Connect with us

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Problema la CE Oltenia sunt criteriile în baza cărora au fost desemnaţi managerii!

Publicat

pe

Accidentul de la CE Oltenia, în urma căruia trei oameni și-au pierdut viața, putea fi evitat, a declarat, pentru DC News, deputatul PSD de Dâmbovița Radu Popa. A constatat parlamentarul care, de foarte multă vreme urmărește cu atenție ce se întâmplă în sectorul energetic, că acolo vorbim de un management defectuos.

„Întâmplarea face să cunosc foarte bine situaţia de la CE Oltenia. Acolo, problema nu este un director sau trei directoraşi care, înţeleg că acum vrea cineva să-i schimbe ca să dezamorseze, să plătească un tribut suferinţei umane de acolo. Nu, problema acolo sunt criteriile pe baza cărora au fost desemnaţi managerii în interiorul companiei, pornind de la directorul companiei în jos.

Deci, aceste criterii desenate de Virgil Popescu şi asumate de Consiliul de Administraţie sunt departe de aşteptările specialiştilor din piaţa de energie față de acest complex energetic, strategic pentru România.

Vă dau un exemplu. În 2026, dacă respectăm Green Deal-ul, noi trebuie să scoatem două grupuri de acolo, adică 600 de megawați. Gândiţi-vă că 600 MW înseamnă 8% din consumul României şi nimeni nu discută nimic, ce facem, cum facem. Şi că vrem, şi că nu vrem, trebuie să le scoatem”, a precizat Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Comuna Poiana, anunț de mediu modernizare drumuri sătești

Publicat

pe

de

Comuna Poiana anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului/ nu se supune evaluarii adecvate/ nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Modernizare drumuri satesti DS 119 si DS 581, propus a se realiza in Comuna Poiana, sat Poiana, str DS119 si DS 581, judetul Dambovita.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la APM Dambovita din Municipiul Targoviste, str Calea Ialomitei, nr.1, judetul Dambovita, in zilele de luni – vineri, intre orele 9.00 – 16.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro .

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Doi bătrâni din Târgoviște au fost găsiți morți în apartament

Publicat

pe

O tragedie s-a consumat, în această dimineață, într-un bloc din Micro 9, din Târgoviște. Doi bătrâni, de aproximativ 85 de ani, au fost găsiți decedați în apartamentul în care locuiau, situat pe strada Virgil Drăghiceanu, la etajul 1.

Alarma a fost dată de un fizioterapeut care venea frecvent să le facă masaj. Astăzi, bătrânii nu au răspuns la ușă. Maseorul și-a dat seama că s-a întâmplat ceva și a alertat autoritățile. La fața locului, au sosit mai multe echipaje de pompieri, SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița. Au reușit militarii să intre în casă, dar nu au reușit să mai facă nimic pentru cei doi soți.

Poliția a declanșat cercetările pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul celor doi târgovișteni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats