Connect with us

Dâmboviţa

Deputat Radu Popa: Trecem ușor peste momentele care ne construiesc democrația sau care ne distrug

Publicat

pe

Într-un interviu la DC News, deputatul PSD Radu Popa a fost pe un val înalt și puternic al sincerității și curajului de a spune lucrurilor pe nume cum, din păcate, nu prea întâlnim în politica românească. Radu Popa și-a arătat dezamăgirea față de lipsa de interes a presei din Capitală manifestată față de demisia ministrului Apărării, Vasile Dâncu. A spus Radu Popa că se aștepta ca ministrul demisionar să fie invitat în studiourile TV pentru a limpezi lucrurile, pentru a dezvălui ce a stat la baza acestei retrageri din fruntea Ministerului Apărării într-un moment delicat al democrației, politicii și securității europene.

”Televiziuni importante au trecut ușor peste subiect. Unele au discutat despre ce face Putin și bomba murdară. Mi-e teamă că trecem ușor peste momentele care ne construiesc democrația sau care ne distrug” a spus, mâhnit, deputatul Radu Popa.

A mai spus parlamentarul PSD că demisia ministrului Apărării reprezintă unul dintre momentele care, în logica normalității, ar trebui să ne pună pe gânduri pe toți, nu pentru că „a demisionat ministrul Apărării, ci pentru că motivația prezentată e de natură să ne pună pe gânduri și să ne punem întrebarea dacă țara în care trăim și pe care vrem să o construim este aceasta în care un cetățean, indiferent de nume, poate să spună că nu îi convine x, y sau z și trebuie schimbat”.

Deputatul Radu Popa nu a fost numai la o oră a mărturisirilor, ci și a curajului care nu prea este afișat de politicieni, mai ales de cei aflați la putere.

”Dacă asta e țara în care vrem să trăim, eu vă spun public că nu vreau să trăiesc în țara asta. E prima oară când îmi pun problema foarte serios. Nu mi-am pus niciodată până acum problema să plec din țară, dar acum mă gândesc dacă asta e țara în care vreau să stau și să îmbătrânesc, pentru că nu avem decât o singură viață. Mi-e teamă că peste 5 ani va fi foarte greu și nu va mai fi nimic de făcut” a precizat Radu Popa la DC News.

A mai afirmat Radu Popa că gardienii instituționali ai acestei țări nu ar deține anticorpii necesari pentru a se putea lupta cu această dictatură.

„Din păcate, cei pe care i-am mandatat să ne apere nu au forța să stea în picioare la această discuție”, a mai adăugat, vizibil marcat, deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ANUNŢURI

Comuna Poiana, anunț de mediu modernizare drumuri sătești

Publicat

pe

de

Comuna Poiana anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului/ nu se supune evaluarii adecvate/ nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Modernizare drumuri satesti DS 119 si DS 581, propus a se realiza in Comuna Poiana, sat Poiana, str DS119 si DS 581, judetul Dambovita.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la APM Dambovita din Municipiul Targoviste, str Calea Ialomitei, nr.1, judetul Dambovita, in zilele de luni – vineri, intre orele 9.00 – 16.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro .

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Doi bătrâni din Târgoviște au fost găsiți morți în apartament

Publicat

pe

O tragedie s-a consumat, în această dimineață, într-un bloc din Micro 9, din Târgoviște. Doi bătrâni, de aproximativ 85 de ani, au fost găsiți decedați în apartamentul în care locuiau, situat pe strada Virgil Drăghiceanu, la etajul 1.

Alarma a fost dată de un fizioterapeut care venea frecvent să le facă masaj. Astăzi, bătrânii nu au răspuns la ușă. Maseorul și-a dat seama că s-a întâmplat ceva și a alertat autoritățile. La fața locului, au sosit mai multe echipaje de pompieri, SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița. Au reușit militarii să intre în casă, dar nu au reușit să mai facă nimic pentru cei doi soți.

Poliția a declanșat cercetările pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul celor doi târgovișteni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats