Connect with us

Giurgiu

Bărbatul reținut pentru că se masturba în mașină este… preot! Reacția Episcopiei Giurgiului

Publicat

pe

S-a întors lumea cu fundul în sus! Moralitatea a devenit un fel de siropel pe care nu îl mai acceptă nici măcar evlavioșii sau cei care ar trebui să fie modele de corectitudine și comportament civic și spiritual. Nu de puține ori, aceștia sunt primii care se dedau la dezmățuri și încălcări ale perceptelor morale și creștine.

Am vrut să pun în pagină această scurtă introducere tip revoltă după ce am aflat că bărbatul care se masturba în autoturism în fața unei societăți comerciale de lângă un liceu din Giurgiu este preot. Da, ați auzit bine! Popă!

Părintele de 48 de ani, Mirel C. din Giurgiu, care slujea la Parohia Oinacu, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Așa a transmis informația Episcopia Giurgiului, după ce a aflat de la Poliție despre apucăturile sexuale ale feței bisericești.

Până la urmă hai, înțelegem, și popa este tot om, are și el suflet, instinct, organe, dar chiar să te pretezi la o astfel de faptă? Să te duci în apropierea unei școli și să-ți freci mădularul? Piei, satană!

Preotul masturbator a fost reținut pentru 24 de ore și depus în arestul Poliției. Dosarul său va fi instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

„Preotul este suspendat până la finalizarea investigației”, a transmis Episcopia. „Ținând cont de gravitatea acuzațiilor referitoare la comportamentul indecent, Chiriarhul a dispus suspendarea sus-numitului preot, până la finalizarea anchetei desfășurate de către organismele abilitate. Episcopia Giurgiului se va adresa, în scris, Inspectoratului Județean al Poliției Giurgiu, solicitând punerea la dispoziție a probelor din dosar, în vederea trimiterii sus-numitului în judecata Consistoiului Eparhial dacă rezultatul audierilor aflate în desfășurare vor impune acest lucru. Totodată, cel în cauză va fi convocat de urgență la sediul Protoieriei Giurgiu pentru declarații. Menționăm că, pe perioada suspendării, suplinirea Parohiei Oinacu va fi asigurată de PC. Pr. Duțu Stelian”, se precizează în comunicatul transmis de Episcopia Giurgiu.

De precizat că Poliția a fost sesizată prin apel la 112 de un tânăr de 18 ani, care l-a văzut pe preot în mașină când „exercita acte sexuale explicite”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

ISU Giurgiu face înscrieri în programul de voluntariat „Salvator din pasiune”

Publicat

pe

de

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vlașca” al Județului Giurgiu organizează o nouă etapă de recrutare a persoanelor care doresc să urmeze cursurile în cadrul programului „Salvator din pasiune”.

Dosarele pot fi depuse până la data de 16.06.2023, de luni până joi, în intervalul orar 08:00-15:00 și vineri, între orele 08:00-12:00, la sediul ISU Giurgiu din strada Dorobanți, nr. 19.

Activitatea de voluntar în cadrul programului „Salvator din pasiune” constă în parcurgerea mai multor etape de instruire înainte de a putea participa efectiv în misiune alături de pompierii profesionişti sau de paramedicii SMURD. De asemenea, voluntarii pot fi implicați în următoarele activități:
– promovarea campaniilor de conștientizare a populației, derulate la nivel local, prin distribuirea unor materiale informative;
– participarea la activități de instruire și informare preventivă a cetățenilor;
– participarea la evenimente festive, organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei Armei.

Cursurile se vor desfășura în week-end și vor fi conduse de coordonatorul SMURD al ISU Giurgiu, precum și de către specialiști în domeniul pregătirii pentru intervenție.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care doresc să se alăture pompierilor salvatori sunt următoarele:
– vârsta cuprinsă între 16 și 65 de ani;
– apt din punct de vedere medical;
– să nu fi fost condamnat pentru săvârșirea unor infracțiuni, cu intenție;
– să nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență.

Informații suplimentare
În cei șapte ani de la debutul proiectului “Salvator de pasiune”, la nivelul județului peste 100 de giurgiuveni s-au pregătit în acordarea primului ajutor, alături de paramedicii SMURD și au parcurs etapele specifice pentru însușirea noțiunilor de descarcerare și a operațiunilor de salvare.

Pentru a putea deveni voluntari, cei interesați trebuie să prezinte următoarele documente:
– cerere de înscriere, care se completează la sediul instituției;
– certificat de cazier judiciar (doar pentru persoanele care au vârsta de peste 18 ani);
– copie a actului de identitate;
– aviz psihologic;
– act doveditor al ultimelor studii absolvite sau în curs de desfăşurare;
– adeverinţă medicală cu menţiunea „apt pentru efort fizic” sau „apt pentru muncă”;
– acordul părinţilor / tutorelui legal, doar pentru persoanele care au vârsta sub 18 ani.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Giurgiu

Tată și fiu, morți într-un accident rutier cu ATV-ul

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Un bărbat de 43 de ani și fiul său de 9 ani au decedat în urma unui grav accident de circulație. Tragedia s-a produs pe o stradă din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Tatăl conduceau un ATV, iar băiatul său era pasager. La un moment dat, bărbatul a pierdut controlul direcției și a intrat într-un stâlp.

Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats