Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. Fetiță de 1 an, expusă la radiații timp de 45 de minute într-un spital!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Am spus-o de nenumărate ori! Sunt destule cadre medicale care ne tratează pe noi, restul muritorilor, ca pe niște găini de avicola intrate la triere. Fără nicio compasiune, fără nicio stare de empatie, emoție sau măcar un dram de milă. Intrăm în acest malaxor rece care se cheamă sistemul de sănătate și scăpa cine poate.

Am fost cutremurat când am auzit că, într-un spital din Capitala României, unde ne ducem să ne înecăm ultimele speranțe când suntem atinși de boală, s-a petrecut încă un fapt de natură să ne risipească în tenebrele universului și ultimul dram de încredere.

Oameni buni, o fetiță de 1 an, pe care părinții au dus-o la spital pentru a fi tratată, a suferit o arsură de cornee fiindcă imbecilii care se ocupă de pacienți au băgat copilul și pe tatăl acestuia să aștepte într-un container în care funcționa o lampă cu ultraviolete! Au stat acolo 45 de minute. Expuși la radiații!

Când au revenit acasă, fetița și părintele său, pentru câteva ore, și-au pierdut total vederea, iar pielea de pe față a început să li să desprindă.

Ministrul Rafila a ieșit public să spună că trimite corpul de control la Spitalul Gomoiu? Păi, cu ce ne încălzește treaba asta, domnule ministru? Sistemul pe care vremelnic îl coordonați funcționează la fel. Mizerabil. Suntem priviți și tratați de excelențele sale cadrele medicale ca niște nimeni. Melci. Furnici.

Faptul că le-ați mărit salariile, că au tot soiul de sporuri și beneficii nu le-a schimbat deloc comportamentul. Ba parcă i-a îndepărtat și mai mult de omul simplu! Este strigător la cer ceea ce se întâmplă și, din păcate, sistemul merge la fel. În frenezia nepăsării…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Babel FAST 2023: Program Ziua I, sâmbătă – 3 iunie

Publicat

pe

Sâmbătă – 3 iunie 2023, la ora 14:00, se va deschide cea de-a XI-a ediție a Festivalului Artelor Spectacolului Babel FAST -Târgoviște, 3 – 11 iunie 2023. Anul acesta, spectacolele ce vor fi puse în scenă vor avea tema FORME. În total, vor fi peste 100 de evenimente, susținute de trupe din România, Italia, Franța, Belgia, Polonia, Scoția, Turcia, Coreea de Sud, India, Kazahstan, Algeria etc.

„Festivalul Babel este punctul zero al diversității pentru că își propune să reunească cele mai diferite culturi și forme de exprimare: acordă atenție unor minorități etnice și lingvistice care nu sunt la îndemână de găsit, nici măcar pe hartă.

Babel-ul teatral și artistic este un mod de a atinge Cerul nu printr-o construcție din cărămidă, ci prin ceva mult mai trainic: prin comuniune sufletească”, spune Mc Ranin – directorul Festivalului și al Teatrului Tony Bulandra Târgovişte. 

Program Babel FAST 2023 – Ziua I, sâmbătă – 3 iunie

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Peste 4.000 de participanți la „Parada copiilor” organizată la Târgoviște

Publicat

pe

Activitățile organizate de Primăria Târgoviște pentru ziua de 1 iunie s-au încheiat cu „Parada copiilor”. Înainte de ora anunțată pentru începere – 18:00, soarele strălucea pe cer, astfel că „o mare de oameni” a însuflețit zona centrală a municipiului Târgoviște.

Mai bine de 4.000 de persoane, copii, părinți și bunici, s-au prins în acest spectacol al veseliei, pe traseul Primăria Târgoviște – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Stadionul Eugen Popescu. Au urmat aici reprezentații de dans, muzică și gimnastică.

De reținut că, luni – 5 iunie, va fi organizată la Târgoviște, de la ora 21:15, „Parada Babel FAST”, eveniment de tradiție pus în scenă de participanții la Festivalul Artelor Spectacolului „Babel”. Traseul de anul acesta va fi: Piata Mihai Viteazul – Bulevardul Libertății – Calea Domnească – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Bulevardul Carol I – Teatrul Tony Bulandra.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats