Connect with us

SOCIAL

Polițist, reținut pentru că a împușcat un câine!

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Mare este grădina lui Dumnezeu și mulți inși care nu au respect pentru lege sunt în ea! Chiar și oamenii în uniformă, cei care ar trebui să fie, dacă nu un munte de corectitudine și respect, măcar o grămăjoară de două-trei linguri!

Un ofițer de la Inspectoratul de Poliție Gorj a fost reținut de colegi, ieri – 18 ianuarie 2023, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și schingiuirea animalelor.

Polițistul lu’ Pește a pus mâna pe pușca de vânătoare și a împușcat un câine. Evenimentul s-a petrecut în curtea proprie, din comuna Bălești. Oamenii legii au fost alertați de un vecin.

Câinele a fost găsit în viaţă, într-un șanț unde se adăpostise. Prezenta răni circulare la cap. Animalul fost ridicat de medicul veterinar din Băleşti şi transportat la un cabinet din Târgu Jiu pentru tratament.

Polițistul a fost reținut pentru 24 de ore. Pentru fapta sa este cercetat de procurorii de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

„Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că MNC este ofiţer în cadrul IPJ Gorj, fiind autorizat pentru a deţine, purta şi folosi arme letale de vânătoare de către IPJ Timiş, fiind posesor al permisului de armă. IPJ Gorj- Serviciul Resurse Umane a comunicat faptul MNC este organ de cercetare al poliţiei judiciare în sensul dispoziţiilor Legii nr. 364/2004 privind organizarea şi funcţionarea poliţiei judiciare. Având în vedere aceste aspecte, dosarul a fost trecut în anchetă proprie a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu”, au transmis procurorii.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Târgovişte: Marș pentru viață, de Buna Vestire. Mesajul mitropolitului Nifon

Publicat

pe

de

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Sărbătoarea Bunei Vestiri reprezintă pentru întreaga Creștinătate ziua dedicată celebrării vieții prin excelență și ne descoperă sacralitatea, inviolabilitatea și imensa valoare a existenței umane – darul magnific al lui Dumnezeu la care suntem invitați cu toții să fim colaboratori, susținători și protectori, mergând pe drumul sfințeniei și sprijinind pe toți cei de lângă noi să o facă.

Organizarea Marșului pentru viață cu prilejul sărbătorii Bunei Vestiri reprezintă angajamentul nostru puternic de a ne manifesta pentru viață, mergând pe urmele sfinților, de a susține dreptul inalienabil la existență al ființei umane nenăscute, încă din pântecele matern și de a mărturisi și apăra viața cu orice prilej.

Dreptul la viață ne este dăruit, fiecăruia, de către Creator și nimeni, niciodată, nu are dreptul să-l încalce cumva, ori să-l limiteze sau să îngreuneze respectarea lui! Atunci când nu respectăm dreptul la viață, necinstim pe Cel care îl dăruiește necontenit și ne trădăm vocația de slujitori și apărători ai vieții umane.

Din nefericire, există astăzi numeroase ideologii contra vieții care promovează civilizația morții prin susținerea avortului, a eutanasiei, a experimentelor pe oameni, a traficului de ființe umane, ori a altor asemenea răni ale lumii contemporane, ce duc la distrugerea ființei umane – creația frumoasă și bună a Tatălui ceresc, ori înlesnesc apariția unor legi nefavorabile vieții și demnității umane.

Participând la Marșul pentru viață ne mărturisim credința în Domnul Vieții și ne manifestăm ca susținători ai civilizației iubirii, ai principiilor fundamentale creștine și românești, arătând celor de lângă noi cât de important este să conștientizăm valoarea incomensurabilă a darului vieții, să-l promovăm și să-l apărăm.

Noi, creștinii, suntem apostoli ai vieții, slujitori ai demnității umane și cei ce mărturisim prin cuvânt și prin faptă principiile imuabile ale Evangheliei lui Hristos. De aceea, manifestând în sprijinul vieții, dorim să-i responsabilizăm și pe cei de lângă noi de acest dar minunat al vieții, dar mai cu seamă, pentru a impune factorilor de decizie din comunitățile noastre respectarea și apărarea existenței umane, mai ales sprijinirea copiilor și a familiilor pentru a parcurge cu demnitate drumul vieții.

Cu atât mai mult astăzi, reafirmăm dorința de pace și de bună înțelegere între popoare și comunități, implorând mila lui Dumnezeu pentru grabnica încheiere a războiului de la granițele țării noastre, care seamănă distrugere, suferință și moarte, transformându-se în contra-mărturie a credinței noastre creștine.

Vă binecuvintez pe toți cei care astăzi ați dorit să oferiți o mărturie de credință și de speranță, promovând viața ca dar inefabil al lui Dumnezeu și rog pe Bunul Dumnezeu să vă dăruiască sănătate, pace și bucurie!

† N I F O N,
Arhiepiscop și Mitropolit

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Adolescentă de 17 ani, prinsă cu droguri lângă un liceu din Târgoviște

Publicat

pe

Jandarmii care se aflau aflau în misiune de patrulare în zona Liceului nr. 3 – „Ion Heliade Rădulescu” din Târgoviște au observat că într-un autoturism se aflau mai mulți tineri care trăgeau dintr-un tip de țigarete. La vederea oamenilor legii, adolescenții au devenit agitați. Acest comportament li s-a părut suspect militarilor, care i-au luat la întrebări pe cei patru tineri care pufăiau în habitaclul autovehiculului.

În urma unei verificări amănunțite, jandarmii au găsit asupra unei fete de 17 ani un pachet cu foiţe pentru rulat tutun care conținea un mugure verde învelit în celofan și o țigaretă tip joint, cu miros înţepător, produse susceptibile de a fi substanţe interzise. În cele din urmă, fata a recunoscut că foițele și țigaretele îi aparțineau și că le folosea pentru consumul propriu.

Jandarmii i-au întocmit adolescentei acte de sesizare pentru deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. Cazul a fost predat Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Dâmboviţa pentru continuarea cercetărilor.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats