Connect with us

SOCIAL

În momente de cumpănă poți alege servicii funerare de calitate în București și Ilfov de la Adysim

Publicat

pe

Decesul unei persoane dragi reprezintă un moment de cumpănă în viața noastră. Atunci când ne aflăm într-o asemenea situație, ne simțim incapabili să luăm decizii corecte și adesea omitem unele lucruri pe care mai apoi le regretăm.

De ce să apelezi la servicii funerare?

În astfel de momente încărcate de durere și tristețe, tot ce îți dorești este să fii lângă cei care au rămas în viață și să încerci să îi alini. Totodată, vrei să te ocupi de rânduielile pe care ceremonia de înmormântare le implică, vrei să îi oferi sufletului celui decedat ofrande și vrei ca totul să fie pus la punct.

Oricât de mult ne-am pregăti pentru un asemenea eveniment neplăcut, în acele clipe sfâșietoare se poate întâmpla să mai uităm câte ceva sau să nu știm care sunt etapele creștinești ce trebuie urmate la o înmormântare. Pentru a evita asemenea lucruri, poti alege servicii funerare de calitate in Bucuresti si Ilfov cum sunt cele de la Adysim.

O echipă specializată în domeniul pompelor funebre te va ghida încă de la primul contact. Vei avea parte de asistență și de cele mai bune sfaturi pentru că aceștia știu prin ce greutăți treci în acel moment. Unde mai pui că experiența pe care o au cei de la Adysim este dobândită în ani de muncă.

Apelează la servicii funerare în orice oră din zi sau din noapte

Uneori se întâmplă ca decesul să se producă în miez de noapte ori într-un spital sau o clinică. În oricare dintre cazuri, o echipă va veni la locul indicat de tine pentru a prelua decedatul. Constatarea este și ea inclusă. Iar dacă decesul s-a produs peste hotarele țării noastre, Adysim te poate ajuta și cu demersurile necesare procesului de repatriere.

Servicii complete la Adysim

Odată preluat decedatul, acesta este pregătit cu tot ce trebuie. Este spălat, îmbălsămat, îmbrăcat. Sicriul este pregătit și el cu toate cele necesare. Crucea, lumânările și toate accesoriile de care mai este nevoie pentru ceremonia de înmormântare sunt incluse.

Pe site-ul servicii-funerare-nonstop.ro vei găsi o serie de pachete care se pliaza pe bugetul fiecăruia. Componența acestora diferă, există pachete standard sau pachete de lux, dar în oricare dintre ele se găsesc elementele cele mai necesare unei înmormântări.

Cu siguranță nu-ți dorești să umbli de colo până colo pe la instituțiile statului. Echipa de la Adysim va face asta pentru tine.

Certificatul de deces și celelalte acte necesare vor fi solicitate și ridicate de aceștia pentru ca tu să poți să fii alături de familie.

Chiar și după înmormântare pobi beneficia de serviciile Adysim. Aceștia te pot ajuta cu catering atât pentru ziua înmormântării cât și pentru parastasele ce vor urma. Tot aici găsești coroane cu care să-ți arăți recunoștința față de cel decedat și de familie.

În momente de cumpănă, optează pentru ajutorul unor specialiști! Accesează www.servicii-funerare-nonstop.ro și vezi care sunt pachetele disponibile, dar și detalii referitoare la toate serviciile pe care Adysim ți le poate pune la dispoziție.

Contact:
info@adysim.ro

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Primăria Titu acordă pachete alimentare persoanelor vulnerabile, cu ocazia Paștelui

Publicat

pe

Joi – 6 aprilie 2023, Primăria Titu, din județul Dâmbovița, va începe distribuirea de pachete cu alimente de bază către persoanele vulnerabile din localitate. Acțiunea se va derula între orele 08:30-15:00 la Centrul pentru Tineret (în spatele Bibliotecii Orășenești).

Beneficiază de acest ajutor locuitorii orașului Titu care se încadrează într-una din următoarele categorii:
a) persoane cu handicap grav sau accentuat, neinstituționalizate;
b) pensionari (pensionari de drept, beneficiari de pensii de invaliditate sau de urmaș, indiferent de vârstă), a căror pensie lunară este de până la 1.400 de lei, inclusiv;
c) persoanele cu vârsta peste 65 ani, care nu realizează niciun fel de venit;
d) beneficiarii de ajutor social acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat cu modificările şi completările ulterioare.

La ridicarea pachetului cu alimente trebuie să fie depuse următoarele documente:
a) cererea și declarația pe proprie răspundere, care va fi însoţită în mod obligatoriu de documente doveditoare, în funcţie de fiecare caz în parte;
b) copie act de identitate;
c) acte doveditoare privind veniturile realizate (copie cupoane de pensie din luna anterioară și/sau luna curentă celei în care se depune cererea, indemnizație handicap din luna anterioară și/sau luna curentă celei în care se depune cererea etc.);
d) copie certificat de încadrare în grad de handicap, dacă este cazul;
e) alte documente doveditoare privind apartenenţa la una dintre categoriile menţionate în prezenta metodologie, în funcţie de caz.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Târgovişte: Marș pentru viață, de Buna Vestire. Mesajul mitropolitului Nifon

Publicat

pe

de

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Sărbătoarea Bunei Vestiri reprezintă pentru întreaga Creștinătate ziua dedicată celebrării vieții prin excelență și ne descoperă sacralitatea, inviolabilitatea și imensa valoare a existenței umane – darul magnific al lui Dumnezeu la care suntem invitați cu toții să fim colaboratori, susținători și protectori, mergând pe drumul sfințeniei și sprijinind pe toți cei de lângă noi să o facă.

Organizarea Marșului pentru viață cu prilejul sărbătorii Bunei Vestiri reprezintă angajamentul nostru puternic de a ne manifesta pentru viață, mergând pe urmele sfinților, de a susține dreptul inalienabil la existență al ființei umane nenăscute, încă din pântecele matern și de a mărturisi și apăra viața cu orice prilej.

Dreptul la viață ne este dăruit, fiecăruia, de către Creator și nimeni, niciodată, nu are dreptul să-l încalce cumva, ori să-l limiteze sau să îngreuneze respectarea lui! Atunci când nu respectăm dreptul la viață, necinstim pe Cel care îl dăruiește necontenit și ne trădăm vocația de slujitori și apărători ai vieții umane.

Din nefericire, există astăzi numeroase ideologii contra vieții care promovează civilizația morții prin susținerea avortului, a eutanasiei, a experimentelor pe oameni, a traficului de ființe umane, ori a altor asemenea răni ale lumii contemporane, ce duc la distrugerea ființei umane – creația frumoasă și bună a Tatălui ceresc, ori înlesnesc apariția unor legi nefavorabile vieții și demnității umane.

Participând la Marșul pentru viață ne mărturisim credința în Domnul Vieții și ne manifestăm ca susținători ai civilizației iubirii, ai principiilor fundamentale creștine și românești, arătând celor de lângă noi cât de important este să conștientizăm valoarea incomensurabilă a darului vieții, să-l promovăm și să-l apărăm.

Noi, creștinii, suntem apostoli ai vieții, slujitori ai demnității umane și cei ce mărturisim prin cuvânt și prin faptă principiile imuabile ale Evangheliei lui Hristos. De aceea, manifestând în sprijinul vieții, dorim să-i responsabilizăm și pe cei de lângă noi de acest dar minunat al vieții, dar mai cu seamă, pentru a impune factorilor de decizie din comunitățile noastre respectarea și apărarea existenței umane, mai ales sprijinirea copiilor și a familiilor pentru a parcurge cu demnitate drumul vieții.

Cu atât mai mult astăzi, reafirmăm dorința de pace și de bună înțelegere între popoare și comunități, implorând mila lui Dumnezeu pentru grabnica încheiere a războiului de la granițele țării noastre, care seamănă distrugere, suferință și moarte, transformându-se în contra-mărturie a credinței noastre creștine.

Vă binecuvintez pe toți cei care astăzi ați dorit să oferiți o mărturie de credință și de speranță, promovând viața ca dar inefabil al lui Dumnezeu și rog pe Bunul Dumnezeu să vă dăruiască sănătate, pace și bucurie!

† N I F O N,
Arhiepiscop și Mitropolit

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats