Connect with us

SOCIAL

În momente de cumpănă poți alege servicii funerare de calitate în București și Ilfov de la Adysim

Publicat

pe

Decesul unei persoane dragi reprezintă un moment de cumpănă în viața noastră. Atunci când ne aflăm într-o asemenea situație, ne simțim incapabili să luăm decizii corecte și adesea omitem unele lucruri pe care mai apoi le regretăm.

De ce să apelezi la servicii funerare?

În astfel de momente încărcate de durere și tristețe, tot ce îți dorești este să fii lângă cei care au rămas în viață și să încerci să îi alini. Totodată, vrei să te ocupi de rânduielile pe care ceremonia de înmormântare le implică, vrei să îi oferi sufletului celui decedat ofrande și vrei ca totul să fie pus la punct.

Oricât de mult ne-am pregăti pentru un asemenea eveniment neplăcut, în acele clipe sfâșietoare se poate întâmpla să mai uităm câte ceva sau să nu știm care sunt etapele creștinești ce trebuie urmate la o înmormântare. Pentru a evita asemenea lucruri, poti alege servicii funerare de calitate in Bucuresti si Ilfov cum sunt cele de la Adysim.

O echipă specializată în domeniul pompelor funebre te va ghida încă de la primul contact. Vei avea parte de asistență și de cele mai bune sfaturi pentru că aceștia știu prin ce greutăți treci în acel moment. Unde mai pui că experiența pe care o au cei de la Adysim este dobândită în ani de muncă.

Apelează la servicii funerare în orice oră din zi sau din noapte

Uneori se întâmplă ca decesul să se producă în miez de noapte ori într-un spital sau o clinică. În oricare dintre cazuri, o echipă va veni la locul indicat de tine pentru a prelua decedatul. Constatarea este și ea inclusă. Iar dacă decesul s-a produs peste hotarele țării noastre, Adysim te poate ajuta și cu demersurile necesare procesului de repatriere.

Servicii complete la Adysim

Odată preluat decedatul, acesta este pregătit cu tot ce trebuie. Este spălat, îmbălsămat, îmbrăcat. Sicriul este pregătit și el cu toate cele necesare. Crucea, lumânările și toate accesoriile de care mai este nevoie pentru ceremonia de înmormântare sunt incluse.

Pe site-ul servicii-funerare-nonstop.ro vei găsi o serie de pachete care se pliaza pe bugetul fiecăruia. Componența acestora diferă, există pachete standard sau pachete de lux, dar în oricare dintre ele se găsesc elementele cele mai necesare unei înmormântări.

Cu siguranță nu-ți dorești să umbli de colo până colo pe la instituțiile statului. Echipa de la Adysim va face asta pentru tine.

Certificatul de deces și celelalte acte necesare vor fi solicitate și ridicate de aceștia pentru ca tu să poți să fii alături de familie.

Chiar și după înmormântare pobi beneficia de serviciile Adysim. Aceștia te pot ajuta cu catering atât pentru ziua înmormântării cât și pentru parastasele ce vor urma. Tot aici găsești coroane cu care să-ți arăți recunoștința față de cel decedat și de familie.

În momente de cumpănă, optează pentru ajutorul unor specialiști! Accesează www.servicii-funerare-nonstop.ro și vezi care sunt pachetele disponibile, dar și detalii referitoare la toate serviciile pe care Adysim ți le poate pune la dispoziție.

Contact:
info@adysim.ro

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Tânăr de 25 de ani, mort într-un accident rutier pe E70. Alte trei persoane au fost rănite

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Un grav accident de circulație s-a petrecut, aseară, pe E70, București-Alexandria. Șoferul unui autoturism, un tânăr de 25 de ani din comuna Buzescu, județul Teleorman, a decedat pe loc. Alte trei persoane care se aflau în mașină, cu vârste între 20 și 35 de ani, au fost rănite grav.

Practic, autoturismul, din cauze care nu au fost încă elucidate de anchetatori, a părăsit carosabilul și s-a răsturnat în câmp. Martorii oculari spun că accidentul s-ar fi produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Pentru scoaterea trupului fără viață al tânărului conducător auto a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Bărbat din Malu cu Flori dispărut de acasă, găsit în șoc termic termic într-o livadă

Publicat

pe

Efective sporite de polițiști, jandarmi, pompieri dar și voluntari au participat, ieri – 30 noiembrie 2022, la o misiune de căutare a unei persoane dispărute de la domiciliu în data de 28 noiembrie.

Un bărbat de 52 de ani, din Malu cu Flori, județul Dâmbovița, a plecat de acasă. Familia a alertat autoritățile după ce au văzut că acesta nu mai apare.

După aproximativ 3 ore de căutări, cetățeanul a fost găsit într-o livadă. A fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital întrucât se afla în șoc termic și prezenta arsuri de gradul 1 și 2 pe brațe și pe picioare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats