorii Teatrului Tony Bulandra și doi colaboratori de marcă de la Teatrul Nottara din Capitală – Ada Nafrot și Tache Florescu. Spectacolul va fi pus în scenă de regizorul Alexander Hausvater. Misiunea de a crea costumele pentru acest regal artistic i-a revenit maestrului Mc Ranin – managerul Teatrului Tony Bulandra.

Așadar, pe 11 februarie, de la ora 19:00, publicul târgoviștean este invitat în casă nouă pentru a viziona, în condiții excelente, pe o scenă schimbată total, un spectacol de excepție.

„Deși adesea par să am de-a face cu trecutul, cu istoria, pentru mine acestea sunt prezentul. Ar fi prea limitativ să fiu legată de acest moment, de acest loc. Simt că existența mea este în orice clipă, în toate locurile. Chiar și iadul, și raiul. Asta pentru că simt că natura umană nu se schimbă niciodată. Atitudinile se schimbă. Suprafețele se schimbă. Trăirile esențiale, nu. Dacă există vreo temă care trece prin toate piesele mele, aceasta este tenacitatea acestor eroine, luându-și viața în propriile mâini și realizând cât mai mult din ea. Dacă există vreun subiect care este comun tuturor textelor mele, acesta este, într-o variantă sau alta, derutantul, incitantul, enervantul, inepuizabilul, impenetrabilul subiect al iubirii” – Ruth Wolff, dramaturg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Linia de măști de la Dragomirești a clacat după trei zile de produs… rebuturi

Publicat

pe

Povestea tragi-comică a liniei de fabricație a măștilor de protecție de la Uzina Militară de la Dragomirești, județul Dâmbovița, a fost comentată în fel și chip de jurnaliști, analiști și politicieni. Fabrica de măști deschisă la nevoie și nu a produs decât un lot, câteva mii de măști neconforme.

Mașinăria de confecționat adusă de prin China nu a funcționat, conform unui document de control decât câteva zile. A produs în ziua în care s-a inaugurat linia de fabricație, în prezența membrilor Guvernului de atunci.

„Pe 29.04.2020, premierul Orban și ministrul Economiei, Virgil Popescu, tocmai inauguraseră linia de producție a măștilor FPP3. Având în vedere că mașina a funcționat doar în prezenta miniștrilor, propun să le facem biroul lângă linia de producție ca să putem salva fabrica”, a notat, pe pagina sa de Facebook, deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats