Connect with us

Dâmboviţa

Cruzime fără margini la Șotânga! Poliția a întocmit dosar penal. VIDEO

Publicat

pe

Nu mă așteptam să întâlnim și în Dâmbovița astfel de scene de barbarie. Nu în anul 2022! Și, culmea, s-a întâmplat la doi pași de municipiul Târgoviște, în comuna Șotânga, unde doi indivizi au bătut până la moarte un biet câine. Oribila scenă petrecută pe stradă a fost filmată. VEZI VIDEO 1

Nu-ți vine să crezi că oamenii pot avea un asemenea comportament! VEZI VIDEO 2

Sperăm ca Poliția să își facă datoria, iar cei doi sadici să răspundă în fața legii pentru acțiunile lor. Reamintim că pentru fapte asemănătoare acest soi de oameni cu apucături barbare au primit pedepse cu închisoarea.

Câinele aflat în agonie a fost preluat de o ambulanță veterinară trimisă de clinica veterinară VET 4 LIFE din București, la solicitarea Asociației pentru Protecția Animalelor Kola Kariola. Șansele de supraviețuire ale patrupedului maltratat de cei doi barbari sunt minime.

Potrivit Kola Kariola, la fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție, care i-a identificat deja pe cetățenii cu apucături sadice. Se pare că pe numele lor ar fi fost deschis un dosar penal. Așteptăm să fim anunțați de oamenii legii despre modul în care decurg cercetările. Un asemenea comportament este inadmisibil. Nu poate fi tolerat sau trecut cu vederea.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Bărbat din Malu cu Flori dispărut de acasă, găsit în șoc termic termic într-o livadă

Publicat

pe

Efective sporite de polițiști, jandarmi, pompieri dar și voluntari au participat, ieri – 30 noiembrie 2022, la o misiune de căutare a unei persoane dispărute de la domiciliu în data de 28 noiembrie.

Un bărbat de 52 de ani, din Malu cu Flori, județul Dâmbovița, a plecat de acasă. Familia a alertat autoritățile după ce au văzut că acesta nu mai apare.

După aproximativ 3 ore de căutări, cetățeanul a fost găsit într-o livadă. A fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital întrucât se afla în șoc termic și prezenta arsuri de gradul 1 și 2 pe brațe și pe picioare.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Modificări importante în ceea ce privește decontarea cheltuielilor de transport pentru elevi

Publicat

pe

Dan Alexandru Tică - inspector școlar general adjunct ISJ Dâmboviţa

Guvernul Ciucă a modificat, prin Ordonanță de Urgență, Legea educației în ceea ce privește decontarea cheltuielilor cu transportul pentru elevii școlarizați în altă localitate decât cea de domiciliu. Potrivit inspectorului școlar adjunct al ISJ Dâmboviţa, liberalul Dan Alexandru Tică, se va acorda o sumă forfetară în cuantum de 60 de lei/lună pentru distanța de până la 3 km, care va fi suplimentată cu 6 lei/km pentru distanțele mai mari.

„Pentru a exemplifica, în cazul unui elev care locuiește, să spunem, la 20 de kilomentri de școală, acesta va primi 60 de lei pentru primii 3 km la care se vor adăuga 6 lei pentru fiecare km dintre cei 17 rămași, rezultând un total de 162 de lei, bani pe care elevul îi primește înaintea achiziționării abonamentului. Pentru a înțelege creșterea realizată, până acum un elev ar fi primit 30 de lei pentru primii 3 km, la care se adăugau 3 lei pentru fiecare km în plus, în total 81 de lei.

Mai avem o situație, în care costul transportului este mai mare decât suma forfetară, iar în acest caz, această sumă poate fi majorată cu până la 100%, dar nu mai mult decât contravaloarea documentelor de transport. În acest caz, sumele se decontează pe baza documentelor emise de operatorii de transport”, explică inspectorul școlar adjunct Dan Alexandru Tică.

Potrivit modificărilor legislative, elevii care sunt cazați la internat sau care stau în gazdă au dreptul la decontarea a patru călătorii dus-întors/lună către localitatea de domiciliu, cât și a unei călătorii dus-întors în perioada sărbătorilor legale, pe baza documentelor de transport.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats