Connect with us

Dâmboviţa

PSD Dâmbovița continuă conferințele de alegeri și consolidare a organizațiilor locale

Publicat

pe

Conducerea PSD Dâmbovița și-a continuat zilele acestea periplul prin județ, unde a participat la conferințele de alegeri organizate în cadrul organizațiilor locale ale Partidului Social Democrat.

Președintele Corneliu Ștefan s-a aflat la Ulmi, unde a fost desemnat lider al filialei PSD Săndel Mihael Popescu, la Brăniștea – unde a fost ales deputatul Marian Țachianu, la Contești – unde de coordonarea structurii locale se va ocupa primarul Marian Nicolae Alexandru și în orașul Răcari, unde sarcina de a consolida filiala social-democrată i-a revenit tânărului Alexandru Ștefan Florea.

După cum a precizat liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, șefii celor patru organizații au un mandat clar, de câștigare a alegerilor parlamentare, prezidențiale, europarlamentare și locale din 2024.

Corneliu Ștefan a fost însoțit în aceste vizite politice de lucru de senatorul Titus Corlățean – președintele executiv al PSD Dâmbovița, deputații Carmen Holban, Radu Popa și Marian Țachianu. Au mai participat la întâlniri secretarul executiv al organizației – Cristian Daniel Stan, vicepreședinta CJ Dâmboviţa Luciana Cristea, prefectul județului – Claudia Gilia, alți membri ai conducerii filialei județene a PSD.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Comuna Poiana, anunț de mediu modernizare drumuri sătești

Publicat

pe

de

Comuna Poiana anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului/ nu se supune evaluarii adecvate/ nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Modernizare drumuri satesti DS 119 si DS 581, propus a se realiza in Comuna Poiana, sat Poiana, str DS119 si DS 581, judetul Dambovita.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la APM Dambovita din Municipiul Targoviste, str Calea Ialomitei, nr.1, judetul Dambovita, in zilele de luni – vineri, intre orele 9.00 – 16.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro .

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Doi bătrâni din Târgoviște au fost găsiți morți în apartament

Publicat

pe

O tragedie s-a consumat, în această dimineață, într-un bloc din Micro 9, din Târgoviște. Doi bătrâni, de aproximativ 85 de ani, au fost găsiți decedați în apartamentul în care locuiau, situat pe strada Virgil Drăghiceanu, la etajul 1.

Alarma a fost dată de un fizioterapeut care venea frecvent să le facă masaj. Astăzi, bătrânii nu au răspuns la ușă. Maseorul și-a dat seama că s-a întâmplat ceva și a alertat autoritățile. La fața locului, au sosit mai multe echipaje de pompieri, SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița. Au reușit militarii să intre în casă, dar nu au reușit să mai facă nimic pentru cei doi soți.

Poliția a declanșat cercetările pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul celor doi târgovișteni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats