Connect with us

TIMP LIBER

Poker online vs. poker live

Publicat

pe

Operatorii de poker online au dus acest joc mai aproape de un număr mai mare de oameni și au contribuit din plin la dezvoltarea înregistrată în ultimele decenii. Chiar dacă pokerul online este mai popular în zilele noastre, și cel live are în continuare farmecul său și are puncte forte.

În momentul în care joci poker online, principalul lucru pe care îl vei observa este că mizele chiar sunt accesibile oricărui buzunar. Dacă la turneele live în general buy-in-ul este mai consistent, la cele online varietatea este impresionantă.

Poți participa de la turnee care au buy-in chiar și $1, iar operatorii de top le oferă adesea utilizatorilor posibilitatea de a participa la turnee freeroll. În cadrul acestora, clienții participă la un turneu cu premii în bani sau cu bilete la alte turnee fără să achite vreo taxă de intrare.

Un alt plus atunci când joci online poker este acela că vei juca mai multe mâini pe oră. Chiar și dacă ești la început vei avea posibilitatea să capeți foarte repede experiență întrucât totul se întâmplă mai rapid în online. Este clar că la mesele online vei juca mai multe mâini decât la cele din cluburi de poker ori cazinouri și vei acumula astfel experiență mai rapid.

Unul dintre motivele principale pentru care numărul de mâini este mai mare în mediul online este acela că poți deschide mai multe mese în același timp. Astfel, poți să joci mai multe turnee sau să deschizi mai multe mese de cash în același timp.

Online ai acces la statistici și te poți distra de oriunde

Operatorii online folosesc HUD (head-up display) – adică o aplicație care îți va arăta statistici în timp real. Cu ajutorul acestor date îți poți îmbunătăți jocul pentru a lua cele mai bune decizii pe parcursul sesiunii. Mai mult, aceste statistici nu arată doar date despre adversari, ci îți oferă și acces la un rezumat al propriilor mâini. Și aceste statistici contribuie la dezvoltarea ta ca jucător.

O altă mare diferență este că poți să te distrezi de oriunde atunci când joci online. Nu mai ești nevoit să mergi la clubul de poker sau într-un cazinou la o oră prestabilită când începe un turneu sau o partidă cash. Poți intra oricând pentru că la operatorii de top vei găsi întotdeauna turnee și partide la care te poți distra.

Mai mult, operatorii online investesc sume importante în inovații care să facă jocul de poker și mai distractiv. Spre exemplu, una dintre cele mai tari inovații din ultima perioadă este Mystery Bounty, prin care vei primi o recompensă pusă pe capul unui jucător în momentul în care îl elimini. Astfel, distracția devine și mai mare prin intermediul acestor inovații.

Alte diferențe

Pokerul online are numeroase avantaje, dar sunt și aspecte care pe unii jucători îi pot nemulțumi. Spre exemplu, experiența rămâne în continuare autentică la turneele live. Chiar dacă operatorii online fac eforturi pentru a le oferi o experiență de cinci stele și majoritatea oferă posibilitatea de a discuta cu ceilalți jucători prin intermediul chat-ului, într-un cazinou sau club de poker vei socializa tot timpul mai bine.

Un alt minus este că nu îți vei putea studia limbajul corpului adversarilor pentru a-ți putea da seama dacă aceștia încearcă un bluff, dacă sunt trădați de mimica feței. Chiar dacă beneficiezi de statistici și îți poți da seama de unele lucruri în funcție de durata în care dau call, check, bet sau raise, acestea nu vor fi suficiente pentru a trage concluziile potrivite.

Iar când joci poker la turnee live în mod constant ai posibilitatea să călătorești în mod constant. Astfel, poți îmbina pasiunea pentru poker cu călătoritul și poți să descoperi obiective turistice interesante din țară sau din străinătate.

Cu siguranță pokerul live are un farmec aparte, motiv pentru care operatorii de top organizează în mod constant și turnee în cluburi, cazinouri sau hoteluri, așa cum se întâmplă și în țara noastră.

În România se organizează în această perioadă inclusiv un Campionat Național de poker al României, cu etape în Iași, Timișoara și București. Așadar, utilizatorii pot încerca atât distracția online cât și pe cea live pentru a avea o experiență totală. (P)

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Spectacolele săptămânii la Teatrul Tony Bulandra Târgoviște

Publicat

pe

de

Săptămâna aceasta, Teatrul Tony Bulandra Târgoviște vă propune următoarele spectacole:

  • Joi – 26 ianuarie 2023: Echilibru Fragil – ONE-MAN-SHOW cu Mircea Silaghi – SPECTACOL ÎN LIMBA ROMÂNĂ,
  • Vineri – 27 ianuarie: Fragile Balance – ONE-MAN-SHOW cu Mircea Silaghi – SPECTACOL ÎN LIMBA ENGLEZĂ,
  • Sâmbătă – 28 ianuarie: Equilibre fragile – ONE-MAN-SHOW cu Mircea Silaghi – SPECTACOL ÎN LIMBA FRANCEZĂ
  • Duminică – 29 ianuarie: FIGURANȚII, text: Corneliu Jipa

Toate reprezentațiile încep la ora 19:00, în Sala Studio.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

„West Side Christmas Market” poate fi o destinație interesantă în zilele de Crăciun

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei din București, unde a fost montată cea mai mare perdea luminoasă din România, realizată de o companie care împodobește numeroase locuri emblematice din lume, între care „Rockefeller Center New York”, poate fi o destinație interesantă în care să petreci câteva ore în zilele de Crăciun. În acest sens, organizatorii au pregătit un program artistic atractiv:

Vineri – 23 decembrie
Ora 19:00 – Gașca Zurli
Ora 20:00 – Florin Vasilică

Sâmbătă – 24 decembrie
Ora 19:00 – MiniSong
Ora 20:00 – Irina Sârbu

Duminică – 25 decembrie
Ora 19:00 – Fanfara lui Moș Crăciun
Ora 20:00 – Keo & Alexandra Ungureanu

Luni – 26 decembrie
Ora 19:00 – Fanfara lui Moș Crăciun
Ora 20:00 – Ducu Bertzi

Parcul tematic din Drumul Taberei este deschis zilnic, începând cu ora 12:00. Excepție – Ziua de Crăciun (duminică, 25 decembrie), când „West Side Christmas Market” va prinde viață la ora 16:00.

Pe 21 și 22 decembrie, între orele 15:00 – 21:00, la „West Side Christmas Market”, va ajunge caravana de Crăciun COCA-COLA, iar vizitatorii se vor bucura de jocuri și activități pregătite special pentru a le oferi momente unice alături de prieteni. De asemenea, cei care doresc pot cânta colinde la karaoke.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats