Connect with us

ACTUALITATE

Ai probleme cu mucegaiul? Încearcă un var antimucegai de la Decorator Shop!

Publicat

pe

Spațiul în care locuim sau ne desfășurăm activitatea de zi cu zi sunt foarte importante din moment ce acolo ne petrecem cele mai multe ore. Este bine să acordăm atenție temperaturii dinăuntru, dacă avem sau nu aer condiționat, dacă nu sunt probleme cu instalația sanitară și așa mai departe.

Chiar și micile detalii contează pentru că, în timp, ele se pot transforma în probleme care vor necesita cheltuieli mai mari și nimeni nu vrea asta.

Așa încât dacă constați apariția mucegaiului este bine să iei măsuri preventive pentru ca acesta să nu se extindă pe suprafețe mai mari.

Ce soluții există pentru combaterea mucegaiului

Mucegaiul și igrasia aferentă pot apărea practic oriunde, dacă izolația nu s-a făcut cum trebuie, iar apa continuă să se infiltreze nestingherită.

De cele mai multe ori mucegaiul apare acolo unde este și o conductă cu apă, în locuri neaerisite suficient, în locuri strâmte sau greu accesibile, în beciuri sau pivnițe.

În măsura în care acest lucru o permite se poate face o reverificare a conductei de apă, urmată de raderea varului inițial și aplicarea unui nou strat. De data asta incearca un var antimucegai care se poate aplica inclusiv pe suprafețe umede.

Varul se poate achiziționa de la magazinul online Decorator Shop, așadar nu mai sta pe gânduri și acceseaza site-ul Decoratorshop.ro.

Proprietățile varului antimucegai se văd încă de la prima utilizare

Magazinul online Decorator Shop oferă multe alte soluții pentru vopsirea diverselor suprafețe, dar și unelte și accesorii necesare în orice gospodărie.

Pentru cei care vor să încerce eficacitatea varului antimucegai trebuie să știe că acesta este fabricat în Grecia și se prezintă în recipiente de 0,6 respectiv 3 litri. Vopseaua este lavabilă și special concepută pentru pereții umezi, cu infiltrații și igrasie.

Este un bun hidroizolant, deoarece are în compoziție solvenți, rășini acrilice și ciment Portland. De altfel, rezultatele se vor vedea încă de la prima utilizare.

Cum se folosește vopseaua antimucegai?

Vopseaua antimucegai este recomandat a fi folosită pe suprafețele din interior și exterior, de la suprafață sau în locuri subterane, mai greu accesibile. De asemenea, se poate folosi cu succes pentru izolarea rezervoarelor de apă și a încăperilor predispuse la condens.

Pe lângă protecția antimucegai vopseaua ține la distanță și bacteriile care ar putea apărea din cauza umezelii.

Înainte de a fi folosită se diluează cu diluant alchidic până la 5% din volum. Suprafața se pregătește în prealabil prin îndepărtarea tuturor impurităților, iar vopseaua se aplică cu ajutorul pensulei sau rolei. După întrebuințare acestea se curăță cu diluant.

Alte produse asemănătoare, necesare într-o locuință

Dacă ești în căutare de produse care pot curăța pereții, pot izola diverse suprafețe, pot netezi lemnul, de tencuieli decorative și de orice tip de vopsea care să dea culoare spațiului de locuit, găsești la magazinul Decorator Shop toate acestea plus uneltele și accesoriile necesare pentru a le putea folosi în siguranță. În plus, ești mereu la curent cu ofertele la finisajele pentru pereți, lemn, beton, piatră și metal și beneficiezi de reduceri și asistență specializată.

Pentru mai multe detalii accesează pagina oficială.

Contact: shop@edecorator.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Babel FAST 2023: Program Ziua I, sâmbătă – 3 iunie

Publicat

pe

Sâmbătă – 3 iunie 2023, la ora 14:00, se va deschide cea de-a XI-a ediție a Festivalului Artelor Spectacolului Babel FAST -Târgoviște, 3 – 11 iunie 2023. Anul acesta, spectacolele ce vor fi puse în scenă vor avea tema FORME. În total, vor fi peste 100 de evenimente, susținute de trupe din România, Italia, Franța, Belgia, Polonia, Scoția, Turcia, Coreea de Sud, India, Kazahstan, Algeria etc.

„Festivalul Babel este punctul zero al diversității pentru că își propune să reunească cele mai diferite culturi și forme de exprimare: acordă atenție unor minorități etnice și lingvistice care nu sunt la îndemână de găsit, nici măcar pe hartă.

Babel-ul teatral și artistic este un mod de a atinge Cerul nu printr-o construcție din cărămidă, ci prin ceva mult mai trainic: prin comuniune sufletească”, spune Mc Ranin – directorul Festivalului și al Teatrului Tony Bulandra Târgovişte. 

Program Babel FAST 2023 – Ziua I, sâmbătă – 3 iunie

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Peste 4.000 de participanți la „Parada copiilor” organizată la Târgoviște

Publicat

pe

Activitățile organizate de Primăria Târgoviște pentru ziua de 1 iunie s-au încheiat cu „Parada copiilor”. Înainte de ora anunțată pentru începere – 18:00, soarele strălucea pe cer, astfel că „o mare de oameni” a însuflețit zona centrală a municipiului Târgoviște.

Mai bine de 4.000 de persoane, copii, părinți și bunici, s-au prins în acest spectacol al veseliei, pe traseul Primăria Târgoviște – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Stadionul Eugen Popescu. Au urmat aici reprezentații de dans, muzică și gimnastică.

De reținut că, luni – 5 iunie, va fi organizată la Târgoviște, de la ora 21:15, „Parada Babel FAST”, eveniment de tradiție pus în scenă de participanții la Festivalul Artelor Spectacolului „Babel”. Traseul de anul acesta va fi: Piata Mihai Viteazul – Bulevardul Libertății – Calea Domnească – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Bulevardul Carol I – Teatrul Tony Bulandra.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats