Connect with us

ACTUALITATE

Cele mai bune consumabile pentru eficienta unei imprimante

Publicat

pe

Eficienta unui echipament de printare este dat, printre altele si de calitatea consumabilelor pe care le utilizam pentru aceasta, fiind vorba in pricipal de hartie si mai ales de cartusele, de cerneala sau de toner, care sunt de fapt si cele mai utilizate, imprimantele cu jet de cerneala si cele cu laser fiind in prezent cele mai comune si mai potrivite pentru sarcini de birou dar si cele ce pot da cu adevarat calitatea unui print.

Exista numeroase magazine de electronice si echipamente din care putem achizitiona cartuse pentru imprimanta, ca persoana fizica neavand alta optiune decat sa le comandam singuri. Iar prin faptul ca acum exista numeroase magazine online, este mai usor sa le gasim pe cele mai bune in materie de pret si de incredere. Printre acestea se numara si Cartu Shop, de unde putem achizitiona la preturi accesibile cartuse si alte consumabile pentru orice tip de imprimanta. Ei ne pot oferi atat cartuse originale cat si cartuse compatibile.

Cei fara prea multa experienta se pot intreba acum, ce sunt cartusele originale si ce sunt cartusele compatibile. Explicatia este una destul de simpla si usor de inteles. In primul rand, cartusele originale sunt create chiar de catre producatorii de imprimante. Luand ca un exemplu brand-ul HP, o data cu crearea unui nou model de imprimanta, acestia realizeaza si cartuse speciale pentru aceasta si care nu pot fi utilizate la alte modele sau marci. Acestea prezinta desigur o calitate mai buna iar durata de viata sau mai bine spus, volumul de printare al lor este ceva mai mare, indiferent ca vorbim despre cele cu cerneala sau cu laser. Pe de alta parte, cartusele compatibile pot fi realizate atat de acesti producatori de imprimante cat si de alte entitati si pot fi utilizate la mai multe, chiar orice model de imprimanta. Acestea prezinta o calitate ceva mai slaba, un volum de printare mai mic insa au ca urmare si preturi de achizitie mai mici, fiind perfecte pentru cei cu un buget mai redus.

 

La ora actuala exista foarte multe tipuri, modele si variante de imprimante. Diversitatea, denumirea si numerele lor pot fi derutante pentru o persoana care nu a mai avut de-a face cu nevoia de a comanda un toner pentru imprimanta. Inainte de a trece la detalierea acestei alegeri, cel mai bine ar fi sa trecem in revista care sunt principalele tipuri de imprimante si care este specificul lor. Pe langa cele cu cerneala, numite si „inkjet”, si cele cu laser, mai exista si urmatoarele modele:
– Imprimanta multifunctionala, care este considerata oarecum o varianta industriala a acestora doua. Ea inglobeaza mai multe functii sub acelasi ansamblu, ceea ce o face extrem de rentabila ca utilitate si costuri. Un astfel de dispozitiv multifunctional este alcatuit, de obicei, dintr-o imprimanta, un scanner si un copiator, iar in unele cazuri, in functie de modelul ales, chiar si de un fax. O astfel de imprimanta este un aparat indispensabil pentru mediul profesional, indiferent de domeniu.
– Imprimanta matriceala, un model ceva mai vechi de imprimanta dar inca utilizat in unele sectoate de activitate, acolo unde sunt printate de regula facturi. Aceasta foloseste capete de scriere sub forma de ace.
– Imprimanta foto. Acestea reprezinta dispozitive de imprimare ce folosesc hartie fotografica groasa, de calitate inalta, pentru a printa fotografii. Datorita exigentelor specifice ale printului, ele au un pret mai mare de achizitie si necesita cartuse cu un tip special de cerneala.
– Plotterul, numit in unele cazuri si cutter-plotter, este un dispozitiv care este specializat pentru printuri de dimensiuni mari, cum ar fi cele in format A0 sau A1, pentru afise, planuri, schite etc. Ele pot fi intrebuintate si pentru a imprima role de hartie sau pentru realizarea afiselor sau bannerelor publicitare.

Ca si companie, este mai usor sa obtinem produse de calitate in ceea ce priveste consumabilele. Asa cum ne spun si cei de la Cartu Shop si prin serviciile pe care le ofera, o firma poate inchia cu un furnizor de consumabile un contract prin care acesta sa inlocuiasca la anumite perioade cartusele care s-au golit sau urmeaza a se goli. Sunt oferite astfel preturi speciale insa cel mai important aspect este legat de siguranta ca firma va avea mereu la dispozitie consumabile suficiente pentru volumul de munca realizat si ca acestea vor fi de calitate. Cei de ela Cartu Shop se ocupa in mod exclusiv cu servicii de preluare si reciclare a cartuselor goale sau a celor defecte.

Pentru a asigura o durata de viata cat mai lunga imprimantei, este bine sa alegeti si sa folositi de fiecare data produse adecvate, originale sau compatibile cu modelul si tipul de imprimanta. O data ce imprimanta va recunoaste prezenta cartusului original, ea isi va continua ciclul de imprimare la aceeasi calitate, fara riscul aparitiei unor erori sau a unor blocaje. Intotdeauna cerneala din cartusul original se va usca rapid pe foaie si va pastra fidelitatea inalta a imaginilor sau textelor printate. Fiabilitatea imprimantei este dependenta in mod direct de folosirea accesoriilor originale, iar utilizarea ei corespunzatoare nu pune in pericol avantajele oferite de garantia comerciala.

Printr-un simplu click aici! puteti afla de la cei de la specialistii lor tot ceea ce este nevoie sa stiti in materie de consumabile si mentenanta pentru modelul de imprimanta pe care il detineri precum si care sunt cele mai bune cartuse pe care le puteti achizitiona de la ei.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Repară telefonul la MobileFIX! Te poți bucura de gadgetul tău în doar 30 de minute

Publicat

pe

de

Noile telefoane mobile, respectiv cele smart, sunt foarte pretențioase și nu toată lumea își permite de fiecare dată să cumpere unul nou atunci când se defectează. Se întâmplă de multe ori ce acesta să poată fi reparat, însă să nu știi unde să îl duci și astfel ajungi mereu să cumperi unul nou. Repară telefonul la unul dintre cele mai bune service-uri! Te poți bucura de gadgetul tău în doar 30 de minute! MobileFIX îți oferă acces la o gamă extinsă de servicii, iar reparațiile se fac pe loc în incinta service-ului.

Telefonul mobil este cu adevărat parte din viața noastră și, de cele mai multe ori, reprezintă o reală problemă atunci când se defectează. Atunci când acesta are probleme, foarte mulți dintre noi îl utilizează în acest fel, de teamă că nu își pot permite unul nou. Cu ajutorul specialiștilor de la MobileFIX nu trebuie să îți mai faci griji în acest sens. Telefonul va beneficia de unele dintre cele mai bune piese, de un timp de reparare scurt și de un preț pentru buzunarul tuturor. Din fericire, aici gasesti un service gsm bun pe mâna căruia să îți poți lăsa în siguranță telefonul.

În doar 30 de minute problemele telefonului tău vor fi soluționate. Tot ce trebuie să faci este să mergi la una dintre locațiile service-ului, iar dacă nu poți ajunge ai posibilitatea de a trimite telefonul prin curier. Locațiile unde poți găsi service-ul sunt în București, Cluj-Napoca, Brașov și Constanța. Specialiștii te așteaptă cu piese gata pregătite pentru ca gadgetul tău să fie reparat în cel mai scurt timp.

Garanția reparațiilor și reparații în timp util pentru gadgeturile tale

Toți clienții au parte de unele dintre cele mai bune servicii la MobileFIX, acolo unde vei găsi o echipă specializată ce îți poate soluționa problemele telefonului. Atunci când acesta este gata, clientul primește o garanție a reparației, iar în cazul în care telefonul este trimis prin curier, clientul trebuie să se asigure că totul este în regulă la primire. Va trebui să comunici faptul că telefonul funcționează perfect, imediat ce îl primești de la curier.

Reparațiile se fac în timp util, deoarece cu toții cunoaștem importanța unui astfel de dispozitiv. Totul se repară în bune condiții, cu respectarea intimității fiecărui client în parte. În acest fel, nu este necesar să cumperi un alt telefon și nici să investești foarte mult în reparații.

Costul serviciilor se știe înainte

La acest service nu vei avea probleme legate de costuri suplimentare sau de cele inexistente. Pentru a vedea care este prețul fiecărei reparații, pentru fiecare model și marcă, intra pe site-ul MobileFIX.ro.

Sunt afișate toate tipurile de reparații, împreună cu marca și modelul telefonului, alături de prețul pe care îl plătești. În acest fel, te poți decide dacă vei alege sau nu serviciile MobileFIX și dacă acestea se potrivesc bugetului tău. Specialiștii te așteaptă cu servicii de calitate, prestate în scurt timp.

Contact: contact@mobilefix.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Biblioteca Județeană Dâmbovița a lansat „Cloud Library”. Ai cărțile direct pe telefon sau PC

Publicat

pe

de

Nu te desparți de telefon, dar parcă ai și citi ceva? Iubești cărțile, dar e cam greu să ajungi la bibliotecă? Vrei să răsfoiești cele mai noi apariții, dar librăria e prea departe?

Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” Dâmbovița vine în ajutorul tău cu noul serviciu Cloud Library! Instalează pe device-ul tău preferat (telefon, calculator, tabletă) aplicația Cloud Library și conectează-te cu numărul permisului tău de bibliotecă (BJDB******) atât la utilizator cât și la parolă. Acum ai o mini bibliotecă, cu zeci de titluri din zeci de domenii, pe care le poți împrumuta, citi și returna, fără să ieși din casă!

Pentru instrucțiuni de folosire suplimentare accesați:
http://www.bjdb.ro/docs/TUTORIAL%20-%20Cloud%20Library.pdf

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats