Connect with us

ANUNŢURI

Primăria Valea Mare, anunț de mediu proiect modernizare drumuri și sistem evacuare ape pluviale

Publicat

pe

COMUNA VALEA MARE anunță publicul interest asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița: nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Modernizare drumuri de interes și sisteme de scurgere și evacuare ape pluviale în comuna Valea Mare, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în comuna Valea Mare, județul Dâmbovița.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la APM Dâmbovița, din Municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței, nr. 1. Județ Dâmbovița, în zilele de luni – vineri, între orele 09:00-16:00, precum și la următoarea adresa de internet https://apmdb.anpm.ro .

Pubicul interest poate înainta comentarii / observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Primăria Moreni, comunicat construirea de insule ecologice digitalizate pentru colectarea separată a deșeurilor

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ANUNŢURI

Comunicat de presă: Construirea de insule ecologice digitalizate pentru colectarea selectivă a deșeurilor în municipiul Târgoviște

Publicat

pe

de

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats