Connect with us

Dâmboviţa

Cruzime fără margini la Șotânga! Poliția a întocmit dosar penal. VIDEO

Publicat

pe

Nu mă așteptam să întâlnim și în Dâmbovița astfel de scene de barbarie. Nu în anul 2022! Și, culmea, s-a întâmplat la doi pași de municipiul Târgoviște, în comuna Șotânga, unde doi indivizi au bătut până la moarte un biet câine. Oribila scenă petrecută pe stradă a fost filmată. VEZI VIDEO 1

Nu-ți vine să crezi că oamenii pot avea un asemenea comportament! VEZI VIDEO 2

Sperăm ca Poliția să își facă datoria, iar cei doi sadici să răspundă în fața legii pentru acțiunile lor. Reamintim că pentru fapte asemănătoare acest soi de oameni cu apucături barbare au primit pedepse cu închisoarea.

Câinele aflat în agonie a fost preluat de o ambulanță veterinară trimisă de clinica veterinară VET 4 LIFE din București, la solicitarea Asociației pentru Protecția Animalelor Kola Kariola. Șansele de supraviețuire ale patrupedului maltratat de cei doi barbari sunt minime.

Potrivit Kola Kariola, la fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție, care i-a identificat deja pe cetățenii cu apucături sadice. Se pare că pe numele lor ar fi fost deschis un dosar penal. Așteptăm să fim anunțați de oamenii legii despre modul în care decurg cercetările. Un asemenea comportament este inadmisibil. Nu poate fi tolerat sau trecut cu vederea.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primar Târgoviște: Terminăm stadionul și se dărâmă subiectul electoral al liberalilor

Publicat

pe

Liberalii încearcă să reducă tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani, din punct de vedere investițional, în municipiul Târgoviște la o singură chestiune: lucrările de la stadionul „Eugen Popescu” – spune primarul Daniel Cristian Stan, după ce, ieri – 20 martie 2023, consilierul local PNL Dan Alexandru Tică a formulat mai multe acuze într-un comunicat transmis către mass-media.

„Nici măcar nu e o replică sau un răspuns. Când auziți un liberal vorbind despre Târgoviște, despre câte sunt rele aici și câte puteau fi bune, puteți să-l blocați brusc: Ce-a făcut partidul dumitale pentru acest oraș? Ce bani a adus partidul dumitale pentru acest oraș cât a fost la putere cu USR? Câți bani a primit acest oraș pentru Stadion? Dar pentru alte proiecte? Veți auzi o tăcere rușinoasă. Pentru că atât au putut produce aceste personaje, care și-au construit o iluzie de campanie pe o ipocrizie.

Terminăm rapid Stadionul și se dărâmă și subiectul lor electoral, pentru că altceva n-au găsit. Încearcă să reducă tooooot ce s-a întâmplat în Târgoviște, în acești ani, la o singură chestiune. Mare bogăție de idei! În fine, nu vreau nici să le acord prea multă importanță, pentru că avem multe de făcut, dar nici să le permit unora care n-au adus nici 0,1% beneficiu acestui oraș să creadă că oamenii sunt plastilina lor electorală. Vor vedea asta în 2024!”, a scris primarul municipiului Târgoviște, pe pagina sa de Facebook.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Biblioteca din Gura Ocniței va deveni centru pentru dezvoltarea abilităților digitale

Publicat

pe

Primarul comunei Gura Ocniței, Sorin Vasile Ioniță, a semnat cu reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița un acord privind implementarea investiției „Hub-uri de dezvoltare a competențelor digitale la biblioteci”. Proiectul se va materializa prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

„Vom reabilita energetic Biblioteca Comunală Gura Ocniței și vom moderniza spațiile destinate activităților de educație și formare în domeniul digital. Biblioteca Comunală Gura Ocniței va fi echipată cu tehnologie digitală modernă, inclusiv tablete interactive, calculatoare desktop, laptopuri, tablete, dispozitive de proiectare și prezentare, cameră videoconferință, casetofon cu microfon, sistem de sunet, imprimantă multifuncțională. Suntem bucuroși să fim parte în acest proiect care va sprijini deopotrivă tinerii și adulții din comunitatea noastră pentru a dobândi abilități digitale esențiale pentru viitor”, a precizat primarul Sorin Vasile Ioniță.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats