Connect with us

ANUNŢURI

Consiliul Județean Dâmboviţa organizează dezbatere publică. Detalii aici

Publicat

pe

CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA anunță publicul interesat despre depunerea raportului privind impactul asupra mediului, pentru proiectul „Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița, obiectiv – instalație de tratare deșeuri colectate separat și centru de aport voluntar Șotânga”, propus a fi amplasat în comuna Șotânga, județul Dâmbovița.

Tipul deciziei posibile, luate de Agenția pentru Protecția Mediului Dâmboviţa, poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Dezbaterea publică se va desfășura la sediul Primăriei Șotânga, în data de 05.12.2022, ora 16:00.

Documentația supusă dezbaterii – și anume raportul privind impactul asupra mediului – este afișată pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița, http://www.anpm.ro/ro/web/apm-dâmbovița .

Propunerile și observaţiile publicului se primesc în scris (în termen de 30 de zile de la data publicării anunțului), la adresa de e-mail office@apmdb.anpm.ro , sau la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița (Calea Ialomiței nr. 1, Târgoviște, cod poștal 130142), până la data de 02.12.2022 (adică, înainte cu o zi lucrătoare de dezbaterea publică).

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Primăria Malu cu Flori, anunț de mediu proiect modernizare drumuri comunale

Publicat

pe

de

Primăria Malu cu Flori, prin primar ing. Constantin Ion, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița: nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate, nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Modernizare infrastructură rutieră pe drumurile comunale din satele Malu cu Flori, Capu Coastei, Micloșanii Mici, Copăceni din comuna Malu cu Flori, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în județul Dâmbovița, comuna Malu cu Flori, satele Malu cu Flori, Capu Coastei, Micloșanii Mici și Copăceni.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii / observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Finalizare proiect „Eficientizarea energetică a sistemului de iluminat public din municipiul Târgoviște”, cod SMIS 121474

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats