Connect with us

ACTUALITATE

Ai probleme cu mucegaiul? Încearcă un var antimucegai de la Decorator Shop!

Publicat

pe

Spațiul în care locuim sau ne desfășurăm activitatea de zi cu zi sunt foarte importante din moment ce acolo ne petrecem cele mai multe ore. Este bine să acordăm atenție temperaturii dinăuntru, dacă avem sau nu aer condiționat, dacă nu sunt probleme cu instalația sanitară și așa mai departe.

Chiar și micile detalii contează pentru că, în timp, ele se pot transforma în probleme care vor necesita cheltuieli mai mari și nimeni nu vrea asta.

Așa încât dacă constați apariția mucegaiului este bine să iei măsuri preventive pentru ca acesta să nu se extindă pe suprafețe mai mari.

Ce soluții există pentru combaterea mucegaiului

Mucegaiul și igrasia aferentă pot apărea practic oriunde, dacă izolația nu s-a făcut cum trebuie, iar apa continuă să se infiltreze nestingherită.

Reclama

De cele mai multe ori mucegaiul apare acolo unde este și o conductă cu apă, în locuri neaerisite suficient, în locuri strâmte sau greu accesibile, în beciuri sau pivnițe.

În măsura în care acest lucru o permite se poate face o reverificare a conductei de apă, urmată de raderea varului inițial și aplicarea unui nou strat. De data asta incearca un var antimucegai care se poate aplica inclusiv pe suprafețe umede.

Varul se poate achiziționa de la magazinul online Decorator Shop, așadar nu mai sta pe gânduri și acceseaza site-ul Decoratorshop.ro.

Proprietățile varului antimucegai se văd încă de la prima utilizare

Magazinul online Decorator Shop oferă multe alte soluții pentru vopsirea diverselor suprafețe, dar și unelte și accesorii necesare în orice gospodărie.

Reclama

Pentru cei care vor să încerce eficacitatea varului antimucegai trebuie să știe că acesta este fabricat în Grecia și se prezintă în recipiente de 0,6 respectiv 3 litri. Vopseaua este lavabilă și special concepută pentru pereții umezi, cu infiltrații și igrasie.

Este un bun hidroizolant, deoarece are în compoziție solvenți, rășini acrilice și ciment Portland. De altfel, rezultatele se vor vedea încă de la prima utilizare.

Cum se folosește vopseaua antimucegai?

Vopseaua antimucegai este recomandat a fi folosită pe suprafețele din interior și exterior, de la suprafață sau în locuri subterane, mai greu accesibile. De asemenea, se poate folosi cu succes pentru izolarea rezervoarelor de apă și a încăperilor predispuse la condens.

Pe lângă protecția antimucegai vopseaua ține la distanță și bacteriile care ar putea apărea din cauza umezelii.

Reclama

Înainte de a fi folosită se diluează cu diluant alchidic până la 5% din volum. Suprafața se pregătește în prealabil prin îndepărtarea tuturor impurităților, iar vopseaua se aplică cu ajutorul pensulei sau rolei. După întrebuințare acestea se curăță cu diluant.

Alte produse asemănătoare, necesare într-o locuință

Dacă ești în căutare de produse care pot curăța pereții, pot izola diverse suprafețe, pot netezi lemnul, de tencuieli decorative și de orice tip de vopsea care să dea culoare spațiului de locuit, găsești la magazinul Decorator Shop toate acestea plus uneltele și accesoriile necesare pentru a le putea folosi în siguranță. În plus, ești mereu la curent cu ofertele la finisajele pentru pereți, lemn, beton, piatră și metal și beneficiezi de reduceri și asistență specializată.

Pentru mai multe detalii accesează pagina oficială.

Contact: shop@edecorator.ro

Reclama

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Dâmbovița: Trei note de 10 la concursul de titularizare în învățământ

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, doar 43,71% din cei 620 de candidați care au participat la concursul de titularizare în învățământ au reușit să obțină notă peste 7 – ne informează Inspectoratul Școlar. Reamintim că s-au înscris 766 de viitori profesori, dintre care 92 nu s-au mai prezentat să susțină proba scrisă, 53 s-au retras după ce au primit subiectele, iar o lucrare a fost anulată în centrul de evaluare.

Numărul notelor peste 7 obținute anul acesta în județul Dâmbovița sunt mai puține decât în 2023, cu un procent de 6,2%. În același timp, procentul notelor între 5 și 6,99 este de 39,35%, în creștere cu 7,01%, comparativ cu anul 2023 (32,34%).

„Trei candidați au obținut nota 10 (zece) – 1 candidat la specializarea Educatoare, 1 candidat la specializarea Limba rromani maternă și 1 candidat la specializarea Asistență medicală generală (maiștri instructori) – 108 candidați (17,42%) au obținute note între 7.00 și 7.99, 107 candidați (17,26%), între 8.00 și 8.99, 53 de candidați (8,55%), între 9.00 și 9,99.

Rata notelor peste 5.00 (cinci) obținute de candidații din județul Dâmbovița care au susținut proba scrisă este de 83,06%, în creștere cu 0,82% comparativ cu anul 2023 (82,24 %)”, ne informează Inspectoratul Școlar.

Contestațiile pot fi depuse astăzi la sediile inspectoratelor școlare județene sau prin mijloace electronice (la adresele comunicate public de fiecare inspectorat școlar) până la ora 21:00, respectiv miercuri, 24 iulie 2024, până la ora 12:00. Rezultatele finale vor fi comunicate în data de 31 iulie 2024.

Reclama

„Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice organizate de inspectoratele şcolare în perioada 1 – 2 august 2024”, mai precizează ISJ Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Admitere 2024: Facultatea de Științe Politice, Litere și Comunicare din cadrul Universității Valahia din Târgoviște

Publicat

pe

De

Ești pasionat de limbi străine, de literatură sau de comunicare? Visezi să ai o carieră în jurnalism sau să te implici în proiecte de interculturalitate și comunicare instituțională?

Facultatea de Științe Politice, Litere și Comunicare, din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște te invită să să aplici pentru concursul de admitere la programe de studiu care te vor pregăti pentru o carieră de succes în domeniile tale de interes.

Programe de studii de licență (durata de studiu: 3 ani):

  • Limba și literatură română – limbă și literatură modernă (engleză/franceză);
  • Jurnalism.

Programe de studii de master (durata de studiu: 2 ani):

  • Multilingvism și interculturalitate în context european;
  • Comunicare instituțională.

Înscrierile pentru concursul de admitere se pot face atât online, pe site-ul oficial al Universității „Valahia” din Târgoviște, cât și la sediul facultății.

Pentru informații suplimentare despre înscriere și admitere, vă invităm să vizitați site-ul www.admitere.valahia.ro.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite